649$
2 برابر بازدهی به نسبت توان (شاید از مکسول هم رد کرده باشه )
قدرت ماورایی در 4k
کیفیت طراحی و قطعات بسیاااااار بالا
به قول amd خوش به حال گیمر ها و البته pc گیمر ها - هر چیزی که باعث قدرت PC GAMING بشه من براش میمیرم - آفرین به AMD
نمایش نسخه قابل چاپ
649$
2 برابر بازدهی به نسبت توان (شاید از مکسول هم رد کرده باشه )
قدرت ماورایی در 4k
کیفیت طراحی و قطعات بسیاااااار بالا
به قول amd خوش به حال گیمر ها و البته pc گیمر ها - هر چیزی که باعث قدرت PC GAMING بشه من براش میمیرم - آفرین به AMD
به به بهتر از این نمیشه، دیگه عملا GTX 980 TI و TTX از دور خارج شدن مونده تست های معتبر منتشر بشه تا قدرت FURY X بببینیم
اون وقت دیدن داره NVIDIA چنان قیمت ها رو کاهش بده رو دستش بمونه GTX 980 TI و TTX البته خیلی محدود افراد TTX می خرن .
حالا برید BIG MAXWELL بخرید ، با اون قیمت علمی و تخیلی اش بهتره NVIDIA بزاره پشت ویترین نگاهش کنه شاید GTX 980 TI به دادش برسه 980 و 970 دیگه از دور خارج شدن .
8.6 TLFOPs یا خدا
یا رحمان و رحیم قیمت و نگاه کن : کارایی بالاتر از GTX 980 TI تکنولوژی جدید برای 4K کی میره GTX 980 TI Cut DOWN بخره و ضعیف مقابل FURY X
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه خبر بدی برای NVIDIA و فن نما ها NVIDIA، بازخورد ها تو سایتها معتبر خارجی خیلی جالبه کسانی که میخواستن GTX 980 TI بخرن برای وضوح تصویر بالا این تصمیمات و قیمت FURYX ، شدیدا نظرشون به سمت FURY X رفته و قصد خرید این محصول رو دارند
AMD تایید کرد یعنی nvidia دیگه چطوری به خاک بکشه با این محصولات قرار DUAL FURY منتشر بشه یا خدا با قدرت 8.6 TLFOPS
با این تفاسیر از دور خارج شدن GTX 980 TI با FURY از نظر قیمت و PERFORMANCE باید منتظر سبزها باشیم تا با GTX 980 TI Ultra چیزی باشیم سبزها نمی تونند این تحقیر شدن رو ببینند احتمالا FULL GM200 باشه
این مشخصات تکمیلی FURY X:
Dual slot
4GB on-board HBM
Support for six displays simultaneously
Three DisplayPort 1.2 (DP++), one HDMI
Closed loop maintenance-free liquid cooling
120mm x 120mm cooling fan
Liquid cooling solution provided by Cooler Master Co., Ltd PN DCV-01647
Coolant Shell Long Life-OAT - 45 degrees C, Antifreeze/Coolant monoethylene glycol/ethanedio
بلاخره AMD در ساخت بزرگترین تراشه تاریخ زد رو دست انودیا
کل تراشه با بیش از 10 میلیارد ترانزیستور که 8.6 میلیاردش برای FIJI هست و باقیش برای HBM ها
توی توییچ که کنفرانس و زنده دیدم لیزا سو گفت بردی طراحی کردیم که تا به تراشه تا 400W دقت کنید تا 400 وات راحت تغذیش کنه
به لحاظ Scaling دیگه AMD مثل قدیم محدودیت نداره و احتمالا در لحظه سوییچ به 14nm تراشه ای با 15-16 میلیارد ترانزیستور رو روانه بازار میکنه
fury nano هدفش بازدهی 2 برابری است طوری که فقط و فقط برای بازدهی و کل کل بازدهی طراحی شده - مدار تغذیه VRM بسیار کم مصرفتر از FURY X و با بزده انرژی بالاتر (مدار رگولاتور کلا جوری طراحی شده حداقل مصرف رو داشته باشه ) - خود تراشه در وضعیت کلاک و تایمینگی هست که حداقل مصرف رو داشته باشه . بالاترین کیفیت قطعات برای تظمین کمترین مصرف ممکن
حالا من کاری به این fury nano ندارم - اگر قرار این همه کار روی مکدار رگلاتور و فرکانس fiji کار کنن تا به بالاترین بازدهی برسن :d همین الان 980TI G1 Gaming فقط با بهتر شدن VRM گیگا اونم نه برای کل کل بازدهی ها حتی با افزایش کلاک فقط 30% Effeciency نسبت به کارت رفرنس با کیفیت ساخت پایینتر ایجاد کرده (همه اینها بدون وجود HBM به 3 برابر بازدهی به توان نسبت به GDDR5 به گفته خود AMD هست )
باید ببینیم FURY X با قیمت 649$ که واقعا خیلی خیلی برای کارتی با 8.6 میلیارد ترانزیستور و 2.4 میلیارد HBM و لیکویید 120MM و ... واقعا کمه
این کارت با این شرایط Profit margin کمی برای amd داره و خدا کنه فروشش طوری باشه که بتونه کمی سهم بدست بیاره ( البته من که بسیاار بعید میدونم)
-------
میگم این همه گفت AMD یک بنچمارک خطی لاقل مثل 3DMARK 13 نزاشت ببینیم که چند مرده حلاجه :|
اما کلا من از هر GPU ای که مال PC باشه استقبال میکنم - بلاخره من PC گیمر ام و برای رشد ترقی PC جون میدم @};-
چند روز دیگه BATMAN ARKHAM KNIGHT معرفی میشه - انشالا درایور های AMD براش آماده باشه و مثل PJC نشه که قدرت 290X تا حد 960 باشه
من کارت گرافیکی می خرم که همراه با تکنولوژی جدید ساخته شده باشه برای WINDOWS 10 و قدرت مخفی داره برای Programming DX12 یا الله یا الله چه شود وقتی GPU FURY داره Shader ها با سرعت باور نکردنی Compile می کنه
یک لحظه سکوت
.......
