مدلی که علی جان معرفی کردن خوب هست و نیازی به هزینه بیشتر نیست.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dexter_S2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خودم یکی ازش دارم و کیفیت قابل قبولی داره;)
نمایش نسخه قابل چاپ
مدلی که علی جان معرفی کردن خوب هست و نیازی به هزینه بیشتر نیست.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dexter_S2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خودم یکی ازش دارم و کیفیت قابل قبولی داره;)
ممنون میکروفن ایده عالی به نظر میرسه با توجه به قیمتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط فروشگاه معتبری سراغ ندارین واسه خرید اینترنتی ؟
---
پیدا کردم ممنون لیون موجود داره
دی وی دی رایتر جنس خوب چی بگیرم ؟
SONY ? PLEXTOR ? LITEON ? ASUS?
یک نرخ حدودی هم براش بگید ممنون میشم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط doomhammer65ir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از بین مدل هایی که گفتید ، به نظرم Plextor با قیمت حدودی 82 تومن از همه بهتره . قیمت دی وی دی رایتر ایسوس ، 60 تومن و لایتون حدودا 55 تومن هستش .
پلکستور ارزش 30 تومن هزینه بیشتر رو داره ؟
از نگر کارکرد و قدرت لیزر میگم
من دوساله Plaxtor PX-L890SA دارم ، اصلا راضی نیستم ؛ یعنی از اوایلش هم راضی نبودم ، مشکل دَر پیدا کرد و چون باهاش زیاد سرو کار ندارم (مگه بخوام ویندوز بزنم ، اونم سه ماه یه بار شاید) ولش کردم به امان خدا . فقط خوبیش اینه که LEDـیش آبیه و سبز نیست مثل بقیه .
من هم دو سال میشه که همین مدل دو تا ازش دارم ولی برعکس شما ازش راضی هستم و مشکلات شما رو نداشتم.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
استفاده من هم نسبتا زیاد هست و مشکلی باهاش نداشتم;)
به نظر من که ارزش داره و اگه نتونستید این مدل رو خریداری کنید ، بعد این مدل ایسوس رو بهتون پیشنهاد میدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط doomhammer65ir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من چند ساله که از دی وی دی رایتر Plextor استفاده میکنم و خیلی ازش کار میکشم و تا به این لحظه مشکلی باهاش نداشتم . بین همه این برندها Plextor از همه بهتره و بعد اونم ایسوس عملکرد بهتری داره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یه رایتر داشتم ( پایونیر ) مشکل درب پیدا کرد . دقیقا هم تونستم مشکل رو بازسازی کنم و در به خوبی کار کرد ولی نمیدونم چی شده بهش برق که وصل میکنم نه لیزر چشمک میزنه یا جابجا میشه نه چراغش روشن میشه .
فعلا یدونه لایتون بگیرم لنگ نمونم تا بدم ببینم کسی میتونه اون پایونیره رو درست کنه
درست شد آموزش درست کردن درب دی وی دی رایتر رو میگذارم
===============
تا نوشتن من انجام بشه دو تا از دوستان خشنودی خودشونو از پلکستور اعلام کردن . دو دل شدم پلکستور بگیرم یا لایتون
دوست عزیز بین این دو مدل مطمئن باشید که پلکستور از هر نظر عالیه ;)نقل قول:
سری های قدیمی لایتون عملکرد خوبی داشتن ولی مدل هایی که الان در بازار موجود هستن ، عملکرد آنچنان خوبی ندارن .
سلام دوستان
یه مودم ADSL وایرلس میخوام بگیرم که کیفیت قابل قبولی داشته باشه ، دکمه خاموش و روشن وایرلس داشته باشه و بین 100 تا 200 هم قیمتش باشه
اگه زایکسل یا ایسوس باشه بهتره اما محدودیتی در این مورد نیست ، فقط قابل قبول باشه
با تشکر
سلام مجدد
دوستان یه پرینتر خونگی خوب تا 400 معرفی بفرمایید
سلام دوست عزیز و گرامی ... پرینتر لیزری چند مدل پیشنهاد میدم پرینتر های جوهر افشان یا همان رنگی ، بخاطر هزینه کارتریج پیشنهاد نمیشه...مدل های خوبش هم در بازار فعلا تا موجود هست اما یک مدل سراغ دارم که از حد بودجه شما دوست عزیز بیشتر هست.نقل قول:
HP LaserJet P1102 Laser Printer
قیمت 330
Brother HL-2130 Laser Printer
قیمت 305
مدل جوهر افشان
HP Officejet 7000 Inkjet Printer
قیمت 569
تا اندازه A3 را پرینت میکند.
