C:\ProgramData\Orbit\274\RLDنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
C:\ProgramData\Orbit\274\RLDنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توی کامپیوترم پوشه ای به نام program data نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این پوشه به صورت Hidden هستشنقل قول:
حالا چجور از حالت هیدن درش بیارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز وارد Folder Option بشید و از تب View ، تیک گزینه ی Show Hidden files and folders رو بزنید تا تمام فایل های هیدن درون کامپیوتر شما نمایش داده بشننقل قول:
یکی از فرومهای رسمی یوبی اعلام کرده قراره تا چند روز اینده پچی ارائه بشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هیمنطور که پیش بینی کردم موس هم دارن حساسیت اش رو فیکس میکنن و همچنین کنترل مشکل دار اش رو
• Implemented a few control improvements
• Implemented several mouse modifications
همه مشکلات بازی یک جا و افت فریم و لگش یک جا دیگه.خدا کنه بتونیم روی اولترا و 900p 40 فریم میانگین بگیریم.
دوستان من توی بازی بتمن یه جا تو 13%گیر کردم کسی میتونه کمک کنه اینم تصویر
دقیقا اینجا گیر کردم که فقط با ابزار شماره 8میشه اون علامت بالایی رو نشونه گذاشت
دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این دستگاهایی که نور سبز دارن بعضی هاشون اصلا راهی ندارن مثل اینا
بعضی هاشون توی یه قالب یخ هستن انگار، نمیگیرشون
چطوری میشه گرفت؟
یه سوال که آزارم میده.
لگ منو اذیت میکنه.
لگ واچ داگز به حدی هستش که به چشم میاد ؟
اگه اینجوری باشه مجبور میشم رو کنسول برم بازی رو .
ممنونم