سلام یه هارد اینترنال 1 ترا سیگیت دارم که بعضی مواقع به سیستم وصل میکنم میخوام یه باکس هارد براش بخرم نظرتون چیه ؟
بنظرتون چی بخرم خوبه؟
در باکس هارد از نظر سزعت تفاوتی بین usb3 و usb2 وجود داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یه هارد اینترنال 1 ترا سیگیت دارم که بعضی مواقع به سیستم وصل میکنم میخوام یه باکس هارد براش بخرم نظرتون چیه ؟
بنظرتون چی بخرم خوبه؟
در باکس هارد از نظر سزعت تفاوتی بین usb3 و usb2 وجود داره؟
اگه هاردتون سرعتش به بیش از 30 مگابایت در ثانیه میرسه حتما USB3 بگیرید:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه مارک و مدلی بگیرم؟
یه باکس حتمی فن دار بگیر که هارد رو خنک نگه داره
درود .. لطفا یک مودم 3g با کیفیت و معتبر در محدوده قیمت 70 تا 80 تومن بهم معرفی کنید.. در ضمن اگه از 4g هم پشتیبانی کنه بسیار بهتر میشه.@};-
D-Link DWM-156 3G HSUPA USB Adapterنقل قول:
نوشته اصلی توسط HORROR2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
73,000 تومان
مودم های 4G از 190 تومان شروع میشه!
باسلام
قصد خرید یک اسبیکر برای کامپیوترم دارم.
بلندی صداش مهم نیست اما کیفیت مهمتره.
می خوام
هدفون بخوره
usb و کارت حافظه بخوره
بدون نیاز به PC هم بشه باهاش آهنگ گوش داد
ریموت داشته باشه یا نه اصلا مهم نیست
با این اوصاف زیر 200 چیزی سراغ دارید؟
مرسی
تمام این امکانات با زیر 200 امکان پذیر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط esbestan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه usb خور بودن رو ملاک بگیریم زیر 200 نمیشه ؟
.
اگه usb خور بودن رو حذف کنیم چی ؟
ممنونم
اینو پیدا کردم . دوستان کسی این برند رو تایید می کنه ؟:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من CREATIVE T3250 رو مناسب میدونم به قیمت 230
سلام :>
دوستان تا 60 65 اینا هدفون چی درنظرتون هست؟؟
خودم رو انرژی سیستم 410 زومم:>
نظر شما چی هست؟؟
درود@};-
دوستان کسی نظری نداره؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فک کنم باید بزنم تو کار یا بخت یا اقبال!:d
با سلام
یک عدد مودم روتر بیسیم نیلز دارم.
قدرت آنتن دهیش مهمه. البته D-link Repeater دارم. ولی خوب خود مودم هم میخوام قدرت بالایی داشته باشه.
قبل این D-link 2890 al داشتم که خراب شد.
هزینه هم برا قبلی 750 تومن داده بودم ولی هزینه زیاد تضمین کیفیت نبود.
واسه همین الان بودجه رو نهایت تا 400 میخوام بزارم مگر اینکه دوستان مدل خیلی خوبی در نظر داشته باشن.
قابلیت File Sharing مهم نیست برام.
پیشاپیش از لطف دوستان سپاسگذارم.
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پیشنهاد من Linksys Cisco X3000 هست یعنی خدای شبکه هست این مودم :)) قیمت 500 تومن
سلام عرفان جان عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا ممنونم. احیانا اطلاع دارین از کجا میتونم تهیه کنم ؟
چون تو بازار تبریز کسی این برند رو نمیاره.
ممنونم
تو فروشگاه های اینترنتی یه گشتی بزنی پیدا میشه ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.
مودم هایی وجود داره که بشه داخل خود تنظیماتش برای کاربران محدودیت دانلود تعریف کرد؟
چن تاشو میشه نام ببرید ارزونتریناش و البته خوب .تی پی لینک هم نباشه که اصلا تجربه خوبی ندارم
مودمی که چنین قابلیتی داشته باشه نداریم. مودمهای CISCO WRT قدیما بودن که دیگه نیست جدیدش هم که پیدا نمیشه ! شما باید روتر میکروتیک بگیریننقل قول:
ممنون
میشه بگید از بین مودم های زیر به ترتیب کدوم بهترند.
D-LINK DSL-2740U
ASUS - DSL-N10
ASUS - DSL-N10S
البته شنیدم دو تا مدل ایسوس تولیدشون متوقف شده.تا 120 چی میشه پیدا کرد؟
Asus DSL-N10 C1نقل قول:
دوستان تا 100 تومن میخوام موس بخرم به نظر شما کدوم بهتر هست.