با تشکر@};-
نقل قول:
با تشکر از دوست و استاد بسیار عزیزمفرشاد جان @};-
یه سئوال در مورد مودم ، آیا مودمی هست که وایرلسش قابلیت خاموش و روشن کردن داشته باشه ؟
با تشکر مجدد
با سلامی دوباره خدمت امیر عزیزم ، دوست مهربانم بله هستش مدل و برند خوبی هم هستنقل قول:
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND
اما این قابلیت خاموش روشن کردن چیز خاصی نیست....اما اگر برای شما مهم هست این چیپ 8961ND قابلیت خاموش روشن کردن و دارد.
قیمت این مدل را ندارم ، در برخی از سایت ها هم موجود نیست یا تمام کردن اما مدلهای دیگر هم پای این هستند همچون
TP-LINK TD-W8968 WIRELESS ADSL Modem
قیمت 139 هزار تومان
TP-LINK 8951ND WIRELESS ADSL Modem
قیمت 84 هزار تومان
مودم مورد نظر شما باید یک چیزی بین این دو مودم قیمت داشته باشد.
این تصویری از مودم مورد نظر شما دوست عزیزم.... دو مدل دیگر که با رنگ قرمز نوشتم نیز همین شمایل را دارند.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه ی عزیزان
میخوام یه مودم وایرلس بخرم ولی اصلا در این زمینه اطلاعی ندارم.
بین 70 تا 80 تومن میخوام هزینه کنم (حالا چند تومن اینور و اون ور مهم نیست)
خودم که گشتم، این دو مدل رو به نظرم اومد خوب هستند.
اگر دوستان مدل دیگه ای رو سراغ دارند، خوشحال میشم بگن.:)@};-
ویرایش : دوستان تو مشخصات این مدل TP-Link، تو قسمت ساپورت ویندوزها، ویندوز 8 رو ننوشته...یعنی واقعا پشتبانی نمیکنه؟ قدیمی هست مودمش؟
سلام محمد جان پیشنهاد من D-Link DSL-2730U/Z1 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدلی که آقا عرفان پیشنهاد دادن ، کاملا تایید میشه . مودم بسیار خوبیه و ساپورت بالایی داره . تا حالا برای چند تا از دوستانم این مدل رو خریداری کردم که همشون راضی بودن
سلام
دوستان عزیز دنبال یک هدفون با کیفیت هستم ترجیحا بلوتوث
بودجه هم تا 350 برام مقدوره
دوستان مدلی مدنظر دارن؟
Logitech H800 Bluetoothنقل قول:
H800 به نظر من بهتره.نقل قول:
سلام لطفا آدرس یک سایت اینترنتی رو بهم بدید که رسیور دسته xbox رو برای کامپیوتر بفروشه؟
دوستان نظرتون درباره این Wireless ADSL TP-Link TD W8970 می خواستم بدونم.
مچکرم.
سلام بهزادجان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] که همه ازش تعریف کردن
بهزاد جان به نظر من طرف TP-Link نرو Linksys بگيري بهتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب عرفان جان، مدلی برام معرفی کن از برند Linksys تا مبلغ 300.000 اوشلوق
CISCO Linksys X3000 ADSL2+ Router قیمت 380000 توماننقل قول:
CISCO Linksys X2000 ADSL2+ Router قیمت 250000 تومان
اون مودل X3000 رو کار کردم وایرلس بسیار قدرتمندی داره از دیوار بتونی 2 متری راحت آنتن میده قدرت خروجی وایرلس 500Mv هست
قابلیت MIMO Antenna هم داره که به قدرت خروجی وایرلس کمک میکنه
سلام
میخوام یک گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر و لپ تاپ بخرم . چه مدلی رو پیشنهاد میکنید خریداری کنم که از کیفیت و امکانات خوبی برخوردار باشه . ممنون @};-
کسی نبود :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
XVISION USB PCD*V*B-3100 قیمت 44000 توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- قابليت دريافت و پخش تصاوير HD
- برخورداري از نرم افزار پيشرفته جهت سيگنالهاي ديجيتال در كامپيوتر و نوت بوك
- قابليت ضبط برنامه زنده تلويزيوني و مديريت با ماشين زمان
- حساسيت بالاي دريافت سيگنال در مناطق مختلف
- سازگار با یو اس بی
- جستجوي اتوماتيك كانالهاي تلويزيوني و راديويي
- قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني پی وی ار
- پشتيباني از راهنماي الكترونيكي برنامه ها-EPG
- قابليت ضبط از قبل برنامه ريزي شده برنامه هاي تلويزيوني
- كاملا مطابق با استاندارد هاي دی وی بی
- پهناي باند: 6و7و8 مگا هرتز
- ساپورت فرمت هاي تصوير: MPEG-2 ,MPEG-4
- ساپورت فرمت هاي گوناگون صدا:mpg-ll Audio Layer l &ll,AAC+
- قابل نصب در سيستم هاي عامل:Microsoft , Windows7, Vista ,WINDOWS XP
- دارای انتن اکتیو 30DBI داخل جعبه
ممنون عرفان جان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تفاوت مدل 4100 با این مدلی که شما گفتید ، در چیه و آیا مدلی در بازار هست که از اینا بهتر باشه .
