دما تا چه حد جا داره که بره بالا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دما تا چه حد جا داره که بره بالا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر می کنم نهایتا تا 95 درجه سانتی گراد اگه بالاتر بره کارت میسوزه خودم یه زمانی 9400 داشتم دماش تا 92 درجه سانتی گراد بالا رفت بعدش GPU سوخت:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط above0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من پیشنهاد می کنم،از خیر اورکلاک این کارت بگذرید،شما با اورکلاک هم کارایی چندان زیادی دریافت نخواهید کرد برای اینکه کارت گرافیک شما در رده low Profile قرار می گیرد.اگر از این موضوع هم بگذریم رفرنس بودن کارت شما دلیل مهم تر دیگری برای اورکلاک نکردن این کارت گرافیک می باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط above0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محمد جان اتفاقا منم یه 9400 داشتم از برند پلت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amd radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خودشم از سری سایلنت بودش.فن نداشت.با اورکلاک دماش تا 95 میرفت ولی نمی سوخت.
بعدش دو تا فن دوربالای amd روش بستم دماش تو لود از 95 به 45 رسیدش.البته دمای محیط هم تاثیر داشت.تو خنکی دماش به 41 هم میرسید.تو تابستون هم به 54.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا یادمه دمای کارت به 92 درجه سانتی گراد رسید کارت سایلنت هم نبود بعد به محض این که اومد روی 93 درجه سانتیگراد سیستم خاموش شد بعد دیگه کارت تصویر نداد.بردمش گارانتی گفت gpu سوخته:>
سلام دوستان من یک کارت zotac gtx 650 ti boost 2gb دارم من core کارت رت بالا میبرم و با furmark تست میگیرم دما خوب است وآرتیفکتی هم دیده نمی شود ولی داخل بازی که میشوم بعد از چند دقیقه بازی قفل میکنه البته نه همه بازی ها یکبار هم وسط تست furmark پرید بیرون و یه اروری در رابطه با opengl داد مشکل از کجاست؟
crash کردن در حین بازی هم شامل ناپایداری میشه 10.0mhz فرکانس رو کاهش بدید و دوباره تست بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همونطور که آقا عطا عزیز فرمودند مشکل کرش کردن می تونه از زیادی فرکانس هسته باشه ، آرتیفکت زمانی ایجاد می شود که فرکانس مموری کارت گرافیک بالا باشد .
اما یک مورد یگه خدمتتون عرض کنم که بعضی از بازی به علت موتوری که باهاش ساخته شده و تکنیک های به کار رفته و ... ممکنه که با اورکلاک سازگاری نداشته باشه و باعث کرش شدن در بازی بشود ، مثل بازی Hitman-AB که من به هیچ وجه نتونستم با کارت گرافیک هنگامی که اورکلاک بود بازی کنم و بعد از پنج دقیقه بازی کرش می کرد ، اما بعد از دیفالت کردن فرکانس های کارت گرافیک ، بازی هیچ کرشی نکرد .
سلام دوستان، میخواستم بدونم این گزینه ای که با کادر قرمز رنگ در نرم افزار msi AfterBurner مشخص کردم برای چه کاریه؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]بعدش تست پایداری Kombustor رو گرفتم و هیچ مشکلی نداشت و کاملا پایدار بود اما بعد از اینکه این گزینه رو فعال کردم و دوباره تست گرفتم سیستم به شدت ناپایدار شد(در هنگام تست یا Erorr میداد یا ریست میشد)
یک سوال دیگه هم داشتم، اگه سیستم ناپایدار بود میشه از یه راه دیگه ای ولتاژ هسته رو ببریم بالاتر؟ چون این نرم افزار این امکان رو نمیداد.
@};-@};-@};-
زمانی که شما با این نرم افزار کارت رو over می کنید طبیعتا مقدار هایی رو که over کردید save میکنید و براش یک پروفایل میسازیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و هر بار که بخواید کارت رو over کنید پروفایلی رو که ساختید load میکنید اما پس از هر بار restart کردن سیستم تنظیمات over ای که ساخته بودید
به حالت پیش فرض برمیگرده و دوباره مجبورید پروفایلی که ساخته بودی رو load کنی اما زمانی که تیک گزینه applay overclocking رو بزنی برای همیشه
تنظیمات over ات ذخیره میشه و دیگه لازم نیست پس از هر بار راه اندازی سیستم دوباره تنظیمات over رو اعمال کنی
برای انلاک شدن ولتاز هم از قسمت settings تب general و گزینه unlock voltage control رو تیک بزن.
آقا من یه سوال دارم :
میشه کاری کرد که cpu هم تو پردازش کارت گرافیک کمک کنه؟
مثلا 10-20% از CPU رو بزاریم که فقط کارای گرافیکی رو پردازش کنه
امیدوارم متوجه منظورم بشید
اینکه بخوایم مقدار مشخصی مثلا 15 درصد از منابع cpu رو در اختیار کاراهای خاصی قرار بدیم امکان پذیر نیست اون نرم افزار خاص بسته به نوع کد نویسی ایشنقل قول:
نوشته اصلی توسط hektorinhall [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونه از cpu به شکل بهینه در پردازش های گرافیکی استفاده کنه شما دقیقا برای چه کاری میخوای؟
خیلی ممنونم عطاجان، ولی من [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] تنظیمات save میشه و پس از ریست کردن اون تنظیمات دیفالت نمیشه، ولی وقتی گزینه ی apply overclocking at system startup رو میزنم یهو سیستم ناپایدار میشه! میخواستم ببینم دلیلش چیه که وقتی تنظیمات رو انجام میدم و apply رو میزنم اون تنظیمات اعمال میشه و روی GPU-Z هم اون فرکانس ها میاد پس همه چیز درسته و بعد از تست گرفتن میبینم که سیستم پایداره اما بعد از روشن کردن اون حالت(apply overclocking at system startup) هیچ تغییری در فرکانس ها ایجاد نمیشه و وقتی دوباره تست میگیرم(در حالتی که اون دکمه روشنه) سیستم ناپایداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد تغییر ولتاژ درست میفرمایید داخل تاپیک آموزش دیدم که باید تیک گزینه ی unlock voltage control رو بذاریم اما مثل اینکه کارت گرافیکم پشتیبانی نمیکنه و قسمت core voltage فعال نمیشه.
