با سلام خدمت دوستان.
جا داره همین جا از بهنام عزیز به خاطر پست زیباشون تشکر کنم.
مجید جان باید بگم که با هت سینگ فابریک خود سی پی یو اگر از خمیر مرغوب استفاده کنی کاهش دمایی درحدود 5 الی 10 درجه ای بسته به دمایی محیط خونتون رو درپی داره که رو هت سینگ فابریک زیاد جالب به نظر نمی یاد.
ولی اگر از هت سینگ هایی استفاده کنی که به وسیله لوله مسی کار انتقال گرما رو انجام می دن اونجاست که مرغوبیت خمیر خودش رو نشون می ده.
با خمیر مرغوب کار انتقال دما سریع تر می شه که این سرعت انتقال گرما کاهش دمایی در حدود 5 تا 15 درجه ای در لود کامل اونم تو اورکلاک رو درپی داره.
برا بنده فن استوک یه فونوم دو هسته ای بود که زیر 1.56 ولت ولتاژ 24 ساعته دور فنش رو بالای 5000 می چرخید حتی یه بار زیر تست AOD دماش که به بالای 65 رسید فنش دورش به 7000RPM رسید!:d
ولی با تعویض فن با نمونهCooler master Hyper TX3 و اضافه کردن یه فن بلبرینگی دور بالا به طرف دیگه هت سینگ و استفاده از خمیر کولر مستر
برا من الا بیشترین دما تو لود کامل حدودای 60 61 هست.
در مورد سوال اولتون هم باید بگم که تو بخش افزایش ولتاژ تو بایوس 2 تا گزینه هست.
اولی خود ولتاژه که مثلا اون رو روی عدد 1.4 تا 1.5 قرار می دید.
گزینه دوم برا افزایش ولتاژ CPU بنابر برندهای مادبرد گزینه ای هست به نام CPU vid که کار اون گزینه افزایش ولتاژ CPU به روش گام به گام هست که گام هایی درحدود +.50 +.100 +.150 +.200 +.250 رو دارن که با ولتاژ اصلی CPU جمع مشن.
برای نمونه من برا خودم ولتاژ CPU رو بر روی عدد 1.45 ست کردم که با افزایش +.150 مقدار افزایش ولتاژ می شه 1.6 ولت.
در واقع تو تو بایوس باید دنبال همچین گزینه هایی بگردی.
بازم سوالی بود در خدمتیم.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
آرزو می کنم تو اورکلاک های زندگیتون پیروز و سربلند باشین.:d