والا من با این تجهزات زیاد کار نکردم :دی اینم یکی از دوستانم خریده ازش پرسیدم گفت خوبه منم به شما معرفی کردم.نقل قول:
دوستان یه مودم ADSL وایرلس میخواستم تا دور و بر 120.
آنتنش هم بشه خاموش کرد.( یادمه همچین چیزی بود:دی )
پ.ن:بعضی مواقع ممکنه 24 ساعته روشن بمونه.پس میخوام در این شرایط آخ نگه:پی
پیشنهاد من: ASUS DSL-N10 B1 - قیمت 120000 توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دکمه خاموش کردن WiFi هم داره. این مدل رو چندجا کار کردم بسیار مودمی خوبی بوده و وایرلس قدرتمندی داره
سلام
اقا لطفا یک چنتا هدست 5.1 و 7.1 کاناله خیلی ارزون معرفی کنید.
مرسی
Razer Kraken 7.1 Surroundنقل قول:
نوشته اصلی توسط Viper [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Logitech G35 7.1 Surround
قیمت 300 تا 400 تومان
هدست های 5.1 و 7.1 اصلن امکان نداره ارزون قیمت باشه بین 300 تا 700قیمت دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Viper [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما بودجتون رو بگید بهتر راهنماییتون کنیم
با سلام.
دوستان قصد خرید مودم وای فای رو دارم.
کیفیتش مناسب باشه حالا شاخ هم نبود عیبی نداره.
یعنی کیفیت سیگنال و شعاع سیگنالش مناسب باشه.
شعاع سیگنالی که نیاز دارم نهایت 10 یا 15 متره.
قیمتش هم نهایت تا 110 میتونم هزینه کنم.
ولی هرچه قدر کمتر باشه بهتره.
اگر امکانش هست، اگر دوستان محصولی رو معرفی میکنن دلایل اون پیشنهاد رو هم ذکر کنن.
با تشکر :)@};-
سلام علی جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همین که عرفان جان بهم معرفی کرد عالی بود:
ASUS DSL-N10 B1
اصفهان 115 گرفتم و خیلی راضی هستم@};-( احتمالا الان کمتر باید باشه ولی به نظرم 5 تومن بیشتر ارزشش رو داره )
حسین جان ممنون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوبه اتفاقا عرفان خیلی تعریفش رو میکرد.این بالایی که شما گفتین رو در نظر میگیرم.
ولی یکم قیمتش بالاست.:d
کسی از دوستان ارزون تر سراغ نداره؟
والا الان خودم چک میکردم TP-Link ها قیمتشون پایین تره.
خودم این دو مدل زیر رو هم در نظر دارم :
TP-LINK TD-8151 حدود 70
TP-LINK TD-8951 حدود 80
الان تفاوت این دو تای بالایی تو چیه ؟
ASUS - DSL-N10 حدود 110 که گزینه آخر انتخابم هست.
D-LINK DSL-2730U حدود 80 تومن امکاناتش به نظر جالبه.
D-LINK DSL-2640U حدود 80 تومن
D-LINK DSL-2750U حدودا 105 تومن
گزینه دیگه هم برای پیشنهاد دارین ؟
علی جان مودم های tp-link چیپ های وایرلسشون مشکل داره مودم های tp-link نویز شدیدی در وایرلس ایجاد میکنند من همون asus که حسین جان گفتند پیشنهاد میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from XPERIA Tablet Z2 WiFi
سلام
من الان مودم ASUS N10 نسل قدیمی رو دارم.
قصد خرید یه مودم رو دارم اما نمیدونم کلاً در دنیای مودم ها این قابلیت وجود داره یا نه. بودجه مهم نیست فقط کاربردی که ازش می خوام مهمه اون هم اینه:
من یک سیستم معمولی و یه لپتاپ دارم به همراه یه HDD Player و یه هارد اکسترنال با رابط Ethernet.
می خوام اینها رو با هم طوری شبکهبندی کنم که دستگاههایی که میخوام به همدیگه و اینترنت دسترسی داشته باشن.
سیستم رومیزی و HDD Player و هارد از طریق کابل به مودم وصل بشن و لپتاپ از طریق WiFi.
فقط سیستم رومیزی و لپتاپ به اینترنت دسترسی داشته باشن.
سیستم رومیزی و HDD Player با هم در ارتباط باشن اما HDD Player به هارد اکسترنال دسترسی نداشته باشه و تنها سیستم رومیزی اطلاعات هارد رو ببینه.