از اینکه وقت میذارید سپاسگذارم@};-
ناصر جان شما این مراحال رو انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول فرکانس ها رو تنظیم کن بعد رو دکمه apply (منظورم apply overclocking نیست) کلیک کن دکمه save رو بزن یک پروفایل از روی شماره ها انتخاب کن و کار تمام. حالا وقتی دکمه restart رو بزنی تنظیمات به حالت پیش فرض درمیاد و اگر دوباره پروفایلی که ساختی رو انتخاب کنی با کلیک بر روی اون شماره تنظیمات over ات نمایان میشه این نحوه صحیح save شدن تنظیماتت هست
کابرد apply overclocking رو هم بالا توضیح دادم. سیستم شما ناپایداره هیچ ربطی هم به این گزینه نداره چون کابردش چیز دیگه اس بهتره فرکانس رو کاهش
بدی
مثلا یه بازی رو دارم می کنم که گرافیکم نمیکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میشه از cpu هم کمک گرفت ؟
برنامه ای هست ؟
دوست عزیزم ، پردازنده مرکزی شما اگر از iGPU داخلی بهره مند باشه میتونه در پردازش گرافیکی بازی کمکی کند اما اگر اینطور نباشد فقط میتونه قدرتش و کارایش در کنار کارت گرافیک باشه ( ایجاد نکردن گلوگاه برای پردازش کارت کرافیک ) اورکلاک کردن CPU نیز در بیشتر مواقع در بازی ها تاثیر خاصی نخواهد داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hektorinhall [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
سلام ، دوستان من میخام grforce 9500 gt اورکلاک کنم ولی گزینه های core voltage و power limit اکتیو نیستن فقط تونستم 2 گزینه بعدی رو کمی بالا ببرم و تاثیر زیادی حاصل نشد ، ممنون میشم راهنمایی کنید که چرا 2 گزینه اکتیو نیستن و چطوری اکتیو میشن ؟
با تشکر
دوست عزیز اول برید تو تنظیمات و تیک مربوط به اورولتاژ رو بزید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pipo9 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی فک نکنم این کارت قابلیت افزایش ولتاژ نرم افزاری داشته باشه.
باید مود سخت افزاری بشه که متخصص این کار آقا مرتضی هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از شما ، تیکها رو زدم و باز اکتیو نشد فکر کنم باید همون مود سخت افزاری بشه فقط هر چی گشتم آموزشی برای این کار موجود نیست ظاهرا ، به هر حال ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pipo9 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا مرتضی عزیز دل در این تاپیک کامل ولت مود سخت افزاری رو توضیح دادن ولی این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که ولت مود سخت افزاری کار آسونی نیست و امکان آسیب رسیدن به کارت اگر درست انجام نشه زیاده .
عزیز ارزش نداره این کارت رو ولت مود کنی به هیچ وجه چون یه کارت low range در هر حالتی low range میمونه الیته اگر قصد افزایش پرفرمنس رو داریدنقل قول:
سلام دوست عزیز ، کارت گرافیک شما قابل افزایش ولتاژ نیست و این امکان در مدار pcb این کارت گنجانده نشده ، مگیر اینکه شما بخواهید رکورد بزنید و در hwbot ثبت کنید در غیر اینصورت شما با ولت مود کردن سخ افزاری ولتاژ زیادی به کارت خواهید داد ، و باید بسیار خنک نگه داشته بشه و عمر کار از بین میرود ، ولت مود کردن برای اینچنین کارتها فقط برای ثبت رکورد هست نه استفاده روزانه@};-
دوست عزیز اگر برا گیم می خواید اورکلاک کنید بهتون پیشنهاد نمی کنم چون چندان تاثیری نداره.نقل قول:
این کارت برای بازی های کارایش یکم از کارت 5450 بیشتره.حدود 20 درصد.
ولی برا تست و بحث ش جداست.
اتفاقا این سری از کارت ها خوب اورکلاک میشن.
نزدیک به 40 درصد برا 24/7 ! بدون ولت مود:d
اقا فرشاد هم عرض کردن برا ولت مود کردن این کارت باید خنک کننده خوبی داشته باشین. و خنک کننده رفرنس کارت کم میاره.
اون جریان آنلاک نبودن ولتاژ هم اکثرا برای کارت هایی که از طریق سوکت 6 پین تغذیه نمی کنن فعال نیست از جمله کارت بنده.
سلام !
کارت گرافیک من 7770 ایسوزه! با افتر برنر نمیشه تعقیر ولتاژ کرد . rbe هم ارور
invalid file specified . not an ati bios? - debug information : 'chekvalid'
میشه راهنمایی کنید ؟
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamadha [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داخل برنامه ی AfterBurner وارد setting بشید و سپس تیک گزینه ی Unlock Voltage Control رو بزنید و سپس yes .
مشاهده می کنید که گزینه ی Core Voltage فعال میشه .
نه فعال نمیشه! مشکل بایوس چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر فعال نشه که یعنی کارت شما از سیستم تغییر ولتاژ پشتیبانی نمیکنه.:)@};-
چرا نمیتونم با radeon bios editor فایل بایوس رو باز کنم چرا میگهnot an ati bios?@};-@};-@};-
ببخشید سوالام زیاد شد
جواب که ندادین ولی من هر کاری کردم نتونستم بایوس رو ویرایش کنم یعنی بعده ویرایش ATIWinflash اروور bios image not fund میده
حتی با این برنامه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حال یکی بیاد بایوس رو ویرایش کنه بتونم کورکلاک رو تا 1100 افزایش بدم دمتون گرم
اینم ایمیلم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل کارتم asus 7770 1gb
حتما دوستان ندیدن دوست عزیز ولی دلیل اینکه شما نمیتونید این کار رو انجام بدید،اینه که کارت شما amd هستش و کارت های سری 5000 و بعضی از کارت های سری 6000(اگر اشتباه نکنم) ati هستند و این برنامه ای هم که گفتید،مربوط میشه کارت های ati ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamadha [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با نرم افزار دومی که گفتید،چه اروری دریافت می کنید؟ اصلا ارور میده؟ کلا چی میشه که نمیتونید؟
@};-
جدی ؟؟ :)))
نرو افزار rbe ارور نمیده مشکلatiwinflash بود@};-
میتونید لینک برنامه فلش amd رو بدید ؟ ممنون
با سلام
من کمی کارت گرافیکم رو با نرم افزار GPU Tweek ایسوس اورکلاک کردم و سیوش هم کردم ولی میبینم بعد از ری استارت و یا خاموش کردن سیستم دوباره بر میگرده به حالت اول به نظرتون چکارش باید بکنم ؟؟؟
دوست عزیز شما باید یک پروفایل تایین کنید تا موقع Startup تنظیمات اعمال شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shadow Fall [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان من همین الان نسخه جدید نرم افزار MSIAfterburnerSetup300Beta15 رو دانلود و نصب کردم اما ظاهرا گزینه های فریم ریت و فریم تایم رو حذف
و گزینه های دیگه ای رو اضافه کردن ، توی تنظیمات و قسمت مانیتورینگ هم نگاه کردم اما اونجا هم نبود ، مگه میشه این دوگزینه رو حذف کنن
لطفا دوستان تست کنن و راهنمایی بفرمایند
دوست عزیزم سلام....شما یک بار برنامه را کاملا حذف و دوباره نصب کنید....تصویر از نسخه 15 بدون هیچ مشکلینقل قول:
با تشکر@};-
با سلام خدمت شما دوست و استاد عزیزم
راستش همین کار رو انجام دادم اما نشد ، در هر حال از راهنمایی شما متشکرم و همین که بدونم برنامه اون گزینه ها رو داره مشکل رو رفع میکنم
با تشکر مجدد ازشما
دوست عزیز از این ابزار هم میتونی استفاده کنی که دقیقا همون کار رو برات انجام میدهنقل قول:
سلام اگه امکان داره نحوه اورکلاک کردن کارت گرافیک MSI 7970 Lightning رو کام به کام توضیح دهید اگه فرصت ندارین بگید اگه سرعت هسته رو تا 1250 و سرعت مموری رو 1600 اضافه کنم ولتاژ رو روی چند تنظیم کنم تا به ثبات برسه؟واقعا روی تنظیمات ولتاژ مشکل دام راهنماییم کنید
اين كارت معمولا روى ١١٥٠ الى ١٢٠٠ كاملا پايدار ميشه، براى حافظه ولتاژ نميخواد و براى هسته هم گام به گام افزايش بديد حدود ١.١٥ تا ١.٢ بايد پايدار بشه
@};-
دوستان عزیز برای اورکلاک گرافیک سافایر 7850 در برنامه msi afterburner بیشتر از 1050 و 1450 نمی تونم افزایش بدهم.
