عزیز اون بازی که شما میگی اسمش Mad Max هستش،اون یکی از بازیهاشونه اونا چندتا بازی در دست ساخت دارن که Mad Max هم یکیشونه و مطمعنا Just Cuase 3 هم در دست ساخته:xنقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز اون بازی که شما میگی اسمش Mad Max هستش،اون یکی از بازیهاشونه اونا چندتا بازی در دست ساخت دارن که Mad Max هم یکیشونه و مطمعنا Just Cuase 3 هم در دست ساخته:xنقل قول:
بهر حال اون اسکرینشاتایی که گذاشتید مال Mad Max هست فعلا داره رو این کار میکنه این از اون استودیوهایی نیست که هم زمان بتونه رو دو تا بازی کار کنه سال 3013 بود قبل از اینکه سونی ماکروسافت وجود وجود نسل هشتم کنسلشونو تایید کنند اعلام کرده بود کار ما با ایکس باکس 360 و پلی3 تموم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط i am dead [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممکنه بازی که بعد از این بسازند Just Cuase 3 باشه
نه دوست عزیز(اسمتم نمیدونم:d) ببین توی Mad Max همه چیز مربوط به ماشینه اصلا چیزی به اسم هواپیما توی بازی نیستش اما توی تصویر دومی که گزاشتم توی اسمون هستش و گزشته از این هم از قیافش کاملا معلومه که Rico Rodriguez هستش.نقل قول:
توی تصویر اول هم میشه اون قلابش رو که باهاش وسایل رو میگرفت دید.
یه بار دیگه تصاویر just cuase رو ببین بعد با این تصاویر مقایسه کن خودت متوجه میشی.
اینم لینک فرشاد جان:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنونم دوست عزیزم اما این پچ ( آپدیت ) به همراه DLC که نصب کردم ، در پست خودمم همین مسئله عنوان کردم عزیزم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط i am dead [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقت نکردی داداش......
به هر حال ممنونم@};-
خب فرشاد جان طبق اون چیزی که گفتن این اپدیت قرار بوده این مشکلاتی که گفتی رو حل کنه حالا نمیدونم چرا مشکلاتت حل نشده:| خودم که بازی رو نصب نکردم تست کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته این اپدیت داری مشکلاتی هم بوده ظاهرا برای بعضی ها درست کار نمیکرده باید منتظر اپدیت بعدی باشی که به احتمال زیاد باید به زودی منتشر بشه.
در لیست فیکس شده این آپدیت گزارشی مبنی بر رفع مشکل CPU و افت فریم نیست .... فقط کرش کردن هنگام بنچمارک برای پردازنده های گرافیکی INTEL بوده و چند مورد دیگرنقل قول:
که هیچ کدوم به نرخ فریم مربوط نشده ، البته الان نیز مشکلی نیست برای بازی.....جذابیت بازی انقدر خوب هست که اصلا به فریم نگاه نمیکنم!!!
البته در بازی فریم از 63 پایینتر نمیاد....
مرد مومن داری توی بازی 63 فریم میگیری که کمتر از اون هم نمیشه فریمی که برای ما ارزو هستش حالا داری میگی افت فریم داره:|:dنقل قول:
بچسب به بازی همین که کرش نمیکنه بیرون و bug نبینی توی بازی خودش نعمته:|:d
منظور بنده در بنچمارک بود نه در محیط اصلی بازی....نقل قول:
@};-
ظاهرا ادمه ی بازی های قبلهنقل قول:
Batman: Arkham Knight رو Rocksteady داره میسازه
نسخهی قبل Batman Arkham Origins مال همین استیو بود ؟