همچین چیزی با یه مودم یعنی با یک دستگاه شدنیه؟
ممنون
---------------------
پ.ن: شاید در آینده یه دستگاه چندکاره هم بگیرم که اگه بودجهام برسه، قصد خرید مدلی دارای پورت LAN رو دارم که اون هم به این مودم وصل خواهد شد.
دوست عزیز شما بهتره یه Cloud Router تهیه کنید من D-Link DIR-600L رو پیشنهاد میدم. مودم رو باید به روتر متصل کنید و کانفیگ رو انجام دهید قیمت این روتر هم 85000 تومان هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون عرفانجان.
پس با یک دستگاه نمیشه همهی این کاربردها رو داشت.
یه سوال دیگه.
با خرید این دستگاه میشه در صورت نیاز از اون به عنوان repeater به صورت همزمان استفاده کرد؟
به عنوان Repeater نمیشه اما میشه از قابلیت WDS استفاده کرد که تقریبا همون کار repeater رو انجام میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
شما وقتی سیستمتون رو وصل تی وی میکنید کابل hdmi بلند میگیرید یا موس و کیبورد بی سیم ؟؟!
موس و کیبورد ارزون و خوب بی سیم چی پیشنهاد میدید ؟؟!
دوستان بینه این 2 هدست کدوم رو پیشنهاد میدین
Axtrom Bluetooth Headsets BH1000
و nokia bluetooth stereo headset k800
هیچ کدوم ! فقط جابرانقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from XPERIA Tablet Z2 WiFi
نمیخام بیشتر از 85 بشهنقل قول:
سلام مهدی جان ، JABRA BT2046 قیمت 65 تومان را دارد ، JABRA CLASSIC قیمت 99 هزار تومان.... JABRA EASYGO با قیمت 95 هزار تومان ، ینا از دو مدل خودت بهتر هست ..من چندین ساله دارم از جابرا مدل STREET 2 استفاده میکنم...یکی از بهترین ها هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو بازار موجود هستن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون من تو چند سایت گشتم نبود
سلام این هم لینکنقل قول:
@};-کد:http://www.digikala.com/Search/Keyword-jabra/#/Keyword-jabra/SortBy-10/SortCondition-1/
سلام دوستان عزیزم
یک کارت صدای حرفه ایی برای سیستم خودم میخوام که توی بازار هم راحت پیدا بشه ( هزینه 800 هزار تومان)
Creative Sound Blaster Z PCIe Sound Card
Creative Sound Blaster Recon3D Sound Card
به غیر از ایندو مدل!!!
ترجیحا 7.1 کاناله
با تشکر@};-
فرشاد جان X-FI TITANIUM FATALITY هست با SNR 109
در غبر ابنصورت TITANIUM HD عالی هست با پشتیبانی از استاندارد THX و SNR 122
سلام دوستان:x
من می خوام یک مودم وایرلس برای یکی دوستام بگیرم.:)
می خوام که چند تا موبایل و تبلت بتونن بهش وصل بشن.
به علاوه سیستم و لپ تاپش که شاید هر سه روزی یک بار خاموششون کنه
مودم هم همینطور شاید سه روزی یک بار خاموش بشه و بکوب روشن باشه
و بردش هم حداقل 15 متر باشه و قطعی نداشته باشه و گرمای کمی هم تولید کنه .
بودجه هم برای خرید حداکثر 100 تومن .
خودم این مدل رو براش انتخاب کردم TP-Link 8961ND
اگر مدل بهتری سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید
پیشاپیش از پاسختون متشکرم.@};-
سلام علی جان. اصلا طرف TP-Link نرو وایرلس افتضاحی داره. بهترین مودم وایرلس تو این رنج قیمت D-Link DSL-2750U هست. 300 Mb/s سرعت وایرلسش هست - قیمت 105000 توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Nemesis6 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست این مدل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عالیه قیمت حدود 110 تومان تو سایت های ایرانی هست اصلا دور tp نرو که ما را نابودمون کرد
سلام
دوستان قصد خرید یه مودم جدید دارم
مودم قبلیم 8960 تی پی لینک بود که فروختمش و الان مثل چی پشیمونم:d
انتن دهیش بی نظیر بود.تو خونه ی همسایه اونور خیابون انتن میداد.خلاصه خیلی راضی بودم
خودم نظرم رو این مدل هستش
قیمت 126
میخوام بدونم کیفیت محصولات جدید تی پی لینک مثل قبل هستش؟
دی لینک داشتم خیلی خیلی اذیتم میکرد.خواهشا دی لینک پیشنهاد ندید.