چیکار باید انجام بدم؟ و اینکه بیشتر حد اورکلاک برای استفاده 24/7 این گرافیک چند هست؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محدودیت فرکانسها رو به ترتیب زیر برای برنامه msi afterburner انجام بدید :
1 - به پوشه نصب نرم افزار msi afterburner بروید و فایل MSIAfterburner با پسوند CFG را cut کنید روی صفحه دستاپ .
2 - فایل را با نرم افزار notepad باز کنید و جلوی گزینه EnableUnofficialOverclocking به جای 0 عدد 1 رو بزارید و ذخیره کنید .
3- حالا فایل را به جای خود برگردانید .
با تشکر @};-
ممنونم مرتضی جان،ولی باز به صورت کامل ولتاژ باز نشد،فقط تا 1.15 می شد ولتاژ داد.
با برنامه Sapphire TRIXX می شه تا 1.225 ولتاژ داد،دیگه برنامه ای نیست بشه ولتاژ بیشتری داد؟
دوستان عزیز در عکس زیر اون قسمت که نوشته power target چیه؟
و در این عکس اون قسمت که نوشته board power limit چی هست؟
یعنی هیچ کسی نمی خواد بنده رو کمک کنه؟:(
سلام دوست خوبم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از اين روش امتحان كنيد:
متشکرم عرفان جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تمام مراحل رو درست رفتم،ولی نشد:(
محمدجواد عزیزنقل قول:
دوستان خوبم خیلی عالی شما رو راهنمایی کردند. برای تکمیل عرض می کنم:
همانطور که می دونید گرمای تولیدی کارتهای AMD به نسبت بیشتر از کارتهای GF هست. این موضوع دقیقا بدلیل نحوه طراحی و استفاده از تکنولوژیهای انحصاری در این کمپانی بزرگ هست. منظور این نیست که این گرمای بیشتر برای کارت مشکل ایجاد میکنه، اما باید عنایت داشته باشید که گرمای بیشتر شما رو برای افزایش فرکانسها محدودتر میکنه.
بنده منظور شما رو از این افزایش فرکانسها دقیقا متوجه نشدم؟!
برای تست و رکورد میخواهید اورکلاک کنید کارت رو یا برای 24/7؟
حتما می دونید که محدوده مجاز برای اورکلاک حرفه ای با اورکلاک کاربردی متفاوت هست.
پیشنهاد می کنم اگر نیاز به اورکلاک کاربردی کارت گرافیک (24/7) دارید، طبق اصول این کار رو ادامه بدید. اصول اورکلاک کاربردی برای استفاده 24/7 هم اینه که شما بدون افزایش ولتاژ تا حدی که ولتاژ پایه کنترلر کارت اجازه میده فرکانس کور و یا هسته رو افزایش بدید.
فرکانسهای پایه کارت شما 860 و 1200 مگاهرتز هست. ایمن ترین فرکانس برای استفاده 24/7 فرکانس 1000 مگاهرتز برای کور و 1250 یا نهایتاً 1300 برای حافظه های کارت هست (چون فرکانس حافظه ها به سقف خودشون خیلی نزدیک هستن پیشنهاد نمیشه بیشتر از این عدد افزایش بدید).
برای کور هم می تونید حتی تا 1050 هم بالا برید و کار رو تا جایی ادامه بدید که با آرتیفکت و یا ناپایداری مواجه بشید.
بعد از مشاهده آرتیفکت یا ناپایداری کارت (تصویر)، فرکانس کور یا حافظه (که باعث ایجاد ناپایداری شدن) رو کاهش بدید. تغییرات رو در پروفایل نرم افزارتون ذخیره و سیستم رو ریست کنید.
بعد از بالا اومدن ویندوز، مطمئن بشید که تغییرات آخر روی کارت شما اعمال شده باشن، بعد می تونید با یک نرم افزار تست پایداری، کارت رو به مدت 20 تا 30 دقیقه زیر استرس و فشار ببرید.
اگر در این مدت با مشکلی (حتی بسیار کوچک) روبرو نشدید، مطمئن باشید که مرز Safe فرکانس بالای کارت خودتون رو بدست آوردید. بعد می تونید با خیال راحت برای استفاده 24/7 از اون استفاده کنید.
توجه داشته باشید مهمترین کاری که شما از اون اجتناب کردید اعمال ولتاژ اضافی به کارت بود. یعنی شما بدون افزایش ولتاژ، به یک اورکلاک کاربردی ایمن دست یافته اید.
این مطمئن ترین راه برای اورکلاک کاربردی محسوب میشه. علاوه بر اون، از افزایش تصاعدی مصرف برق و کاهش عمر قطعات و نهایتاً کارت گرافیک خودتون هم جلوگیری کردید.
موفق باشید دوست عزیز
@};-@};-
سلام بهنام جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول از همه از اینکه وقتتون رو برام گذاشتید متشکرم.@};-
برای استفاده 24/7 می خوام،ولی می خوام به بالاترین ولتاژ و فرکانس پایدار برای 24/7 برسم.
