تمام تنظیمات کیفی در بالاترین حد هست
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام تنظیمات کیفی در بالاترین حد هست
منظورم این بود گزینه ای اشتباهی روشن نکردم که کیفیت رو پاببن بیاره مثل بازی COD advanced ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی چه آبدیت هایی باید نصب کنم برای کیفیت و بهینه شدن فریم؟
خیر مشکلی نداره این تنظیماتنقل قول:
شما اپدیت های 1.3 و 1.4 و 1.5 رو نصب کن
من الان رفتم تو بازی دیدم آبدیت 1.6 روش هست فکر کنم زمان نصب تو فایل هاش بوده نصب کردم حالا 2 تا سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لازمه 1.3 و .1.4 و .15 رو نصب کنم یا همین 1.6 قبلی ها رو هم شامل میشه؟؟
اگر لازمه نصب کنم باید بازی رو پاک کنم و از اول نصب کنم یا میشه آپ های قدیمی رو روی این بازی نصب کنم؟
1.3 و 1.4 رو باید با هم نصب کنی و 1.5 لازم نیست حتمی این دوتای قبلی نصب باشه , نه نیازی نیست پاک بشه رو همین نصب کننقل قول:
میدونم حتی نمیخواید اسم GTA و راک استار دروغگو و فریبکار رو بشنوید :d منم نمیخوام، فقط خواستم حداقل سیستم مورد نیاز GTA V که به طور رسمی اعلام شده رو بذارم.
Minimum specifications:
- OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
- Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
- Memory: 4GB
- Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 65GB
- DVD Drive
Recommended specifications:
- OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
- Memory: 8GB
- Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 65GB
- DVD Drive
تو ماه جولای (بعد اینکه به مارچ رسیدیم احتمال قوی یه تاخیرم میزنن به جولای تا خیالشون کامل راحت شه از دماغ پی سی بازها اومده) حداقلش اینه تعداد افراد زیادی میتونن بازی رو اجرا کنن. :)
هدیه و دلجویی راک استار از PC GAMER ها
با توجه به اعلام نارضایتی بسیار زیاد PC GAMER های سراسر دنیا بابت تاخیر پیش امده برای عنوان GTAV
راک استار ضمن عذر خواهی دوباره از هوادارن و فن بیس های نسخه PC اعلام کرد
کلیه گیمرهایی که نسخه فیزیکی یا دیجیتالی Grand Theft Auto V پیش خرید کنند می تونید از ۱,۰۰۰,۰۰۰ دلار پول درون بازی هم بهره مند بشن. این یک میلیون برای Grand Theft Auto Online و بخش داستانی تقسیم میشه
اگه پیش خریدتا تاریخ ۱ فوریه در Rockstar Warehouse انجام بدید ۳۰۰,۰۰۰ دلار اضافه هم برای بخش Grand Theft Auto Online دریافت می کنید.
همچنین کد دانلود رایگان یکی از عناوین زیر دریافت خواهید کرد
- Max Payne 3
- L.A. Noire: The Complete Edition
- Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
- Grand Theft Auto 4
- Bully: Scholarship Edition
- Grand Theft Auto San Andreas
- Manhunt
- Max Payne 2: The Fall of Max Payne
- Grand Theft Auto: Vice City
- Midnight Club 2
- Grand Theft Auto 3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شاید اگه منم جای راک استار بودم نسخه PC تاخیر میزدم :d
کسایی که مانیتور 4K دارن رسما به بهشت سلام میکنن ... MOD ENB جای خود داره :d
استاد یعنی الان با 7870 نمیشه به اندازه گرافیک کنسول بازی کنیم
چرا میشه با توجه به اینکه کارت های GCN از جمله همین کارت شما هم نسبت به NVIDIA به خاطر کدهای MANTLE بهتر فریم میده
فقط باید فیلترها و عمق میدان دید رو محدود کنی