امکان اورکلاک گرافیک لبتاپ وجود داره؟؟Radeon HD 6470m
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان اورکلاک گرافیک لبتاپ وجود داره؟؟Radeon HD 6470m
سلامنقل قول:
بله امکانش هست اما توصیه نمیشه به خصوص کارت گرافیک لپتاپ شما که با اور هم زیاد تغییری نمی کنه.
سلام به همه دوستان اورکلاکر عزیز
یه سوالی داشتم.کارت گرافیک سیستم من Sapphire Radeon HD 6570 4GB DDR3 هست.آیا من میتونم این کارت رو اورکلاک کنم؟چقدر و چطور؟ممنون میشم جواب بدین @};-
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله کارت شما توانایی اورکلاک دارد برای اورکلاک از نرم افزار msi afterburner استفاده کنید و به صورت پله ای ده تا ده تا فرکانس gpu رو افزایش بدید و تست بگیرید تا به ناپایداری برسید بعد از ناپایداری کلاک gpuرو ده mhz کاهش بدید و سپس سراغ مموری برید و همین کار رو مجدادا برای مموری انجام بدید.در نهایت تنظیمات را در یک پروفایل درون نرم افزار msi afterburner ذخیره کنید.البته در کل کارایی چندان افزایش پیدا نخواهد کرد.
Sent from my Galaxy using tapatalk
به دلیل ضعیف بودن کارت گرافیک اورکلاک تاثیر خاصی نداره و توصیه نمی شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
خیلی ممنون از دوستان عزیز.پس با این تفاسیر کاریش ندارم.یهو میزنم میسوزونمش :d
سلام دوستان من قبلا Hotoverclock میومدم
الان یه مشکلی پیدا کردم اونم اینکه کارت من Power color radeon Hd 6790 هست و من Core رو گذاشتم روی 900 و چند بار از کارت تست گرفتم 15 دقیقه بعد ناپایدار میشد و پیغام catalyst stopped working داد توی بازی که به 15 دقیقه هم نمیکشه 2 دقیقه بعد ناپایدار میشه یا کارت خاموش میشه یعنی تصویرش قطع میشه
یه بار هم memory رو گذاشتم روی 1250 تا apply زدم صفحه آبی شطرنجی شد منظورم Blue screen نیست
1-هر کاری میکنم این کارت اور نمیشه یه عکس از مشخصات کارت میزارم
2-یه چیز دیگه توی gpuz وقتی save bios رو میزنم مانیتور خاموش میشه !!!! این طبیعیه؟
ممنون از کمکتون
راستی مدل پاورم هم Green Gp530ab هست ولتاژ کارت گرافیک هم توی gpuz زده v0.950
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ضمن تبریک عضویت شما
کارت شما مشکلی نداره بنده قبلا کارت 6790 داشتم در حالت عادی تا 890 GPU اور میشد مموری رو راستش درست یادم نیست فقط یادمه که تا 1250 اور نمیشد.
این کارت پتانسیل خوبی برای اورکلاک نداره.
با سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز وقتی کارتی رو اور میکنید ، و در گیم و اینجور چیزا کارت گیر میکنه یا تصویر بهم میریزه نشانه ی اینه که مدار تغذیه کارت مورد نظر برای اون فرکانس پاسخ گو نیست.
برای یک اورکلاک خوب باید کارتی انتخاب بشه که مدارتغذیه قدرت مندی داره.
شاید کارت 6790 باشه که مثل کارت شما خوب اور نشه ولی در مقابل کارت 6790 دیگری باشه که مدار تغذیه قدرتمندی داره و بتوان فرکانس هسته اون رو تا 1000 هم افزایش داد.
در کل اورکلاک کارت به کیفیت مدارات کارت و سیستم خنک کننده و تعداد فازها و خازن ها و نوع چیپ رم کارت و غیره . . . بستگی داره.
ضمن اینکه از تصویر شما اینطور به نظر میاد که کارت شما از سیستم تغییر ولتاژ هم پشتیبانی نمیکنه ، تا کارت رو با افزایش ولتاژ پایدار کرد.
موفق باشید:)@};-
ممنون من فکر میکنم راست میگید ولی توی اینترنت یه مقاله دیدم همین کارتو کلی اور کرده بود نمیدونم میتونم اینجا لینک سایت قرار بدم یا خیر از لحاظ قوانین به نظر شما همین مقدار کم که اور میشه اور کنم یا نه به ریسکش نمی ارزه ؟ @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هم فکر میکنم اگر میشد دستی بهش ولتاژ داد مشکل شاید حل میشد راهی برای ولتاژ دستی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با فلش کردن بایوس دستکاری شده میشه ایا خودم میتونم ? ایا با افزایش ولتاژ کارت خرابی پیدا نمیکنه ؟ @};-
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی سوال دومم رو کسی نمیدونه چرا وقتی سعی میکنم از بایوس copy بگیرم تصویر مانیتور میپره و سیاه میشه ؟ :(
ممنون