دمای گرافیک با ولتاژ 1.225 و فرکانس 1180/1450 در تست سنگین Kombustor حداکثر به 72-73 میرسه،در حالت بی کاری هم که دما روی 30 هست.
من شنیدم این گرافیک تا ولتاژ 1.3 هم جواب میده و می شه 1300/1500 زد.
ولی هنوز برنامه ای پیدا نکردم که بتونم ولتاژ رو بیشتر 1.225 افزایش بدم.
با برنامه Sapphire TRIXX هم هر میزانی که اورکلاک می کنم بعد از ریست کامپیوتر gpu clock بر می گیره به حالت فابریک،ولی memory clock روی همون حالت اورکلاک می مونه.
حتی gpu clock رو بذارم روی 1000 باز بعد از خاموش روشن کردن کامپیوتر ریست می شه.
فقط هم همین برنامه هست که تا این حد می شه ولتاژ داد،بقیه زیر این مقدار هست
محمدجواد عزیز
برای رسیدن به اورکلاک کاربردی 24/7، تنها راه مواردی بود که دوستان و بنده خدمتتون عرض کردیم.
اگر فرکانسها رو بیش از حد مجاز افزایش بدید از محدوده ایمن 24/7 خارج خواهید شد و احتمال اینکه در درازمدت کارت شما با مشکل مواجه بشه زیاد هست.
اورکلاکی که شما دنبالش هستید رو اورکلاکرها برای رکورد زدن یا گرفتن تست و امتیاز سراغش میرن و این نوع اورکلاک، هیچ سنخیتی با اورکلاک کاربردی 24/7 ندارد.
موفق باشید. @};-
بهنام جان یعنی می فرمایید ولتاژ فابریک کارخانه بالاترین حد ولتاژ هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس اور ولتاژ گرافیک فقط برای تست هست و برای استفاده 24/7 اصلا توضیه نمی کنید،درسته؟
در اورکلاک تنها GPU که تحت فشار قرار نمی گیرد،بلکه کل برد،به خصوص چیپ های حافظه و ترانزیستورها نیز تحت استرس قرار می گیرند،GPU مانند پردازنده چون تراشه هست دیرتر مشکل پیدا می کند اما قطعات جانبی که ذکر گردید به سرعت در اورکلاک و ولتاژ زیاد دچار تغییر می شوند.نقل قول:
محمدجواد عزیزنقل قول:
بهنام جان یعنی می فرمایید ولتاژ فابریک کارخانه بالاترین حد ولتاژ هست؟
ولتاژ پایه کارتهای گرافیک بالاترین حد ولتاژ نیست. شما می تونید ولتاژ کارتتون رو به وسیله نرم افزارهای متفاوت بالا ببرید. حتی در کارتهای ارزانقیمت نیز بوسیله [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]میشه ولتاژ کور و حافظه های کارت رو بصورت سخت افزاری افزایش داد.
همونطور که علی آقای عزیز هم اشاره کردند، افزایش ولتاژ خارج از استاندارد کارخانه، کارت رو در شرایط سختی قرار میده و استفاده از این حالت در مدت زمان طولانی قطعا کارت رو با مشکلات اساسی مواجه میکنه.
عرض بنده این بود که اگر شما می خواهید فرکانس کارت رو برای 24/7 و استفاده روزانه افزایش بدید، بدون نیاز به افزایش ولتاژ هم می تونید اینکار رو بکنید. مثلا در اکثر کارتها میشه فرکانس کور رو حتی تا 1000 مگاهرتز و فرکانس حافظه ها رو هم بین 500 تا 1000 مگاهرتز بدون نیاز به افزایش ولتاژ، نسبت به فرکانسهای پایه کارخانه بالا برد. حسن اینگونه اورکلاک (اورکلاک کاربردی) اینه که شما بدون افزایش ولتاژ، به فرکانس بالاتر رسیده اید و ریسک ناشی از افزایش ولتاژ و به دنبال اون افزایش دما رو هم کاهش دادید.
نه محمدجواد عزیز منظور بنده این نبود. عرض کردم که اورکلاکرها در اکستریم اورکلاکینگ برای تست و رسیدن به رکوردهای بالا به افزایش ولتاژ کارت نیز نیاز خواهند داشت چون بدون افزایش ولتاژ، فرکانس کور و حافظه کارت تا یک حد معینی قابل افزایش هست (تا محدوده اورکلاک کاربردی) و بیش از این حتما باید ولتاژ کور و حافظه افزایش داده بشه تا اورکلاکر بتونه به فرکانسهای بالاتر دست پیدا کنه.نقل قول:
پس اور ولتاژ گرافیک فقط برای تست هست و برای استفاده 24/7 اصلا توضیه نمی کنید،درسته؟
ناگفته نمونه که در اکستریم اورکلاکینگ (اورکلاک حرفه ای) بدلیل افزایش تصاعدی گرما، حتما باید از حنک کننده های حرفه ای (واتر کولینگ یا نیتروژن) استفاده کرد.
نتیجه گیری از صحبتها
قبلا هم عرض کردم که تصمیم به اورکلاک، دقیقا به نیاز شما یستگی داره.
یعنی اگر می خواهید کارت خودتون رو برای استفاده 24/7 و روزمره اورکلاک کنید، قانونش اینه که بدون افزایش ولتاژ، فرکانسها رو تا حدی که امکان داره (رسیدن به مرز پایداری / ناپایداری در کارتهای مختلف بسته به نوع طراحی مدارها و خنک کننده کارت متفاوت هست) بالا ببرید و بعد از مطمئن شدن از پایداری کارت توسط نرم افزارهای استرس (و البته دفع مناسب گرمای اضافی تولید شده) با خیالی راحت از اورکلاک کاربردی کارتتون بصورت روزانه نهایت لذت و استفاده را ببرید.
این نکته رو هم بخاطر داشته باشید که اورکلاک حرفه ای به هیچ عنوان برای استفاده 24/7 و روزمره توصیه نمیشه.
لطفا به نکاتی که بنده و دوستانم گفتیم دقت بفرمایید تا از خطرات احتمالی و ریسکهای اورکلاک غیر عملی در امان باشید.
سلام دوستان یک مشکل عجیب در اورکلاک کارت گرافیک MSI 6770 1GB DDR5
من کارت رو با آخرین ورژن درایور و آخرین ورژن MSI AfterBurner اورکلاک میکنم. Core clock Default :800-Memory Clock Default: 1100 بعد از اورکلاک به ترتیب 10 mhz و هر بار تست 10 دقیقه ای با آخرین ورژن نرم افزار FURMARK تست گرفتم.
سپس تا فرکانس Core clock:900-Memory Clock: 1200 به ترتیب افزایش دادم و برای پایداری بیشتر با نرم افزار MSI AfterBurner ولتاژ رو از 1125 به 1175 افزایش دادم با آخرین تست 1 ساعته با نرم افزار FURMARK تست گرفتم.
