سلام لطف کنید یک کیس بهم تا 500 تومن معرفی کنید که بتونم مثلا خنک کننده مایع روش ببندم.مال خودم مید تاوره عین اجاق گاز میمونه فقط یک فن پشتش داره منم اهل اورکلاک و بازی کردن هستم جواب نمیده لطفا راهنماییم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام لطف کنید یک کیس بهم تا 500 تومن معرفی کنید که بتونم مثلا خنک کننده مایع روش ببندم.مال خودم مید تاوره عین اجاق گاز میمونه فقط یک فن پشتش داره منم اهل اورکلاک و بازی کردن هستم جواب نمیده لطفا راهنماییم کنید
Enermax Hopliteنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GREEN X-9 Predator
اگرhaf 932 بتونی گیر بیاری خیلی گزینه عالی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.
دوستان عزیز کیس بنده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست،می خوام ببینم کولر تا ارتفاع چه اندازه جواب میده؟
روی درش یه فن 25سانتی رو درش هست،می خوام بدونم ارتفاع با فن روی در و بدون فن چقدر هست؟
لینک کیس:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثلا کولر ICE_MATRIX_600 و coolermaster V6GT و coolermaster Z600 جا می شه؟
بهترین کولر دست دوم حدود 100-150 که می تونم تهیه کنم چیه؟
دست گل تون دردنکنه@};-
دوست عزیز شما یک کولر نو true spirit بگیرید با قیمت 120-130 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با توجه به اینکه ارتفاع کوار buffalo حدود 100 هست و کولر spirit حدود 140 جا میشه و مشکلی نیست
ممنونم از پیشنهادتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی می خوام بدونم عمق کیسم چقدره و کولر تا چه اندازه ای می تونم بگیرم؟
کولری که الان دارم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست،ولی می خوام ارتقا بدم و کولر بهتری بخرم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز اگر این کولر فعلی شما در کیس به راجتی جا میشه با توجه به اینکه عمق کیس شما 500mm هست true spirit 120 هم در اش جا میشه
عزیز کولر های ICE_MATRIX_600 و coolermaster V6GT و coolermaster Z600 هم جا می شه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
می خوام بدونم کولر تا چند میلیمتر ارتقاع در کیسم جا می شه؟
هر سه کولر رو بعید میدونم جا شه با توجه به اون فنی که در درب بقل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ارتفاع v6gt هست 164نقل قول:
ارتفاع hyper-z600 هست 160
ارتفاع ICE_MATRIX_600 هست 166
ارتفاع frio هست 165
اگر بدونم بدون اون فنی که روی در کیس هست جا می شه فن روی در رو بر میدارم