6 گیگ رم گرافیک برای پک Ultra Texture بازی هستش که روز اول در دسترس قرار می گیره، بدون این پک فکر نمی کنم اینقدر رم لازم داشته باشهنقل قول:
کرایسس 3 با اون هیبتش یک سوم رم لازم داشت، ماشالله به این بازی
نمایش نسخه قابل چاپ
6 گیگ رم گرافیک برای پک Ultra Texture بازی هستش که روز اول در دسترس قرار می گیره، بدون این پک فکر نمی کنم اینقدر رم لازم داشته باشهنقل قول:
کرایسس 3 با اون هیبتش یک سوم رم لازم داشت، ماشالله به این بازی
این بازی ها هم روز به روز داره حجمشون بیشتر میشه ادم جونش در میاد دانلود کنه
34.2 گیگ حجم خوده بازی
9.7 گیگ اچ دی تکسچر!!
آره واقعا!! ادم دیگه باید بیخیال بازی بشه حالا این تازه اولشه خدا عاقبتشو بخیر کنه:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از وقتی کنسول های نسل جدید معرفی شده حجم بازیها زیاد شده که باید کم کم به فکر هاردهای ظرفیت بالاتر باشیم و اگه قراره بازیو دانلود کنیم باید پهنای باند اشتراک اینترنتمون رو 4 برابر کنیم!!
رم سیستم تا دوسال دیگه باید حداقل 8 تا 16 گیگ باشه:-p
رم گرافیک هم فعلا نظری ندارم:d
CPU رو که دیگه نگو
بفرما!
اونایی که میگفتن کنسول جدید چرا نمیاد این قوطی ها PC رو محدود کردن حالا تحویل بگیرین:))
کسی ویندوز 10 که دیروز لینک هاش قرار گرفت رو نصب کرده؟ با بازی ها مشکلی نداره؟
نسخه نهایی ویندوز 10 کی منتشر میشه؟!
وسطای ۲۰۱۵نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Turok [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان رم سیستم رو از4گیگ به 8گیگ ارتقادادم
وبزودی یدونهr9 270 xمیخواستم بگیرم
ولی بااین اوضاعی که درست شده به نظر میرسه 2گیگ هم برای حجم رم گرافیک کمه....
:عمق فاجعه جاییه که باسیستمی که کرایسیس3روultraبازی کردم نتونستم watch dogsرودرست وحسابی روmediumبازی کنم
حالاخودتون فکرشوبکنید:
تازه این ابتدای نسل هستش واکثربازیهاcross genتشریف دارند!!!!!
خدابه دادمون برسه..................:(:(
ناجوان مردانه دنیای پی سی و گیمینگ برای پی سی گیمرا داره پیش میره !!
خدا به دادمون برسه
-------------------------
یه خبر :
قبلا تو خود سایت wwe به عنوان کمپانی رسلینگ تو قسمتی که تبلیغ بازی wwe 2k15 رو گزاشته بودن کاور نسخه pc هم گزاشته بودن !!! ولی همچنان از طرف 2k خبری نیست !
و جدیدا اعلام شده کمپانی رسلینگ TNA هم میخواد در زمینه گیم از رقیبش wwe عقب نمونه ، و ویدئو گیم این کمپانی هم احتمالا سال 2016 منتشر میشه
سازنده هم Bandai Namco خواهد بود { خالق سری دار سولز و . . . }
---------------
مدتی پیش از پشتیبانی یوبیسافت پرسیدم سیستم مورد نیاز Far cry 4 برای اجرا در حالت ultra چیه ، جواب دادند هنوز مشخص نیست !
ولی باز امروز بعد حدودا یک ماه خودشون یادی از ما کردند و پیام دادند در فروم یوبیسافت منتظر سیستم مورد نیاز بازی باش !
در مورد تکنیک های به کار رفته در بازی که برای سری 900 انویدیا بهینه شده بود هم پرسیدم گفتم با 290 AMD میشه از اون تکنیک ها استفاده کرد؟ ، جواب دادند جواب مشخصی وجود نداره ! ولی باید
مشکلی نداشته باشه ! ما نظر شما رو به عنوان یک بازخورد در یوبیسافت منتقل میکنیم ! :دی
البته معیار قدرت رو نباید با بازی واتچ داگز تعیین کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا برای این بازی اینطور تعریف شده که اگر 8 گیگ هم رم برای سیستم باشه همش رو مصرف کنه.
3 گیگ مموری کارت ، با ماد گرافیکی کافیست ولی رم اصلی سیستم حتما باید 8 گیگ باشه تا بازی روان اجرا بشه.
امتیازات Alien: Isolation :
PC Gamer – 93/100
Eurogamer Italy – 90/100
The Escapist – 90/100
Shacknews – 80/100
Gamespot – 60/100
IGN – 59/100
Guardian – 100/100
Play UK – 90/100
X-One Magazine UK – 90/100
Games(TM) – 90/100
GamesRadar – 90/100
OXM – 90/100
VideoGamer – 90/100
The Sixth Axis – 90/100
Destructoid – 85/100
GamesBeat – 83/100
eurogamer – 80/100
IGN italy – 80/100
CVG – 80/100
Joystiq – 80/100
Metro – 70/100
Polgyon – 65/100
طبق تریلر هایی که خودم دیدم ، سازنده بازی خیلی سعی کرده حس ترس رو انتقال بده ، ولی گیم پلی خاصی نداشت
نظرتون در مورد بازی چیه ؟ ارزش بازی کردن داره؟