بعد از یک ساعت تست هیچ مشکلی ندیدم و حداکثر دما هم 80 درجه سانتی گراد.
در ضمن کارت تا فرکانس Core clock:960-Memory Clock:1430 توسط AfterBurner پشتیبانی می کند.
مشکل من در بازی ها می باشد این چنین که موقعی داخل بازی میروم و بعد از 3 دقیقه بازی تصویر اصطلاحا crash شده و هنگ می کند.
این هم تصویری از GPU Shark MSI 6770 قبل از اورکلاک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa_m609 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز
کرش کردن بازی ها به دلیل موتوری است که بازی با آن ساخته شده است
بعضی از بازی ها ممکن است که به دلیل ناسازگار بودن موتور بازی با اورکلاک باعث کرش شدن بازی می شود ، در صورتی که کارت در تست پایداری هیچ مشکلی ندارد
این هم تصویری از GPU Shark MSI 6770 بعد از اورکلاک
در این نرم افزار ولتاژ را 1125 ولت نشان میدهد با این که قبلا یک تست 20 دقیقه ای بدون افزایش ولتاژ گرفته بودم با فرکانسCore clock:900-Memory Clock: 1200 و دمای 73 درجه که کارت بعد از 20 دقیقه ناپایدار شد و تصویر هنگ کرد.
بعد از آن ولتاژ را به 1175 ولت توسط نرم افزار afterburner تغییر دادم که بعد از تست 20 دقیقه ای دما 80 درجه شد و تا 1 ساعت همان 80 درجه بدون هیچ ناپایداری توسط نرم افزار Furmark تست کردم.
اینجا یک سوال برایم پیش آمد که آیا طبق تصاویر بالا نشان می دهد کارت در سه حالت :
لود ضعیف ، لود متوسط و لود بالا
آیا مشکل من در بازی به علت این است که فرکانس لود متوسط کارت با ولتاژ 1100 و فرکانس لود بالای کارت که می شود Core clock:900-Memory Clock: 1200با افزایش ولتاژ 1175 می رسد ممکن است در بازی با حرکت ماوس از یک مکان با لود فرکانس متوسط به مکان گرافیکی و تغییر لود به لود فرکانس بالا و تغییر ناگهانی و به علت اورکلاک به فرکانس Core clock:900-Memory Clock: 1200 و ولتاژ 1175
چون من در تست یک ساعته با نرم افزار furmark هیچ ناپایداری در کارت ندیدم.
دوست گرامی @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر نکنم اینجور باشد چون در همه بازی ها این مشکل را دارم ولی در تست پایداری هیچ ناپایداری نمی بینم
سلام
انگار کسی بلد نیست!!!:|
دوستان عزیز در عکس زیر اون قسمت که نوشته power target چیه؟
و در این عکس اون قسمت که نوشته board power limit چی هست؟
اين مشكل ممكنه بدليل درايور باشه، درايور رو تغيير بديد و مجددا امتحان كنيد
ميتونيد موقع بازى gpuz رو باز لزاريد و ولتاژ رو log كنيد، اون وقت متوجه ميشيد كه تغييرات ولتاژ چطور بوده حين اجراى بازى و لحظه كرش كردن
@};-
خیلی ممنون @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه کارهایی که گفتین رو انجام دادم.ولی موقعی که ولتاژ میدهم دما افزایش می یابد ولی افزایش ولتاژ رو توسط gpuz و هر برنامه ای دیگر همان 1.125 در لود کامل نمایش می دهد.
وقتی ولتاژ روی default قرار میدهم بدون افزایش فرکانس دما در 10 دقیقه به 73 درجه ثابت می ماند.(لود کامل)
وقتی ولتاژ روی 1.175 قرار میدهم بدون افزایش فرکانس دما در 10 دقیقه به 80 درجه ثابت می ماند.(لود کامل)
در اینجا از دما پی میبرم ولتاژ افزایش یافته است ولی با نرم افزار، ولتاژ را همان 1.125 نشان میدهد.
روی جعبه گرافیک نوشته شده 85 درصد توانایی اورکلاک رو با نرم افزار MSI AFTERBURNER دارد.
اینجا باید چه کاری انجام بدهم؟
با تشکر@};-
احتمالا ٨٥٪ زير نيتروژن هست رو اير ممكن نيست اين عدد
راهش اينه ولتاژ رو بصورت سخت افزارى چك كنيد كه بايد تو بخش volt mod پيگيرى كنيد
@};-
با سلام کارت saphhire 7870 gh edition رو تا چقدر میشه اور کرد ؟
اصلا برای اور مناسب هست که بهش اسیبی نرسه ؟
core clock:1000
mem clock :1200
سلام دوست عزیزم ، عضویت شما را تبرک عرض میکنم ، افزایش فرکانس همراه با افزایش ولتاژ صورت میگیرد ، اما در برخی از موارد در کارتهای گرافیکی با کیفیت ، تا یک مقدار فرکانس را بدون افزایش ولتاژ میشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط frozen01 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اعمال کرد ، اما برای کارت شما فرکانس 1000 اگر به 1050 اورکلاک شود ، بدون ولتاژ ، خوب نتیجۀ خوبی است ، فرکانس مموری هم اگر به 1250 بدون ولتاژ برسد باز هم نتیجۀ خوب است ....
اما خاطر نشان کنم ( شما باید با برنامه هایی همچون MSI Kombustor 2.5 بعد از هر افزایش فرکانس - گام به گام تست بگیرید در طی هر تست زمان باید 15 دقیقه باشد ، اگر با حرارت بالا ، ارتیفکت مواجه نشدید فرکانس را 5mhz الا 10mhz افزایش بدید تا به یک فرکانس بدون ولتاژ برسید...... در هر صورت افزایش فرکانس باعث ایجاد حرارت خواهد شد شما وقتی بدون ولتاژ به یک فرکانس بالاتر برسید یعنی کارایی کارت حتی 1 درصد هم افزایش یابد ، خوب است ...اما با ولتاژ برای استفاده روزانه توصیعه نمیشود. در نظر داشته باشید که ممکن هست در تست ها کارت با فرکانس شما پایدار باشد اما در گیم و یا تست های دیگر خیر.....(اما افزایش فرکانس در کارتهای همچون کارت شما افزایش پرفرومنس چشم گیری نخواهند داشت
اگر کارت شما یک برد رفرنس هست ، پیشنهاد میکنم اورکلاک نکنید.)
با تشکر@};-
با سلام
بنده یه سوال داشتم از خدمت دوستان عزیز.
گرافیک بنده مدل msi 7770 dual fan/oc با فرکانس هسته 1020 و فرکانس مموری 1125 مگاهرتز هست.