Bloody Gaming Terminator TL8 قیمت 95 تومنA4Tech Bloody V8M 3200Dpi قیمت 75 تومن مدل V8 و V7 نمیدونم فرقشون تو چی هست(البته بجز قیافش)
کسی از bloody موس داره ؟ خوب هست؟
شما تا 100 تومن نهایت 120 چه موسی پیشنهاد میدید.(ببرای گیم دمکه اضافه هم فقط forward / back داشته باشه بسه)
logitech g32 رو بگیر به قیمت 130نقل قول:
g302 رو میگی دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول میخواستم همین رو بیگیرم ولی...
با این که من DOTA 2 بازی میکنم و این موس هم برای بازی های MOBA ساخته شده اما اصلا نمیخوره خوش دست باشه :| مخصوصا عقبش که مثلثی شده. کوچیک هم به نظر میرسه.
ایران هم جایی نیست که بشه به طرف تو مغازه بگی بگذار اول یه دست بزنم ببینم خوش دست هست یا نه :|(البته اگر طرف بگذار تست کنم رو دستم خوش دست باشه همین رو میگیرم چون همه بازی کن های معروف از کیلیک خوب تعریف کردن).
اصلا وضعیت موس تو ایران خیلی بد هست فقط لاجیتک ، ریزر و استیل (که 6 ماه هست وارد شده) این همه موس دیگه ولی کو کسی که وارد کنه:|
سلام
یه سوال از دوستان و اساتید دارم. ابتدا صورت مساله:
مودم فعلی من ASUS N10 از اون قدیمیهاست.
حدود 3سال دارمش. از آخرای پارسال باهاش مشکل وایفای دارم. (قطع و وصل شدن امواج-عدم وجود ترافیک با وجود شناسایی مودم توسط دستگاه- عدم شناسایی مودم توسط دستگاه حتی در فاصلهی 10سانتیمتری-و... )
بردمش گارانتی اونجا در نهایت (بعد از کلی اراجیف تحویل دادن) گفتن شاید تداخل امواج با مودمهای اطراف باشه.
نمیدونم همچین چیزی مبنای علمی داره یا نه اما یه نکتهای هست این که وقتی مودمهای اطراف و در و همسایه خاموش هستن، مشکل تا حدی برطرف میشه. شاید اصطلاحاً وایفای مودم ضعیف شده.
حالا یکی از گزینههام، خرید مودم جدیده اما میترسم مودم معمولی در حدود قیمتی مدل فعلیم بگیرم (مثل D-Link 2750U) و مشکل برطرف نشه و از طرفی یه مدل گرونقیمت بگیرم (مثل LINKSYS X3500) و الکی هزینه کرده باشم.
نظر دوستان و اساتید در این مورد چیه؟ خرید یه مودم با فرکانس 5GHz توصیه میشه؟
در این صورت، معقولترین مودم با این مشخصات چیه؟
نظر خودم به ترتیب روی این مدلهاست:
1- TP-LINK TD-W8980
2- LINKSYS X3500
3- Asus DSL-N55U
با سپاس.
W8980 ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود , لطفا یک کیبورد با سیم معتبر و بادوام به محدوده قیمت 30 تا 40 تومن معرفی کنید. اگه بیسیم هم بشه استفاده کرد هم خیلی خوب میشه... @};-
A4TECH K8-83نقل قول:
نوشته اصلی توسط HORROR2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام بین مودم های زیر کدومو پیشنهاد میکنید
TP-LINK TD-W8961ND
TP-LINK TD-W8950N
ASUS DSL-n10-c1
سال گذشته مودم asus dsl-n10-B1 خریدم وقتی به اینترنت مخابرات وصل میکردم Line Attenuation رو 54 میزد در صورتی که مودم های دیگه همه روی اینترنت مخابرات Line Attenuation رو 40 تا 44 میزدن بخاطر همین مودم رو پس دادم حالا نمیدونم این مودم asus ورژن c1 هم همینطوره یا نه؟
الیته وقتی همون مودم asus ورژن B1 رو به اینترنت های شرکت دیگه مانند شاتل یا تلکام وصل میکردم مثل بقیه مودم ها Line Attenuation رو 42 میزد
منظورتون این مدل بود؟ A4Tech kr-83 / ,نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا یه موس با سیم خوب و راحت معرفی کنید تا محدوده 40 - 50 تومن , مناسب برای دست بزرگ:-p. تقریبا 8 سال از موس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
استفاده کردم و راضی بودم .
