راستی این hbao+ فقط مربوط به کارت های انویدیاست ؟؟؟؟
کارت های amd چی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی این hbao+ فقط مربوط به کارت های انویدیاست ؟؟؟؟
کارت های amd چی ؟
اینا که هی سیستم رو آوردن پایین
نگفتن رو dx10 میاد یا نه؟؟
cpu دو هسته ای چی؟؟
فاجعه اس! فاجعه:(
وحید خان تحویل بگیر:)
گرافیک در حد همون GTA IV هست نه بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من که هنوز هم شک دارم این نسخه کامل از بازی باشه:-?
آخه با این همه مانور و تبلیغات روی گرافیک بازی و تمام کارهایی که روش انجام شده بعید می دونم گرافیکش فقط در حد عکس هایی که دوستان قرار دادن باشه.
دیگه نمیدونم آخر این قضیه چی بشه، ولی خدا کنه حداقل به حرفای خودشون عمل کنن:|
سلام محسن جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط TRIDENT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نسخه از Uplay استخراج شده و 4 روز دیگه هم همین نسخه به صورت فیزیکی میاد به بازار ، پس نسخه ی اصلی و کامل بازی همین هستش :d
از قدیم گفتن هر موقع یک چیز رو خیلی تبلیغ کردن و مانور زیادی روش دادن آخرش اون چیزی که همه انتظارشو داشتن در نمیاد :d
دوستان عزیزی که میگن حجم بازی کمه ، Skyrim هم با اون عظمتش حجمش فقط 5 و نیم گیگ بود
آپدیت :
دوستان Watch Dogs با رم 2 هم اجرا میشه و نیاز به 4 گیگ رم برای اجرا شدن نداره :d
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله دوست عزیزم HDAO برای amd هست
چرا عطا جان مگه چی شده ؟ :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستانی که سیستم high end دارند WD به دستتون رسید ممنون میشم با تنظیمات مکس ستینگ عکس قرار بدید@};-
,وحید جان عکس های لیک شده اش رو ببین نسخه pc.نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الکی من رو امیدوار کردی:d
The Incredible Adventures of Van Helsing II
Developer : NeocoreGames
Genre : Action RPG
Platform : PC
سبک مورد علاقه من :x
متا بازی تا این لحظه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
این صحنه ای هست که دقیقا مشابه اش در e3 هم نمایش داده شد. منتها الان در این تصویر گرافیک زمین تا اسمون فرق کرده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]