دیگه بازی زیر 15 گیگ تو این نسل پیدا نمیشه بدیش فقط برای ما ایرانی ها هست که با این نت 1 ماه طول میکشه دانلود کنیم. با این حساب همه میرن سمت blueray چون دیگه dvd9 جواب گونیست
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه بازی زیر 15 گیگ تو این نسل پیدا نمیشه بدیش فقط برای ما ایرانی ها هست که با این نت 1 ماه طول میکشه دانلود کنیم. با این حساب همه میرن سمت blueray چون دیگه dvd9 جواب گونیست
داداش اینکه قدرت و پتانسیل کنسولهای نسل هشت زیاده شکی توش نیست، تو پست قبلم هم اشاره کردم ساختارشون طوری طراحی شده که انتقال اطلاعات توشون سریعتر انجام بشه که اونم بیشتر به خاطر همین طراحی سیستم استریمشونه، صحبت من در مورد قدرت پردازش گرافیکیشون بود، مسلما بسته به gpu شون میتونن قدرت داشته باشن و gpu شونم که مشخصه و از این نظر سقف و محدودیت دارن که البته وضعیفت ps4 به مراتب بهتر از x1 هستش. پتانسیل کنسولها خوبه ولی اگه پیشرفت تکنولوژی و سخت افزارهای جدید رو در نظر بگیریم مسلما کنسولها برای پیشرفت گیمها محدودیت ایجاد میکنن، تنها مزیتشون اینه که باعث میشن که به خاطر محدودیتی که ایجاد میکنن پی سی بازها دیرتر سخت افزار عوض کنن. :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
(The GPU (GCN2.0): Thouse 14CUs we see now are new GCN 2.0 CUs - 1.3Tf DP( That mean they are 2-3 times more efficient comparing to GCN 1.0
البته من در این مورد دقیق اطلاع ندارم فقط اینو میدونم یه شایعه ای به استفاده از GCN 2 تو PS4 بود که نمیدونم چقدر درسته، به هر حال اگه درست باشه تاثیر خوبی داره ولی بازم به نظرم شاید برای این دوره ای که الان هستیم خوب باشه ولی برای چند سال بعد مسلما کم میارن و همیشه این روند محدودیت کنسولها برای گیمها مخصوصا تو سالهای آخر عمرشون بوده و هست.
به هر حال ما کنسولمون PC هستش و طبیعتا طرفدارش هم هستیم هرچند همیشه شاهد نامردیهای بسیاری از طرف گیم سازها نسبت به کنسولمون بوده و خواهیم بود. :d
@};-
خبر بد : The Evil Within در 30 فریم قفل خواهد بود !!!
ویزگی های بازی
For all versions:
Brightness
Display area adjustment
Screen Grain adjustment
Additional options for PC (if supported by your hardware)
Fullscreen or windowed support
Anti-aliasing – FXAA, MLAA, SMAA
Shadow Quality – High, Medium, Low
Motion Blur
SSAO
Reflections
game supports 4K resolution
امروز بازیهای
Ryse Son of Rome
NBA 2K15
Sleeping Dogs Definitive edition
برا PC عرضه میشن. :)
فاینال فانتزی 56 گیگ حجمشه...خدایا توبه...خودت رحم کن...
فقط nba2kنقل قول:
خیلی شرکتا باید یاد بگیرن متاشم 88 هست
اگر از نمرات ryse بگذریم که انتظار بیشتری میرفت ، ولی در کل نسخه پورت شده پی سی فوق العاده بهینه و عالی هست ! غیز از این هم از حضرت CRYTECK انتظار نمیرفت :x
Radeon HD 7770 1GB با تنظیمات متوسط 34 فریم در 1080P حریفش بوده ! و فریم هم ثابت بوده ظاهرا ، بازی کاملا بهینه هست =d>
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان از بازی Styx: Master of Shadows هم غافل نشین، گرافیک و گیم پلی خیلی خوبی داره.
کسایی که ryse رو بازی کردن ( نسخه پی سی ) ، اکثرا ناراضی بودن از گیم پلی و میگن به شدت خسته کننده هست :( دانلودش رو کنسل کردم ، اگر کسی بازی رو انجام داد حتما نظرش رو بگه
منم زیاد باش حال نکردم البته آرشیوش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در عوض با بازی styx master of shadows حال کردم چون داستانش حس بازی overlord که خوشم میومد رو القا میکرد