logitech k120 به قیمت 50نقل قول:
اون کیبورد قبلی که معرفی کردید A4Tech kr-83 بود؟؟ اگه دقت کنید نوشتم موس تا 40 50 و یه لینک هم از موس قبلی که داشتم گذاشتم.. لطف کنید یک پاسخ کامل بدید. اگه بقیه دوستان هم پیشنهادی دارن بگن لطفا.نقل قول:
logitech LS1 به قیمت 50نقل قول:
درود دوستان عزیز
من میخوام مودم adsl وایرلس که ساخت جدید 2015 باشه بخرم نمیخوام هم زیاد گرون باشه از این دیلینک ها و تیپیلینک ها نمیخوام چون جنسشون خوب نیس . به نظرتون کدوم مارکشو بگیرم ؟؟
درود دوستان تا پیکی برای مشاوره هدفون / هدست ندیدم اینجا مطرح میکنم
برای هدفون یک نفر رو دیدم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
chroma رو 420 قیمت داره به قیمت 300 میفروشه { استفاده شده } نمیدونم برای موزیک خوبه یا نه چون 7.1 هست یکی از دوستان گفت برای موزیک ساخته نشده
منم همین حدود بیشتر نمیخوام خرج کنم به نظرت اینو بخرم یا مدل karen pro ؟
گیمر که هستم ولی اولویتم با موزیک هست چون انواع مختلف موزیک رو مدت زمان زیادی گوش میدم و کیفیت برام مهمه
چه کنم ؟؟؟ انتخاب بهتری هست با حدود 300 تومن ؟؟؟؟
سلام دوستان
میخوام یه ضبط کننده صدا برای یکی از نزدیکانم بگیرم ، در این مورد هیچ اطلاعی ندارم و برند خاصی هم مد نظرم نیست ، برای ضبط صدا میخوام و اگه
پلیر هم باشه که دیگه چه بهتر ، قیمت در حدود 150.000 تومن باشه
با تشکر
سلام
برای یکی از دوستانم یه مودم با پشتیبانی از استاندارد AC هستیم.
نظر دوستان و اساتید در مورد این مدل چیه؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل خوبی انتخاب کردید
با سلام
دوستان قصد خرید یکی از دو مدل اسپیکر زیر رو دارم ولی موندم کدوم رو بگیرم ، کاربرد همه چیز هست ولی بیشتر آهنگ گوش دادن و کنار LED TV گزاشتن هست
حدود قیمت هم نهایتا650 تومن هست بیشتر نمیتونم هزینه کنم
حجم + شفافیت در صدا در اولیت هست
بین دو مدل Creative T6 Series II [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و مدل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه چیز یجورایی به نفع لاجینک هست اون چیزی که دارم میبینم توی نت ولی چیز زیادی در مورد مدل کریتیو نمیشه پیدا کرد
خواهشاً راهنمایی کنید فردا دارم میرم خرید و بیشتر هم نظرم روی مدل کریتیو هست :(
@};-@};-@};-
با سلام
من به علت مشکلات مخابرات تو رانژه کردن فعلا علاف شدم.
نه خط جمع آوری میشه و نه رانژه.
به این دلیل میخوام گوشی Note 5 بگیرم و هم از اینترنت 4g استفاده کنم و هم از قابلیت Hot Spot اون.
منتها میخوام ببینم آیا راهی هست که من بتونم برد Hot Spot گوشی رو افزایش بدم ؟
مثلا با یه مودم یا روترم بریج کنم و از آنتن اون مودم یا روتر استفاده کنم ؟
ممنونم
سلام دادا. با Repeater میشه این کار رو انجام دادنقل قول:
سلام
برای خرید میکروفن یقه ای مناسب دسکتاپ چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
سلام عرفان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قربونت دادا
ریپیتر دارم
حتما امتحانش میکنم و خبر میدم.
الان به سختی میکروفون این چنینی می تونین پیدا کنین چون اکثرا هدفون های حرفه ای توی بازار هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadeh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگر اصرار دارید پاناسونیک کیت میکروفون و واکی تاکی برای یکی از دوستان خریداری کردیم خوب جواب داده
متوجه ربط جواب به سوال نشدم.لطفا بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadeh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرض کردم خدمت شما که تنوع زیادی در این رده وجود نداره و می تونید از برند پاناسونیک خریداری کنید
اینم یک مدلی که چند وقت پیش به چشمم خورد:
آخه صحبت از هدفون و کیت و واکی تاکی شد
این میکروفونی که لینک دادید رو از یک فروشگاه تخصصی تجهیزات صدا پرسیدم گفت برای موبایله نه کامپیوتر...
