شما که قصد SLI نداری پس ببین قصد چی داری ؟ نویز ؟ کارایی ؟ برنامه جانبی ؟ ظاهر ؟
من میگم برای سیستم شما 600 نهایت 700 وات کافیه . من میگم به سیستم شما میاد که نویز پایین داشته باشه میگم سری RM کورسیر بردار تا زمانی هم که تو لود نری فنش نمیچرخه قابلیتی که پاور های انرمکس ندارن . اگه کارایی + برنامه ماریتورینگ + نویز پایین + ظاهر میخوای سری AXi کورسیر بردار .
من خودم 1250 85+ انرمکس داشتم ، از oktay3000 هم بپرسی بهت میگه (همین بابا فن پاورشو عوض کرد سر همین قضیه) ؛ نویز دارن ، انرمکس از فنای خودش تو پاوراش استفاده نمیکنه . خود پاور واقعا مهشره ولی وقتی به کابل میرسه واقعا غیره قابل تحمل میشه . کابل ها کمی کوتاه (مخصوصا اگه فن پاور بالا باشه به هیچ وجه کابل برق CPU به مادربرد نمیرسه) ، انعطاف پذیری خیلی کم و ظاهر شدیدا بدی دارن چون خود کابلا رنگی هستن (یک دست مشکی نیستن) اسمبل رو زشت میکنن + مدل 1000پلاتیمکس فولی ماجولار نیست و شما با رمپیج4 حتما یه 4پین CPU اظافی میاری که کمی ضایس . میگم ، فقط کیفیت ساخت پاور خوب هست که خب وقتی کورسیر رو مقابلش میزاری میبینی اختلاف زیاد نباشه کم نیست . یه نکته دیگه بدنه پاور های انرمس هست که استحکام بالایی داره ولی یه #### داره انگار روش اکلیل پاشیدی و همچینی با کیس یک دست مشکی نمیخونه .
من میگم شما با این سیستم شاخ از خرید پاور انرمکس پشیمون میشی . داشتی AX1200i بگیر ، نشد RM1000 بگیر ، نشد AX760i (فکر کنم نباشه) بگیر ، دیگه نهایت بودجه کم آوردی RM850 بگیر . 1000وات پلاتیمکس بیاد زیر یک میلیون قیمت نمیخوره ، شک نکن ؛ چون 875 واتش الان 950 قمیت داره همین واتیج گلدش 850 قیمت داره من میگم پلاتیمکس 1000 وات در بیاد 1100 باید دست عقیقو ماچ کرد ، جدی میگم . بعد همچین قیمتی نمیتونه نخریدن AX1200i با اون همه جایزه و قابلیت رو توجیه کنه . شما ریویو که می خونی هیچی ، برو اونجاتیوب ویدئو ببین ؛ گرافیک نیست که خودشو تو عددو ارقام نشون بده باید از نزدیک دیده بشه ببینی یارو وقتی تو دستش میگیره پاورو چی میگه .