بنده میخوام اور کنم و با MSI Afterburner و AMD Over Drive (نرم افزار خود کاتالیست کارت گرافیک) فقط میشه فرکانس هسته رو تا 1200 و مموری رو تا 1250 افزایش داد.(هدفم از اور.افزایش فریم در بازیه.در روز فقط 3 یا 4 ساعت یکسره بازی میکنم).
برای اور بیشتر. خواستم ولتاژ بدم اما غیر فعال بود. برای همین رفتم تو تنظیمات Afterburner و گزینه افزایش ولتاژ رو فعال کردم. اما بازم نتونستم ولتاژ بدم(بازم غیر فعال بود).
میخواستم از دوستان بپرسم که اصلا این گرافیک من قابلیت افزایش ولتاژ داره یا نه؟؟؟
سلام دوست عزیزم ، عضویت شما را تبریک عرض میکنم ، خدمت شما عرض کنم کارت گرافیک شما محدودیت ولتاژ دارد ، شاید با آپدیت بایوس و فلش کردن آن بتونید ولتاژ را آنلاک کنید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aventador1988 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در تمامی تست ها این کارت در فرکانس هسته 1209 و مموری 5292 mhz افزایش بیشتری ندارد ، و در همین فرکانس نیز باعث فریز شدن و کرش شدن را به همراه دارد...
دوست عزیزم ، شما تا آنجایی که میتونید بدون ولتاژ فرکانس پایدار را به دست بیارید این کار را انجام دهید ، در اکثر سایت ها افزایش فرکانس تا 1200 پیشنهاد نشده و امکان صدمه دیدن کارت بسیار زیاد است...
با تشکر دوست عزیزم@};- به طور میانگین در این فرکانس اورکلاک شده 5 درصد افزایش کارایی مشاهده شده است که به چشم نمیاد و ارزش خراب شدن و صدمه دیدن کارت را ندارد.
خیلی ممنونم از توجه شما. و ممنونم بابت تبریکتون. بنده هم خوشحالم که تو همچین سایت خوبی عضو شدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده بالاخره تونستم با استفاده از نرم افزار Sapphire TRIXX ولتاژ بدم.
حالا سوال اینجاست که ولتاژ رو تا چقدر میتونم ببرم بالا ؟؟؟ اگه تا آخر ببرم بالا کارت آسیب میبینه ؟؟؟
(ولتاژ خود گرافیک 1.1750 میلی ولته * با این نرم افزار نهایتا میشه تا 1.3000 ولتاژ رو افزایش داد)
*البته فقط برای 3 یا 4 ساعت در روز اونم برای بازی سیستم تحت اورکلاک با افزایش ولتاژ قرار میگیره. چون بعدش برمیگردونمش رو حالت کارخونه*
سلامی دو باره خدمت شما دوست عزیز....بله استفاده حتی 3 الا 4 ساعت در نهایت ولتاژ به کارت گرافیک صدمه ایجاد میکنه ....این صدمه شاید سوختن GPU صدمه دیدن مدار تغذیه باشد)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aventador1988 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما جدا از بحث صدمه دیدن ، کارت شما بعد از مدتی ولتاژ خور میشود ، و در فرکانس پایه اصلی و ولتاژ نرمال کارت دیگر پایدار نخواهد بود و کارت دچار مشکل میشود..فرکانس بالا به همراه ولتاژ بالا برای تست و رکرود زدن به کار میرود... پیشنهاد بنده این است کارت گرافیک را در فرکانسی ثابت نگه دارید که احتیاج به ولتاژ نداشته باشد.
با تشکر دوست عزیزم@};-
واقعا از کمک شما ممنونم و کمال تشکر رو دارم.
موفق باشید.
سلام
من کارت گرافیکم 6950 هست ازون سری اول ک انلاک میشد ولی هنوز انلاک نکردم و الان قصد دارم این کار رو بکنم.....
این سیستم منه
cpu:q6600 oc3.6
ram: 2ta 2gig gskill ddr3 1333
main:p5q3
psu :super flower 600 w
va albatte coolere cpu ham air hast
میخواستم بدونم اگر کارتم رو انلاک کنم و کلاکش رو هم برسونم به 880 پاور کم میاره یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
خیر دوست عزیز مشکلی نیست پاور جوابگو خواهد بود.
خیلی ممنون
ببخشید میشه تو تاپیک مربوط طریقه انلاک کردن رو هم اموزش بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط frozen01 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام فرکانس کلاک رو به 1145 رسوندم مموری کلاک رو هم به 1345 در gpu load 98% و fan usage 94% دمای گرافیک حدود 84 درجه هست.
مشکل خاصی از نظر دما ندارم ؟
تست شما با برنامه ایی که ذکر کردم انجام شده باشه ، و مدت 15 دقیقه ..نه از نظر حرارتی مشکلی ندارید ..البته در نظر بگیرید الان در حال حاضر در فصل سرما هستیم در فصول دیگر حرارت بالاتر خواهد رفت....شما چند بازی سنگین هم تست کنید تا کاملا خیالتون از بابت فرکانس مطمئن بشود.نقل قول:
با تشکر@};-
داداش گرافیکم چطور اگه قابلیتشو داره بگین چطور oc کنم. HD5450 1GB DDR3?
سلام دوست عزیزم ، قبل از همه چیز ، لطفا پست های خود سوال های خود را در تاپیک مناسب سوال خود مظرح کنید ، پست شما از تاپیک دیگری انتقال پیدا کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در مورد کارت گرافیک شما ، پردازنده گرافیکی شما بخاطر ضعیف بودن بدون ولتاژ امکان افزایش فرکانس و دارد ، و مقدار این افزایش نیز بسیار محدود است ، و همانطور در کارایی کارت گرافیک تاثیر چشم گیری ندارد ، اما شما با برنامه MSI AFTREBURNER BETA17 میتونید مقدار فرکانس هسته و مموری را 50 الا 100 مگاهرتز افزایش بدید و تست پایداری با برنامه MSI KOMBOSTER بگیرید... ( اما دوست گرامی و عزیز ، پیشنهاد میکنم اصلا اورکلاک نکنید کارت گرافیکی خودتونو ، چون اصلا پتانسیل این کارو ندارد )
با تشکر@};-
سلام به همه دوستان.
من به تازگی یه کارت گرافیک asus 770 oc ii خریدم.نمیدونم چه کرمیه دوست دارم اورش کنم.منتها هیچ وقت این کارو تا حالا نکردم.مشخصات سیستمم این هست:
cpu:cor i 5 3570
mb:asus p8سری معمولی
power:600 w green
به نظر شما میتونم اور کنم و اینکه اگه میتونم چطوری؟؟با برنامه asus gpu tweak میشه؟
در اخر ایا اور کردن میتونه چقدر در فریم دهی تاثیر داشته باشه .ممنون میشم یه توضیحاتی بدید.@};-
سلام دوست عزیز .
