سلام. می خوام رمم رو اورکلاک کنم به 1600 چیکار کنم؟ مشخصات سیستم :
motherboard : gigabyte 770T-UD3P
ram : 1600 kingmax nano
cpu : amd 710 X3
ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. می خوام رمم رو اورکلاک کنم به 1600 چیکار کنم؟ مشخصات سیستم :
motherboard : gigabyte 770T-UD3P
ram : 1600 kingmax nano
cpu : amd 710 X3
ممنون.
وارد محیط بایوش بشید به قسمت M I T برید و گزینه SET Memory Clock که شامل ضرایب میشه از 6.66 به 8 تغییر بدید همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ni.amir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرکانس پایه روی 200 است پس ضریب 6.66 * 200 = 1333 مگاهرتز فرکانس رم و وقتی روی 8 قرار میدید میشه 8*200 = 1600 مگاهرتز فرکانس مموری
ولی وقتی این کار رو می کنم تایمینگ رم به هم می ریزه یعنی 9 9 9 24 مثلا میشه 11 11 11 29
سلام دوست عزیز ، شما تنظیمات تایمینگ های رم و دستی تغییر بدین به حالت قبل....تنظیمات را به صورت manual settings قرار بدین@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ni.amir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمال این که رم های شما در فرکانس 1600 با تایمینگ 9 کار نکنند هست...اگر تایمینگ و بر روی 9 9 9 24 قرار دادین و جواب نگرفتین...رم های شما از قدرت و کیفیت پایینی برخوردا هست.شما در توضیحاتتون فرمودید که رم هاتون 1600 هست...این چطور هست که فرکانس الان بر روی 1333 قرار دارد؟....
سلام .بله رم های من 1600 هست ولی چون cpu که amd 710 x3 هست تا 1333 ساپورت می کنه . تو سیستم شما هم وقتی ضریب رم رو افزایش می دید تایمینگ عوض میشه؟
بهترین روش اورکلاک رم چیه؟ برای اورکلاک رم افزایش فرکانس مرجع خوبه یا افزایش ضریب رم ؟ ببخشید سوالام زیاد شد. ممنون
ببخشید یه سواله دیگه وقتی می فرمایید دمای cpu از 60 درجه بالاتر نره کدوم دما منظورتونه؟ دمای هسته یا cpu؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روش سادتر اینه که ضریب رمو بالا ببرید و تایمینگ رم روی حالت دستی کاهش بدید رو ی 9-9-9 قرار بدیدنقل قول:
روش دوم اینه که طبق پست اول و دوم پیش برید که پردازند و کل سیستمتون هم اورکلاک خواهد شد
سلام عزیز دلنقل قول:
دمای هسته ها مدنظر است .
عزیز این رما روی 8-8-8-24-27 روی فرکانس 1600 به صورت 100 درصد استیل هم کار می کنن.می تونید تایمینگ رو به این صورت تنظیم کنید و از سرعت بیشتری بهره ببرین.
در ضمن کلیه CPU های فونوم تا مرز فرکانس 2000بسته به ساپورت مادربود از این فرکانس پشتیبانی می کنن.
و ساپورت نکردن فرکانس 1600 رم توسط CPU هیچ ربطی به این موضوع نداره.
بنده هم خودم از همین رم استفاده می کنم.
تا فرکانس 1650 تایمینگ 8-8-8-24-27 رو قبول می کنه ولی بعد اون فرکانس باید تایمینگ به صورت 9-9-9-24-27 ست بشه.
اورکلاک از طریق افزایش ضریب معنا نداره.ضریب رم شما 8 هست ولی چون اکثر مادربرد ها مثل مادربرد خود بنده این فرکانس 1600 رو نمی شناسن.یا اگر هم بشناسن تایمینگ روبه صورت 10-11-11 ست می کنن.
شما باید وارد محیط بایوس بشین و این موارد رو دستی تنظیم کننین چون مادبرد شما در واقع رم شما رو Downclock کرده!:)
برای اورکلاک این رم ها هم برای اینکه 100 درصد استیل بشه فرکانس مرجع رو روی 220 قرار بدین تا فرکانس رم به 1760 تغییر پیدا کنه.
اگر هم در همین حین قصد اورکلاک پردازنده رو هم داشته باشین باید این ضریب رم رو به 6.6650 تغییر تا فرکانس رم به 1466کاهش پیدا کنه.به شخصه این جریان رو امتحان کردم از این فرکانس(1760) بیشتر این رم ناپایداره.
الیته روی پلتفرم AMD!
اضافه کنم که مراقب تغییر فرکانس های دیگه مثل cpu و nb و ht هم باشید که ناپایداری ایجاد نکنند....@};-