ولی ورند جان h81 هم پشتیبانی می کنه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی ورند جان h81 هم پشتیبانی می کنه
دوستان قدیما تو تنظیمات مادربرد FSB رو برای اورکلاک زیادش میکردیم که همزمان رم هم اور میشد و تو بعضی مادربرد و پردازنده های گرون قیمت تر میشد ضریب سی پی یو رو افزایش داد.
الان دیگه از تغییر اف اس بی خبری نیست و برای اور مستقینا ضریب پردازنده رو افزایش میدن؟
ببخشید اکه سوالم مبتدیانه بود!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] جان یعنی میشه با مادربرد H81M-C ایسوز رمو بیشتر 1600 اور کرد؟
(از لینکی که دادین چیزی متوجه نشدم!)
دوست من کاملا مشخص هست پشتیبانی رسمی ASUS با بایوس جدید در برد های H81 برای اور سری های ضریب باز
امین هم خودش رسما تست کرده
عطا جان دوباره پست شماره 70 من رو بخون فکر کنم به درستی منظور حرف من رو نگرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Varand [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو این لینک که فقط یه شات هست که رمش از 1333 بالاتر نرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
تو این تاپیک هم داخل عکسی که امین قرار داده شات از TAB CPU-Z از قسمت motherboard نیست که شک نکن چیپست سری z هست
ورند جان شما به اینها توجه کم
این هم که اصلا ولید ثبت کرده
برای بار دوم میگم منظور حرف من رو نگرفتی، بحث من روی یه چیز دیگه هست، من از اول نگفم که به هیچ وجه اور نمی شه...نقل قول:
بار سومه که میگم الان هم تو این عکس ها و لینک ها و ولید هات رم overclock نشده !!!!
چیپست z نباشه divider رم از 16x به بالا کار نمی کنه.....!!!!
دیگه نمی دونم چه جوری منظورم رو برسونم یکی از دوستان برای عطا جان بهتر توضیح بده...
@};-
سلام دوباره مدیر عزیز.آقا ما تنظیمات رو به صورت دیفالت قرار دادیم ولی اصلا نتونستم گزینه CPU VRIN Override Voltage رو پیدا کنم!!! بعد از اون نمیدونم چرا این گزینه غیر فعال بود Cpu Core Voltageو اصلا پروتکل های C1E, C3, C6/C7, and EIST رو توی قسمت اورکلاک خود بایوس مادربورد پیدا نکردم!!!! میشه بگین چطوری باید این گزینه ها روپیدا کرد من هر چی گشتم یا پیدا نکردم یا غیر فعال بود!! من از گزینه هایی که شما گفتین فقط یکی دو تاش رو پیدا کردم!!!! راستی فرکانس cpu رو میخوام بزارم روی 4800 و رم هم 2600 .خیلی خیلی ببخشید مدیر عزیز ما مبتدیا یک استادای حرفه ایی مثل شما رو لازم داریم.راستی عکسای محیط بایوس قسمت اورکلاکش رو کامل گذاشتم اگه میشه از روی این گزینه ها اگه هستش راهنمایی کنید. ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 2. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 3. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با توجه به آموزشی که قبلا گفته شده به راحتی می توانید تا فرکانس 4.4 الی 4.5GHz پردازنده را اورکلاک کنید.
برای بخش رم نیز پروفایل XMP را فعال کنید تا روی فرکانس 2400MHz ثابت شود.
@};-
سلام مدیر انجمن عزیز@};- عذر میخوام گزینه CPU VRIN Override Voltage کدوم گزینه توی عکسااست؟؟؟
VCCIN Voltageنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما سعی کن کاری به این بخش نداشته باشی، فقط در شرایط ناپایداری می تونی حداکثر تا 1.9 افزایش بدی، این قسمت معادل همون CPU Inpute Voltage می باشد.