یک سری به فروشگاه نورنگار بزنید، برج بهار طبقه هم کف دست چپنقل قول:
اینم وب سایتش:
مورد مناسبی ندیدم.البته حضوری نرفتم چون دسترسی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.از بین کیبردهای زیر کدوم بهتره .و اینکه کلیداش گیر نکنه
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless Keyboard and Mouse
Microsoft Natural Ergonomic 4000 Keyboard
دوستان عزیز بین کیبورد logitech g15 rev2 و [color=rgb(51,51,51)]Razer Anansi MMO کدوم رو پیشنهاد میدید؟[/color]
[color=rgb(51,51,51)]لینک مشخصات[/color]logitech g15 rev2[color=rgb(51,51,51)]:[/color]
سلام
دنبال يه دستگاه براي دانلود شبانه هستم. مودمي هست كه دانلود منيجر داشته باشه رو خودش؟ يا دستگاه مشابهي رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟
قيمت كمترين هزينه رو ميخوام بكنم و اينكه حتماً از طريق پورت شبكه يا usb به مودم وصل بشه چون wifi رو شبا خاموش ميكنم.
مصرف كم هم بسيار برام مهمه كه بتونم 9ساعت بدون مشكل روشن نگهش دارم.
با رزبری پای میتوانید. به زودی آموزش رو هم میزنمنقل قول:
مصرفش میشه گفت صفر هست :D
تو ايران پيدا ميشه؟ قيمتش چقدر هست؟نقل قول:
تا دلت بخواد هست. قیمتش هم 160نقل قول:
کسی از هدست های Steelsereis siberia 650 یا Razer Man'o War استفاده کرده تا حالا؟
ASUS STRIX 7.1 wireless چطور؟
سلام
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفانجان بهترین مودمی که زیر 100میشه تهیه کرد الان چیه؟
من نظر شخصی خودم رو با اجازه تون بیان می کنم، خودم 2750U دارم که عالی هست بین مودم هایی که تا الان از بین لینک سیس و تی پی لینک و ... داشتم عملکرد بهتر و انتن دهی قوی تری داشته ولی بخاطر پورت USB قیمتش بالای 100 تومن هست، یک مدل پایین تر 2740U با همون کارایی و بدون پورت USB می تونید تهیه کنید:نقل قول:
TP-LINK TD-W8961N با قیمت 82 تومن بهترین انتخاب هستنقل قول:
lممنون. زیاد از دوستانی که مدل 2750 رو داشتن شنیدم مشکل آنتیدهی داره. شما همچین مشکلی نداشتید باهاش؟نقل قول:
مدل 8960 چطوره؟ اونطور که شنیدم در ساختش از چیپ Broadcom استفاده شده.نقل قول:
مدل 61 بهتره 60 مشکل گرم داغ شدن هم دارهنقل قول:
این مشکل بخاطر نسخه قدیمی Firmware این مودم بوده که با آپدیتش کلا حل می شه :)نقل قول:
سلام
خواهش میکنم یک موس و کیبورد ( هزینه مورد نظر 250.000 تومان _کاربری عادی =مولتی مدیا تا حدودی گیم ) وایرلس که کلا به هیچ باطری نیاز نداشته باشن معرفی کنید .
یا باطریشون مثل گوشی باشه که شارژ میشه اینهام شارژ بشه .
یا مثل موس و کیبورد های Logitech که فکر میکنم از این باطری های قلمی میخوره و مدت زیادی شارژ نگه میداره وقابل شارژ هستن . (طبق چیزی که تو اینترنت جستوجو کردم Logitech MK 710 حدود سه سال نگه میداره ولی گرونه =360 ت )
تا جایی که بشه میخوام از دست باطری راحت باشم.
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sah_6969 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تنها انتخاب شما Logitech MK520 میتونه باشه به قیمت 220-230.
باتری رو هم گفته 3 سال برای کیبورد و 1.5 سال برای ماوس.
یا علی
سلام به اساتید
دستگاهی هست که امکانات یه مودم ADSL و LTE رو با هم داشته و حتماً دارای USB هم باشه؟
یعنی هم مودم روتر ADSL باشه و هم گیرنده 4G.
درود دوستان. لطفا یه دانگل بلوتوث برای کامپیوتر بهم معرفی کنید که کیفیتش قابل قبولی باشه.. تشکر
درودنقل قول:
Asus usb-BT400
من خودم از این دانگل استفاده میکنم و راضیم از عملکردش