@};-
پویان جان سلامنقل قول:
محصولات TP-Link بدترین کیفیت رو در محصولات شبکه داره مخصوصا در بخش وایرلس
پیشنهاد من برای شما D-Link DSL-2750U New Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router میباشد قیمت 115000 تومان
اگه واقعا تشنه کیفیت و قدرت و کارایی هستید پیشنهادم محصولات Linksys - Cisco میباشد
عرفان جان من قبل از tp link دی لینک داشتم خیلی اذیت میکرد.بیخودی دیسکانکت میشد.انتن دهیش هم معمولی بودنقل قول:
اخرش سوخت:| فرستادم گارانتی مودمی که عین دسته ی گل نگه داشته بودم رو تعمیر شده با کلی خطای ریز و عمیق برام پس فرستادن
اصلا دیگه شباهتی به مودم نداشت
سری جدیداش اینطوری نیست؟
با چه گارانتی بگیرم؟
از محصولات
Linksys - Cisco تا حالا استفاده نکردم با بودجه ی حدود 150 چیزی میشه تهیه کرد؟
نقل قول:منم با نظر آقا عرفان موافقم و به شما همون D-Link 2750U رو پیشنهاد میدم که کیفیت خوبی داره و از لحاظ آنتن دهی از عملکرد خوبی برخورداره . خود منم از این مودم استفاده میکنم و کاملا راضی هستم .نقل قول:
مودم TP - Link این اواخر خرابی هاشون زیاد شده و به نظرم صلاح نیست خریداری کنید .
در حال حاضر فقط رنگ سفید از این مودم در بازار موجود هست و تا جایی که من اطلاع دارم مودم هایی که به رنگ سیاه هستن با ISP شرکتها سازگاری ندارند ;)نقل قول:
پویان جان این سری های جدید D-Link کیفیت فوق العاده ای داره با تمام این تجهیزاتی که داخل بازاره من کار کردم TP-Link اصلا حرفی برای گفتن نداره !نقل قول:
برای محصولات D-Link گارانتی ایزی بهترین گارانتی موجود هست
Linksys هم قیمتش از 170 تومان شروع میشه تا 2 میلیون تومان. اگه میخوای Linksys بگیری مدل Linksys WAG120N رو بگیر قیمتش هم 170 تومان هست و نسبت به D-Link کیفیت بهتری داره
ممنون از عرفان جان و محمدرضا گل
امروز این مودم{2750} رو خریدم
کیفیت ساخت خوبی داره ولی عرفان جان بردش دقیقا اندازه همون تی پی لینکی {8960}هستش که داشتم
ولی در کل راضیم ازش.فقط دوستان این پورت یو اس بی که داره میشه مدیا رو از روی فلش پخش کرد مثلا توی گوشی؟
@};-
مبارک باشه پویان جان @};-نقل قول:
بردش رو از داخل تنظیمات میشه بیشتر کرد. از بخش Advanced Wireless Settings
بله اون پورت USB قابلیت مدیا استریم داره شما با نصب نرم افزار D-Link Share Port روی گوشی اندرویدی خود میتوانید به محتویات چند رسانه ای مثل موزیک - عکس - فیلم از روی فلش به صورت WiFi دسترسی پیدا کنی
@};-
با سلام خدمت دوستان.
من 2 تا هدست دارم برا سیستم هام.
برای سیستم گیم اینو دارم :
Logitech G930
که بیسیم هست و صدای Virtual تولید میکنه.
برا سیستمی که باهاش فیلم میبینم اینو دارم :
Razer Tiamat 7.1
که با سیم هست و درایو های واقعی داره.
الان میخوام یدونه هدست یا هدفون دیگه بگیرم برا سیستم گیم.
من لایو بازی نمیکنم و چت هم نمیکنم.
در درجه اول میخوام بهترین هدستی رو که به نظرتون میرسه معرفی کنین.
خودم به این 6 تا رسیدم.
ممنون میشم نظرتون رو بگین.
قیمت هدست هم در درجه دوم اولویت برام قرار داره مهم کیفیت و کاراییش هست برام.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به قیمت 150 دولار
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به قیمت 270 دولار
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به قیمت 180 دولار
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به قیمت 220 دولار
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]به قیمت 170 دولار
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به قیمت 500 دولار
لازم به ذکره که تنها آخرین مورد هدفون هست و صدای 9.1 مجازی داره.
و مورد ماقبل آخر درایو حقیقی داره و صدای Real تولید میکنه.
ممنونم از وقتی که میزارین.
درود بر دوستان عزیزم
نظر شما درباره هدست Zalman rs6 f+m 5.1 chanel چی هست؟
با توجه به قیمت خیلی پایینش 5.1 کاناله هست برام جالبه و در اینده قصد خریدش رو دارم.
به نظر شما 135 تومان میارزه؟
سپاس
سلام عزیزم ، این هدفون بخاطر اینکه در اصل 2 کاناله هست و شبیه سازی 5.1 دارد 150 هزار تومان قیمت داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Castle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در غیر اینصورت بهترین 5.1 ها مخصوص گیم و سینما برای RAZER هست.
مدل کریتیو بهترین انتخاب از لحاظ کارایی و کیفیت و امکانات میباشد علی جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما Razer 7.1 برای گیم نیز مناسب هست.
درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم
راستش من یک کارت صدا میخواستم که از core sound همه ی مادربرهای حرفه ای قویتر باشه. که البته فکر میکنم قویترینش giga sniper باشه !
1. 7.1 کاناله باشه
2. قیمت مناسب یا بهتر بگم هر چقدر کمتر بهتر و مناسب گیم و موزیک باشه البته 90% کاربرد گیم هست.
با سپاس
با این مشخصاتی که شما می خوای نیست تو ایران
یعنی تو ایران یک کارت صدای 7.1 کاناله خوب با بودجه 1.5 میلیون نمیشه پیدا کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر نیست که اطلاع بدید تا در سفر بعدیم از دبی بیارم.
نه عزیزم پیدا نمیکنید..چون خواستار اینگونه کارتهای صدا در ایران کم هست وارد کننده ایی هم براش وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Castle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس که اینطور.....
دوستان نظرتون راجب این کارت صداها که در ایران موجوده چیه؟
1.Cretive Sound Blaster Recon3d Pcie
2.Cretive Audigy Value 7.1
3.Cretive Axx Sbx 20
سپاس گذارم
اگر 5.1 می خوای بگیری sound blaster z رو بگیر
این مدل هم یکی از کاندیدا هام بود ولی یادم رفت درج کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1. ایا Creative sb z از کارت صدای انبرد مادربرد Gigabyte z87 g1 sniper با نام Suond Core3d قدرتمندتر هست؟؟؟؟؟
و یک سؤال عجیب دارم !
2. ایا این کارت صدا که 5.1 هست هدست 7.1 کاناله را ساپورت میکنه یا نه ؟
ممنون میشم به دو سؤال من پاسخ بدهید.
1. بله صدای با تفکیک پذیری بهتری تولید می کنه
نه ساپورت نمی کنه
نقل قول:
دلیل خاصی دارین برا خرید 7.1 ؟
من خودم توصیه شماره یکم برا شما Creative ZXR هست.
منتها 5.1 هست.
قبلا ایران موجود بود حدود 1300 هم بود.
منتها الان نیست.
من خودم از اونور خریدم 880 تومن.
الان قیمتش مناسب هستش.
200 چوق در میاد.
منتها اگه حتما میخواین 7.1 باشه باید ایسوس بگیرین سری Essence.
قیمت بهترین مدلش 400 دولاره که نزدیکای 2000 تومن در میاد.
مدل Essence STX II 7.1
که تنها مدل 7.1 هم هست.
منتها بعید هستش که دوبی گیر بیاد چون تو خود آمرییکاش هم کمه.
ولی توصیه من اینه که اگه برا گیم میخواین کریتیو بگیرین.
ایسوس هیچوقت نتونسته تو گیم به کریتیو برسه.
فیلم مقایسه هم تو یو تی ووب هست.
-----------------------------------------------------------------
یه سوال هم خودم دارم :
کسی از دوستان اینجا Sennheiser HD 800 داره ؟ یا تست کرده ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عزیزم ، تست کردمش ، وحشت ناک تفکیک بالا و کیفیت عالی داره...
موسیقی باهاش گوش کردن یه لذت خاصی داره که اصلا نمیشه در موردش توضیح داد.
ولی قیمت بالایی داره. ( یکی از دوستانم که توی کار موزیک هست یه نمونه داشت من تست کردم ) فقط برای تست کیفیت صدا.
انقدر قدرت بیس این هدفون بالا هست که بعد از گوش کردن زیاد باهاش احساس میکنی گوشات داغ کرده ( بخاطر همین داخل توضیحاتش هم نوشته نهایت حرارت تولید شده 50 سانتی گراد!!!
نقل قول:
مرسی داداشی.نقل قول:
فقط یه سوال :
بیسش رو دوست داشتی ؟ یه توضیحی میدی ؟
من از صدای تریبل زیاد که باصطلاح جیغ میکشه خوشم نمیاد و سردرد میگیرم.
میدونم 800 اونجوری نیست ولی خوب بازم میگم مطمئن شم.
مشاوره واسه خرید مودمسلام بر اساتید بزرگ و دیگر دوستان
سلام یه مودم میخام چیپست برد کام داشته باشه
دارای 2 انتن وایفای باشه 5db باشه
کدام مارک بهتره
نظر خودم مودم های تندا هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
بودجه تا 130
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان یه موسی میخواستم که ویل نوری داشته باشه .
اکثر موس ها ویل فریت دارن و بعد از چند مدت خراب میشن .