...
..
.
هوووم . نمی دونم چی بگم!
گفته شده که نسخه fury X دارای واتر کولر بوده و کولر ان برای 500 وات طراحی شده است !!! در حالی که خود گرافیک 275 وات هست ! و کولر خفن دمای گرافیک را زیر 50 درجه نگه می دارد!!!
همچنین درای سیستم مصرف 6 فازی با 400 A!! و 8 لامپ LED که میزان بازدهی را مانیتور می کند و نمایش میدهد
افزایش 1.5 برابری در نسبت کارایی به مصرف !! در مقایسه با 290X که باید بگم اندازه MAXWELL شده است
البته بدون در نظر گرفتن قدرت لایزال GCN در محاسبات که TITAN MAXWEL را نابود خواهد کرد
نسخه FURY NANO که دارای 2 برابر بهبود در بازدهی به مصرف هست که به نظر خودم باید نسخه ناقص CUT DOWN یا سوخته از FURY X باشد که ماه های بعد از عرضه نسخه اصلی وارد می شود
یک کارت گرافیک اندازه و مصرف خیلی کوچکی دارد در عین بازدهی در بازی بالا
micro architecture ? !!!! معماری فلان !
مدیریت مصرف !!
با این حساب amd و انویدیا برابر می شوند و برای سری بعدی PAScal و 400 که هر دو ادعای دو برابر بهبود در مصرف به بازدهی را دارند نیز برابر خواهند بود
فردا ساعت 4 صبح تازه رونمایی میشه کارتا من موندم این اطلاعاتو از کجا میارین(میارن) !!!
به امید روزی که اینتل هم برود قاطی باقالیا !
هرچند زحمت زیاد کشیده !
و دوباره شاهد قیمت های خفن باشیم !
خسته نباشید به همه ی دوستان که مارو در جریان میزارن واقعا مرسی @};-
یکی از فانتزیام اینکه وقتی DX12 با FURY X و معماری GCN تست میشه همراه با تکنولوژی Asynchronous وقتی Libacode و همراه با Pixel Buffer Objects با استفاده از Asyn سریعا پردازش میشن اون وقت NVIDIA بیاد با اون GAMEWORKS منحوس و کثیفش بازیها رو ب گند بکشه در کل می کنه در کنار CPU هم پردازش موازی انجام بشه برای Encoding
علاوه بر FURY X FULL FIJI X و FURY PRO Cut Down FIJI و اخرین محصول FURY NANO Cut Version همراه با کاهش تعداد SPS و فرکانس و DUAL FURY هم منتشر خواهد شد
حتی همون معماری کپلر هم با HBM و یک برد خوب با خنک کننده مایع به بازدهی 1.5 برابری می رسید . کدوم برابری ؟ :)) ( gm200 با یک برد غیر رفرنس و یک کولر خوب با 3% افزایش مصرف 30% بازدهی ایجاد کرد بدون liquid cooling - چرا اینقدر خودتونو گول میزنید ؟ با وجود hbm که حدود 85-90% از مصرف زیرساخت های مربوط به حافظه کم میکنه و طبق اسلاید خودش 3 برابر بازدهی به مصرف نسبت به gddr5 داره )
Board design میشه طراحی برد یا همون pcb نه طراحی وسیع :d دقت بفرمایید
حالا باز صبر میکنیم تست ها ارائه بشن ;;) نمیدونم amd چرا حتی چیزی واسه دلخوشکنک هم نداد - یه تست کوچولو :d