سلام دوباره مدیر عزیز.. من چند تا عکس از محیط بایوس خود مادربورد گرفتم از طریق اینا میشه اهنمایی کرد که به فرض مثال فرکانس رو روی 4.5 گذاشت و رم رو روی فرکانس 2800 گذاشت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوباره مدیر عزیز.. من چند تا عکس از محیط بایوس خود مادربورد گرفتم از طریق اینا میشه اهنمایی کرد که به فرض مثال فرکانس رو روی 4.5 گذاشت و رم رو روی فرکانس 2800 گذاشت؟
تنظیمات رو به صورت Default قرار دهید و کانفیگ زیر را اعمال کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CPU VRIN Override Voltage: در محدوده 1.7-1.8v
Cpu Core Voltage: در محدوده 1.25-1.32v
Cpu Ring Voltage: در محدوده 1.2-1.26v
CPU Multiplier: انتخاب ضریب تا مقدار 45x
BCLK: حالت Auto
Turbo: حالت Auto
C1E, C3, C6/C7, and EIST: همگی غیر فعال شوند.
اگر VID پردازنده رو پیدا کردی، بعد تنظیمات Offset را در حالتی که پروتکل های C1E, C3, C6/C7, and EIST فعال هستند، اعمال می کنی.
ضریب رو به صورت پله ای و تک تک افزایش بدی.
سلام دوستان
قصد خرید G1820 دارم فقط یه سوال برام پیش اومده که این سی پی یو قابلیت اورکلاک داره؟
مادربرد انتخابیم هم اینه: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaft27 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست گرامی این پردازند قابلیت اوور نداره البته شاید در بهترین حالت و داشتن مادربرد سری Z بتونید نهایتاً تا 200 مگاهرتز فرکانس رو افزایش بدید که اصلاً نه توصیه میشه و نه ارزش داره
در توضیحات تکمیلی عرض کنم که اون 200 mhz هم با افزایش فرکانس pci هست که نمیشه برای استفاده روزانه استفاده کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaft27 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نهایت میشه رو 103 استفاده کرد که توفیقی نداره.
برای یک اورکلاک ارزان قیمت منتظر پردازنده g3258 باشید که ضریب پردازنده باز هست.
با سلام
دوستان من الان چند روز هست مین و سی پی یو رو فروختم:(( و منتظر 3258 هستم، قرار بود نهایتاً تا آخر تیر ماه وارد بازار بشه الان بدون سیستم هستم و سوال های مختلفی برام پیش اومده. اول اینکه معلوم نیست کی وارد بازار میشه ؟
الان با این 3258 میشه رم و هم با مین سری Z اوور کرد و فرکانسش رو بالا برد ؟ من قبلا z77 داشتم با i3 3220 و رم 1600 رو تا 2000 و بالاتر میتونستم اوور کنم
چون فکر کنم رم رو تا 1333 ساپورت میکنه این 3258
G3420نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3550mhz روی Air
با همین CPU زیر نیترو میشه 4000 ولید زد
ممنون
میشه با مادربرد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پردازنده G3258 رو اورکلاک کرد؟
کلا این مادربرد با توجه به سوکت 1150 بودنش و قیمتش انتخاب خوبیه؟
البته زیاد خوره اورکلاک نیستم ولی خیلی دوست دارم سیستمم با کمترین هزینه این امکانو داشته باشه!!
مرسی از جواباتون
بله می تونی over کنی
نقل قول:
فقط CPU با تغییر ضریپ میشه overclock کرد رم ماکسیمم تا 1600نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای overclock رم + CPU باید مادربورد z باشه