میشه از بازار ویل نوری پیدا کرد ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لاجیتک و مایکروسافت مدل هایی دارند توی بازار که به جای ویل، تاچ پد دارن، ارگونومی مناسبی هم دارند
مدل های
Microsoft Touch Mouse Black
245 هزار تومان
Logitech T620 Touch Mouse
198 هزار تومان
Microsoft Explorer Touch Mouse
155 هزار تومان
Microsoft L2 Sculpt Touch Mouse
177 هزار تومان
Logitech T400 Zone Touch Mouse
140 هزار تومان
راستش نمیدونم شانس من خوب بوده یا کلا به اون زودی که شما میگی هم خراب نمیشن.
ممنون .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو بازار میشه قطعه ویل نوری رو پیدا کرد و جایگزین کرد ؟
قیمت این موس ها کمی گرونه :)
من a4tech xl-740k استفاده میکنم .نقل قول:
اینو میدونم که a4tech کیفیت خیلی زیادی نداره . ولی خوب نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره .
والا منم مثل عطا ندیدم جایی مگر از روی یه ماوس دیگه پیدا کنی و باز کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا شاید دوستان سراغ داشته باشن... @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ماوس razer هم بگیری بعد از یه مدتی موقع اسکرول کردن گیج میزنه
یچیزی باید بلنگه نا کاربر بازهم بره و تهیه کنه
قطعه ویل نوری ، برای همه موس ها یکی نیست ، و کلا گمان نکنم که بشه پیدا کرد.
تنها موسی که استفاده کردم و حدود 1.5 سال پیش گرفتم
Razer Ouroboros هست که رو دست نداره!!!
موس های گرون قیمت از بهترین سخت افزار تهیه میشن.
من خودم قبلا A4tech داشتم نسبت به کارایی که ارائه میداد قیمت خوبی داشت.
اما باید به فکر یه موس دیگه باشی.
سلام بر اساتید بزرگ و دیگر دوستان
سلام یه مودم میخام چیپست برد کام داشته باشه
دارای 2 انتن وایفای باشه 5db باشه
کدام مارک بهتره
نظر خودم مودم های تندا هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
بودجه تا 130
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تندا الان محصولات خوبی نداره در مقابل با محصولات D-Link .
D-Link DSL-2750U
114 هزار تومان
رابط ها: پورت اترنت RJ-45 LAN ، پورت RJ-11 ، پورت USB - تعداد پورت اترنت: چهار عدد - تعداد پورت RJ-11: یک عدد - تعداد پورت USB: یک - سرعت انتقال اطلاعات: 300 مگابیت در ثانیه - تعداد آنتن: 2 عدد - نوع آنتن: آنتن داخلی MIMO - قدرت آنتن: 5dBi - دارای نشانگر LED
این روتر بیسیم ADSL با به کارگیری درگاه یکپارجه پر سرعت +ADSL2 به اینترنت متصل میشود و سرعت دانلود 24 مگابیت در ثانیه و آپلود 1 مگابیت در ثانیه را برای شما فراهم میسازد و شما میتوانید اینترنت خود را با کامپیوترها و دیگر دستگاههای تحت شبکه به اشتراک بگذارید. این مودم بستری امن و مطمئن با به کارگیری فایروال و کیفیت سرویس (QoS) که شامل حفاظت فایروال، کنترل دسترسی کاربر، استاندارد امنیت بیسیم WPA/WPA2 و سیستم الویتبندی انتقال دادهها میباشد به منظور ارتباطات صوتی، دانلود ویدیو، موسیقی، عکس، بازیهای رایانهای و دیگر فایلها، بر روی اینترنت فراهم میسازد. شبکه بیسیم داخلی با کارآیی بسیار بالا و استاندارد بیسیم N همراه با سرعت 300 مگابیت در ثانیه، فنآوری ایدهآلی برای برقراری ارتباطات بیسیم با سرعت بالا میباشد که هم زمان با دستگاههای بیسیم 802.11n/g/b نیز سازگار میباشد و اتصال آمادهای را برای کاربران بیسیم فراهم میکند، در عین حال با استفاده از 4 پورت اترنت (RJ45) میتوان به صورت هم زمان سیستمهای کابلی را نیز تحت شبکه به اینترنت متصل نمود. DSL-2750U قابلیت وصل شدن به پرینتر و ایفای نقش به عنوان پرینت سرور به منظور به اشتراکگذاری پرینتر و هارد دیسک اکسترنال، با دیگر کاربران شبکه و اینترنت جایگزین 3G در هنگام قطعی خط ADSL با اتصال دانگل 3G، را هم دارد.
...........................