ورودتون رو به انجمن اوکلاکینگ هیروز تبریک میگم @};-
چیپ کارت شما قدرت کافی رو برای بازی های الان در حالت استوک داره و فکر نمیکنم کمبود فریمی داشته باشین ...
کارت شما dc ii هست و مقداری هم از مدل اصلی یا رفرنس قوی تر هست .
در عین حال میتونین به این تاپیک که مهدی عزیز زحمتشو کشیده مراجعه کنید :
به شخصه از gpu tweak خوشم نمیاد محدودیت های خودشو داره افتر برنر انتخاب مناسب تری هست با توجه به امکاناتی که داره ;)
موفق باشی @};-
نقل قول:
7870 saphhireنقل قول:
حد اکثر دما برای کارت من چندهست که بهش اسیب نرسونه ؟
اگه بخوام overclock با انلاک کردن ولتاژانجام بدم چقدر راندمان کارت بالا میره ؟
ایا پیشنهادمیشه ؟
نحوه اورکلاک با افزایش ولتاژ به چه نحوی انجام میشه ؟
دست عزیزم ، دمای هر کارتی با کارت مشابه متفاوت هست ، اما کارت شما تا 90 درجه را میتواند تحمل کند ، اما خاطرتان باشد ، دمای بالا ، فرکانس بالا به همراه ولتاژ فقط برای تست گرفتن و رکورد زدن هست ، برای استفاده 7/24 یا برای بازی های رایانه ایی پیشنهاد نمیشه...کارتتون صدمه خواهد دید.نقل قول:
با تشکر@};-
نقل قول:
سلام
دوست عزیز نهایتا حدود 90 تا95 درجه سانتی گراد رو کارت شما می تونه تحمل کنه اما به یاد داشته باشید برای اورکلاک کاربردی به هیچ وجه افزایش ولتاژ توصیه نمیشه،افزایش ولتاژ فقط برای تست و رکورد هست.با افزایش ولتاژ در استفاده طولانی مدت کارت شما اصتلاحا ولت خور میشه و دیگه در اون ولتاژ خاص پایدار نیست و باید ولتاژ بیشتری بدید تا پایدار بمونه همین طور پیش میره تا به کل کارتتون آسیب ببینه و به مشکل برخورد کنه.
من کارتم geforce 210 هستش میخام بدونم میشه کلاک کرد و ایا با کلاک بهش اسیب میرسه راستی دمای 72 درجه در حالت(عادی) عادیه ایا مرسی@};-
کارت گرافیک مورد نظر بسیار ضعیف می باشد،اورکلاک تاثیری در کارایی نخواهد داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط max1. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پیشنهاد برای افزایش عملکرد:ارتقاء قطعه مورد نظر
دما:در حالت لودینگ(80% به بالا) 72 درجه عادی می باشد.
موفق باشید@};-
سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده خواستم اینجا مطرح کنم ببینم از دوستان کسی
راه حل این مشکل رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید.
من تا همین چند روز پیش با برنامه Evga peresesionX گرافیکم رو اورکلاک میکردم و خیلی هم راضی بودم چون واقعا توی اجرای بعضی بازی ها بهم کمک میکرد اما از چند روز پیش دیگه اونکارای قبلن رو انجام نمیداد مثلا وقتی GPU CLOCK و یا MEMORY CLOCK رو بالا میبردم(البته حد اندازش رو خودم میدونستم)اونجا هست که مثل کیلومتر قدرت گرافیکو رو نشون میده،از سر جاش مثل قبلا تکون نمیخوره :( چند بار پاکش کردم دوباره نصب کردم حتی ویندوزم عوض کردم اما بازم تغییری نکرد:((
مثلا قبلا GPU CLOCK رو میزاشتم رو 600 اون نشانگره که آبیه اونم میرفت رو 600 اما الان فقط رو 405 مونده مثل موقعی که تنطیمش نکردی و دیفولته.
حالا سوال اینه اگه اون نشانگر هرتز که یکیش آبیه یکیش سفید اگه تکون نخورده بازم اون کارایی رو داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز با سلام ، عضویت شما را تبریک عرض میکنم ، تاپیک مربوطه در مورد مشکلات در اورکلاک هست ، اما شما مشکلی با اورکلاک ندارید ( مشکل اصلی شما با برنامه Evga peresesionX هست)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud.diesel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما جا دارد جدا از این که قوانین سایت را حتما مطالعه فرمایید ، و همچینین قوانین تصاویر و آواتار ، باید تصاویر در آپلود سنتر سایت قرار بگیرند.( پیشاپیش تشکر از همکاری شما)
شما بعد از قرار دادن فرکانس بصورت دستی همانطور که خودتون گویا شدید 600mhz بعد از OK و Apply ..با سیستم مونیتورینگ Riva Tuner که همراه برنامه نصب میشود در یک تست پایداری یا یک بازی که از توان کارت
گرافیک شما استفاده کند امتحان کنید و در مونیتورینگ مقدار فرکانس مموری و کلاک هسته مشخص خواهد شد ، اگر در مونیتورینگ فرکانس بیکاری 405 مگاهرتز نمایش داده شود.
شما برنامه MSI AFTERBURNER را نصب کنید تا مشخص بشود مشکل از بهم ریختگی برنامه و ریجستر ویندوز است یا خیر. ( امیدوارم طریقه فعال کردن مونیتورینگ این برنامه و MSI AFTERBURNER را به یاد داشته باشید)
با تقدیم احترام@};-
با سلام
دوستان این عکس رو توی تاپیک مربوطش گزاشتم
ولی میخوام بدونم علت امتیاز پایین چی هستش؟
به نظرتون سی پی یو باعثش شده یا قطعه دیگه ایی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در این تست cpu زیاد تاثیرگزار نیست .
چرا فرکانس کور و مموری در GPU-Z و afterburner با هم تفاوت داره ؟ :|
جدا از نا هماهنگی فکانس در GPU-Z و MSI FB تنظیمات ستینگ تست هم کاستوم هست ، و بصورت دستی تنظیمات انجام شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در تست مورد نظر را یک فایل HTML هست که راحت میشه با نوت پت تمامی اعداد و جا به جا کرد . سیو کرد !!!!!
@};-
راهنمایی های اصلی رو بچه ها کردند;)نقل قول:
منم فکر نمیکنم مشکل از سی پی یو باشه .
با درایور های دیگه امتحان کردی ؟
چشم،خواهش میکنم جناب
من بازی فیفا رو هم اجرا میکنم بعد میام Evga رو هم نگاه میکنم میبینم بازم روی 405 مونده قبلا اصلا اینجوری نبود همیشه سر جاش اون اندازه که تنظیم میکردم میموند اما حالا یک صدم ثانیه گاهی وقتا میره بالا دوباره میاد پایین تازه قبلا اگه تا نصف میبردمش کامپیوتر هنگ میکرد اما الان نه
msi Afterburner رو هم نصب کردم فرکانس رو بردم تا آخر هیچ فرقی توی تست استرس ایجاد نمیشد نمیدونم مشکل از کجاس :(
باطری بکاپ مودربورد رو هم در اوردم و زدم جاش بازم افاقه نکرد
[QUOTE=Agent 47;28779]جدا از نا هماهنگی فکانس در GPU-Z و MSI FB تنظیمات ستینگ تست هم کاستوم هست ، و بصورت دستی تنظیمات انجام شده.
در تست مورد نظر را یک فایل HTML هست که راحت میشه با نوت پت تمامی اعداد و جا به جا کرد . سیو کرد !!!!!
@};-[/QUOTE]
با سلام
والا دوستان من اصلاً خودم هم نمیدونم مشکل از کجا هست که فرکانس ها هماهنگ نیستن آخرین ورژن درایور ها رو برنامه افتر برنر هم دانلود و نصب کردم که بازم توی عکس مشخص هستش
در مورد این قسمت (((در GPU-Z و MSI FB تنظیمات ستینگ تست هم کاستوم هست ، و بصورت دستی تنظیمات انجام شده))) اصلاً نمیفهمم چی میگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .SouSHIanT. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستیتش بعد کارت GTX260 به اینطرف دیگه nvidia نخریدم تا الان (حدود3.5 سال)نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اوور کردنش هم داستان داره ها
شما دوستان چه پیشنهادی میدید ؟؟؟
تا هوا سرد هست لطفاً راهنمایی بفرمائید
امکان اورکلاک گرافیک لبتاپ وجود داره؟؟Radeon HD 6470m
سلامنقل قول:
بله امکانش هست اما توصیه نمیشه به خصوص کارت گرافیک لپتاپ شما که با اور هم زیاد تغییری نمی کنه.
سلام به همه دوستان اورکلاکر عزیز
یه سوالی داشتم.کارت گرافیک سیستم من Sapphire Radeon HD 6570 4GB DDR3 هست.آیا من میتونم این کارت رو اورکلاک کنم؟چقدر و چطور؟ممنون میشم جواب بدین @};-
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله کارت شما توانایی اورکلاک دارد برای اورکلاک از نرم افزار msi afterburner استفاده کنید و به صورت پله ای ده تا ده تا فرکانس gpu رو افزایش بدید و تست بگیرید تا به ناپایداری برسید بعد از ناپایداری کلاک gpuرو ده mhz کاهش بدید و سپس سراغ مموری برید و همین کار رو مجدادا برای مموری انجام بدید.در نهایت تنظیمات را در یک پروفایل درون نرم افزار msi afterburner ذخیره کنید.البته در کل کارایی چندان افزایش پیدا نخواهد کرد.
Sent from my Galaxy using tapatalk
به دلیل ضعیف بودن کارت گرافیک اورکلاک تاثیر خاصی نداره و توصیه نمی شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
خیلی ممنون از دوستان عزیز.پس با این تفاسیر کاریش ندارم.یهو میزنم میسوزونمش :d
سلام دوستان من قبلا Hotoverclock میومدم
الان یه مشکلی پیدا کردم اونم اینکه کارت من Power color radeon Hd 6790 هست و من Core رو گذاشتم روی 900 و چند بار از کارت تست گرفتم 15 دقیقه بعد ناپایدار میشد و پیغام catalyst stopped working داد توی بازی که به 15 دقیقه هم نمیکشه 2 دقیقه بعد ناپایدار میشه یا کارت خاموش میشه یعنی تصویرش قطع میشه
یه بار هم memory رو گذاشتم روی 1250 تا apply زدم صفحه آبی شطرنجی شد منظورم Blue screen نیست
1-هر کاری میکنم این کارت اور نمیشه یه عکس از مشخصات کارت میزارم
2-یه چیز دیگه توی gpuz وقتی save bios رو میزنم مانیتور خاموش میشه !!!! این طبیعیه؟
ممنون از کمکتون
راستی مدل پاورم هم Green Gp530ab هست ولتاژ کارت گرافیک هم توی gpuz زده v0.950
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ضمن تبریک عضویت شما
کارت شما مشکلی نداره بنده قبلا کارت 6790 داشتم در حالت عادی تا 890 GPU اور میشد مموری رو راستش درست یادم نیست فقط یادمه که تا 1250 اور نمیشد.
این کارت پتانسیل خوبی برای اورکلاک نداره.
با سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز وقتی کارتی رو اور میکنید ، و در گیم و اینجور چیزا کارت گیر میکنه یا تصویر بهم میریزه نشانه ی اینه که مدار تغذیه کارت مورد نظر برای اون فرکانس پاسخ گو نیست.
برای یک اورکلاک خوب باید کارتی انتخاب بشه که مدارتغذیه قدرت مندی داره.
شاید کارت 6790 باشه که مثل کارت شما خوب اور نشه ولی در مقابل کارت 6790 دیگری باشه که مدار تغذیه قدرتمندی داره و بتوان فرکانس هسته اون رو تا 1000 هم افزایش داد.
در کل اورکلاک کارت به کیفیت مدارات کارت و سیستم خنک کننده و تعداد فازها و خازن ها و نوع چیپ رم کارت و غیره . . . بستگی داره.
ضمن اینکه از تصویر شما اینطور به نظر میاد که کارت شما از سیستم تغییر ولتاژ هم پشتیبانی نمیکنه ، تا کارت رو با افزایش ولتاژ پایدار کرد.
موفق باشید:)@};-
ممنون من فکر میکنم راست میگید ولی توی اینترنت یه مقاله دیدم همین کارتو کلی اور کرده بود نمیدونم میتونم اینجا لینک سایت قرار بدم یا خیر از لحاظ قوانین به نظر شما همین مقدار کم که اور میشه اور کنم یا نه به ریسکش نمی ارزه ؟ @};-نقل قول:
من هم فکر میکنم اگر میشد دستی بهش ولتاژ داد مشکل شاید حل میشد راهی برای ولتاژ دستی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با فلش کردن بایوس دستکاری شده میشه ایا خودم میتونم ? ایا با افزایش ولتاژ کارت خرابی پیدا نمیکنه ؟ @};-
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی سوال دومم رو کسی نمیدونه چرا وقتی سعی میکنم از بایوس copy بگیرم تصویر مانیتور میپره و سیاه میشه ؟ :(
ممنون