خیلی ممنون
ببخشید میشه تو تاپیک مربوط طریقه انلاک کردن رو هم اموزش بدید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون
ببخشید میشه تو تاپیک مربوط طریقه انلاک کردن رو هم اموزش بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط frozen01 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام فرکانس کلاک رو به 1145 رسوندم مموری کلاک رو هم به 1345 در gpu load 98% و fan usage 94% دمای گرافیک حدود 84 درجه هست.
مشکل خاصی از نظر دما ندارم ؟
تست شما با برنامه ایی که ذکر کردم انجام شده باشه ، و مدت 15 دقیقه ..نه از نظر حرارتی مشکلی ندارید ..البته در نظر بگیرید الان در حال حاضر در فصل سرما هستیم در فصول دیگر حرارت بالاتر خواهد رفت....شما چند بازی سنگین هم تست کنید تا کاملا خیالتون از بابت فرکانس مطمئن بشود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط frozen01 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
داداش گرافیکم چطور اگه قابلیتشو داره بگین چطور oc کنم. HD5450 1GB DDR3?
سلام دوست عزیزم ، قبل از همه چیز ، لطفا پست های خود سوال های خود را در تاپیک مناسب سوال خود مظرح کنید ، پست شما از تاپیک دیگری انتقال پیدا کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در مورد کارت گرافیک شما ، پردازنده گرافیکی شما بخاطر ضعیف بودن بدون ولتاژ امکان افزایش فرکانس و دارد ، و مقدار این افزایش نیز بسیار محدود است ، و همانطور در کارایی کارت گرافیک تاثیر چشم گیری ندارد ، اما شما با برنامه MSI AFTREBURNER BETA17 میتونید مقدار فرکانس هسته و مموری را 50 الا 100 مگاهرتز افزایش بدید و تست پایداری با برنامه MSI KOMBOSTER بگیرید... ( اما دوست گرامی و عزیز ، پیشنهاد میکنم اصلا اورکلاک نکنید کارت گرافیکی خودتونو ، چون اصلا پتانسیل این کارو ندارد )
با تشکر@};-
سلام به همه دوستان.
من به تازگی یه کارت گرافیک asus 770 oc ii خریدم.نمیدونم چه کرمیه دوست دارم اورش کنم.منتها هیچ وقت این کارو تا حالا نکردم.مشخصات سیستمم این هست:
cpu:cor i 5 3570
mb:asus p8سری معمولی
power:600 w green
به نظر شما میتونم اور کنم و اینکه اگه میتونم چطوری؟؟با برنامه asus gpu tweak میشه؟
در اخر ایا اور کردن میتونه چقدر در فریم دهی تاثیر داشته باشه .ممنون میشم یه توضیحاتی بدید.@};-
سلام دوست عزیز .
ورودتون رو به انجمن اوکلاکینگ هیروز تبریک میگم @};-
چیپ کارت شما قدرت کافی رو برای بازی های الان در حالت استوک داره و فکر نمیکنم کمبود فریمی داشته باشین ...
کارت شما dc ii هست و مقداری هم از مدل اصلی یا رفرنس قوی تر هست .
در عین حال میتونین به این تاپیک که مهدی عزیز زحمتشو کشیده مراجعه کنید :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به شخصه از gpu tweak خوشم نمیاد محدودیت های خودشو داره افتر برنر انتخاب مناسب تری هست با توجه به امکاناتی که داره ;)
موفق باشی @};-
نقل قول:
7870 saphhireنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حد اکثر دما برای کارت من چندهست که بهش اسیب نرسونه ؟
اگه بخوام overclock با انلاک کردن ولتاژانجام بدم چقدر راندمان کارت بالا میره ؟
ایا پیشنهادمیشه ؟
نحوه اورکلاک با افزایش ولتاژ به چه نحوی انجام میشه ؟
دست عزیزم ، دمای هر کارتی با کارت مشابه متفاوت هست ، اما کارت شما تا 90 درجه را میتواند تحمل کند ، اما خاطرتان باشد ، دمای بالا ، فرکانس بالا به همراه ولتاژ فقط برای تست گرفتن و رکورد زدن هست ، برای استفاده 7/24 یا برای بازی های رایانه ایی پیشنهاد نمیشه...کارتتون صدمه خواهد دید.نقل قول:
با تشکر@};-
نقل قول:
سلام
دوست عزیز نهایتا حدود 90 تا95 درجه سانتی گراد رو کارت شما می تونه تحمل کنه اما به یاد داشته باشید برای اورکلاک کاربردی به هیچ وجه افزایش ولتاژ توصیه نمیشه،افزایش ولتاژ فقط برای تست و رکورد هست.با افزایش ولتاژ در استفاده طولانی مدت کارت شما اصتلاحا ولت خور میشه و دیگه در اون ولتاژ خاص پایدار نیست و باید ولتاژ بیشتری بدید تا پایدار بمونه همین طور پیش میره تا به کل کارتتون آسیب ببینه و به مشکل برخورد کنه.