بهرهبری از پورت USB
دارای استاندارد رمزگذاری پیشرفته (AES)
دارای پورت سوییچ بین WAN / LAN
قابلیت به اشتراک گذاری یک پرینتر یا هارد دیسک خارجی با فنآوری جدید SharePort
دارای 4 پورت سوییچ داخلی 10/100BASE-TX با قابلیت پشتیبانی خودکار از MDI / MDIX
@};-
سلام دوست عزیز اتفاقا ار هر کی سوال میکنم میگه هرچی میخری تی پی لینک ودی لینک اینا فقط اسمش جا افتادنقل قول:
تازه این مودم که پیشنهاد دادی برد کام نداره
دوست عزیز شما قیمت 130 هزار تومان را برای یک مودم WIFI که قابلیت روتر هم داشته باشه ، و هم دو آنتن داشته باشه احتیاج داری... ( درسنه ؟)نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برد کام نداره ، بله میدونم نداره. ( دلیلی برای داشتن این چیپست برای مودم شما دارید؟ )
فعلا که بازار و D-Link و TP-Link اشغال کرده ( Tp-Link ) که اصلا پیشنهاد نمیشه.
غیر از مدلی که عرض کردم ، محصول دیگری را در نظر ندارم که تمامی مواردی شما میخواهید داشته باشد و 130 هزار تومان نیز قیمت داشته باشد.
با تشکر.
@};-
حتما باید برد کام داشته باشهنقل قول:
مروارید باشه، غلتون باشه، ارزون باشه :)نقل قول:
نمیشه که، حداقل بودجتون رو بالا ببرید تا بشه پیشنهاد کرد
یا شاید دست دوم جایی پیدا کنید. یا حضوری بازار رو بگردین شاید پیدا شد جنس نو @};-
سلام
کدوم پرینتر برای چاپ هر سه متن ، تصویر و عکس (خانوادگی و پرسنلی) مناسبه؟ لازم به توضیحه که قرار نیست با این پرینتر کار تجاری یا اداری انجام بشه بلکه ممکنه تا مدتهای طولانی استفاده خاصی نداشته باشه و بیکار بمونه.
محدودیت بودجه هم در نظر ندارم ولی در شرایط مساوی پرینتر ارزانتر طبیعتا اولویت داره برام.
چاپ دو رو و بیسیم هم برام مهمه.همچنین شارژ آسان و مقرون به صرفه و فراوانی قطعات یدکی در صورت خراب شدن پرینتر
در کل هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری بدون دردسر یا حداقل کمترین دردسر باشه و نیاز به مراقبت خاصی نباشه
سلام به دوستان عزیزم
بهترین دی وی دی پلیر که در بازار براحتی پیدا بشه در رنج 120 ت را لطفا به بنده معرفی کنید.
سپاس
Plextor L890SA به قیمت 90 تومن
دوستان ست کیبورد و موس پورتابل بلوتوثی چیزی تو بازار گیر میاد ؟
منظورم به هم چسبیده هستن که راحت بتونم با تبلت باهاشون کار کنم و جابجا بکنمش.
ممنونم
سلام دوستان
با بودجهی 80هزار تومن، چه موس بیسیمی برای گیم و وبگردی پیشنهاد میدین؟
سلام مودم dlink 2740u چطوره؟ مودم خوبی هست؟ آیا با اینترنت مخابرات سازگار هست؟
تو رنج 100 تومن چه مودمی پیشنهاد می کنید 1آنته یا 2 آنته باشه مهم نیست
کیفیت برام بیشتر مهمه
با سلام
نیازمند چند تا مودم و روتر هستم که توضیح میدم.
1- خط من نویز شدیدی داره و snr 15 داره و 8 مگ هم هست. مودمی میخوام بگیرم که تحمل کنه این نویز رو و قطع نکنه. الان برودکم گذاشتم و قطع نمیکنه منتها براش دنبال جانشینم.
2- روتر خوب بیسیم با آنتن دهی قوی برای وصل کردن به همون مودم بالایی در حال حاضر دی لینک دارم و اصلا از کیفیتش راضی نیستم.
3- مودم یا روتر با قابلین نصب سیم کارت 4g برای خونه
4- مودم وایرلس همراه با قابلیت نصب سیم کارت 4g برای بیرون
قیمت هم هر چی شد. یعنی برام کیفیت مهمه تا قیمت.
ممنونم از شما.
سلامنقل قول:
1 و 2 فقط مودم روتر TP-Link TD-W8970 از پسش برمیاد الان خودم دارم SNR خط 13 هست اما هیچ افت سرعت و افت پینگ نداره. این مودم آنتن بسیار قدرتمندی داره قیمتش هم 220 تومنه
3 - همون TP-Link TD-W8970 دو تا پورت USB میخوره میتونی یک دانگل 4G بهش متصل کنی
4 - از دفاتر خدماتی ایرانسل میتونی تهیه کنی تو سایت ایرانسل هم هست : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
تا چند روز آینده میخوام یه موس SteelSeries RIVAL Dota 2 Edition بگیرم.
تا حالا کسی از این برند موسی حرفه ای داشته؟ من تعریف Razer رو زیاد شنیدم ولی درمورد برند SteelSeries چیزی نمیدونم ، این مدل هم فقط برای بازی Dota 2 میخوام بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید.