سوالات و مشکلات در اورکلاک کارت گرافیک

نمایش نسخه قابل چاپ

نمایش 100 پست از این موضوع در یک صفحه
صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • 22nd June 2013, 12:06 AM
    metall_hero
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط daniel2love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]همانطور که میبینید ولتاژ رو روی 1225 ست هستولی نمیدونم باید چی کار کنم! آخه چرا در این حالت تست ها پاس نمیشن!!؟؟

نظر شخصی بنده در این مورد :

به نظر من مشکل شما توی کور نیست توی مموریتون هست
    شما این کار رو که میگم تست کنید
    مموری رو اصلا دست نزنید
    کور رو بدون افزایش ولتاژ روی 970 بزارید تست بگیرید اگر پاس کرد که معلومه پاس نکردن های قبلی هم مشکل از مموری بوده
    اگر پاس نکرد 10 تا از کور کم کنید تست بگیرید تا مرز کار مشخص بشه
    نتیجش رو بزارید اینجا در جریان باشم
  • 22nd June 2013, 01:42 AM
    daniel2love
    از 970 شروع کردم اوومدم پایین بدون تغییر ولتاژ و مموری تا در نهایت روی 927 تست ها پاس شدن! ولی باید یه مشکلی باشه فقط 27مگاهرتز!!!
  • 22nd June 2013, 12:28 PM
    hat3ck
    سلام من کارت گرافیک ندارم و از گرافیک سی پی یوم که تو امضام نوشتم استفاده میکنم میخواستم گرافیکمو اور کنم که بهتر جواب بده ممنون میشم راهنماییم کنید.( یه جا آموزشش تو سایت بود ولی مینش گیگا بود و تنظیماتش با مین من فرق میکنه )
  • 22nd June 2013, 03:31 PM
    Olesius
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    سلام من کارت گرافیک ندارم و از گرافیک سی پی یوم که تو امضام نوشتم استفاده میکنم میخواستم گرافیکمو اور کنم که بهتر جواب بده ممنون میشم راهنماییم کنید.( یه جا آموزشش تو سایت بود ولی مینش گیگا بود و تنظیماتش با مین من فرق میکنه )

دوست عزیز

تمامی مادربوردهای z77 اورکلاک مشابهی دارند و برای اورکلاک تنها برخی گزینه ها شون مغایرت اسمی دارند...
  • 22nd June 2013, 03:35 PM
    hat3ck
    من هر کاری کردم گرافیکش اور نشد تو مشخصات سیستم نوشته 256 mb shared from memory من میخوام بیشتر باشه چیکار باید بکنم؟
  • 22nd June 2013, 03:39 PM
    Olesius
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    من هر کاری کردم گرافیکش اور نشد تو مشخصات سیستم نوشته 256 mb shared from memory من میخوام بیشتر باشه چیکار باید بکنم؟

اورکلاک بالا بردن فرکانس کاری تراشه گرافیکی هست دوست عزیز
    این موردی که شما اشاره کردید حافظه Share یا به اشتراک گذاشته شده از سوی رم سیستم هست
  • 22nd June 2013, 03:59 PM
    hat3ck
    فرکانسش هم بالا نمیره با gpu-z چک کردم هیچ تغییری نمیکنه نمیدونم چرا شاید اشتباه عدد هارو تغییر دادم میشه در این مورد یه راهنمایی بهم بکنید
  • 22nd June 2013, 05:11 PM
    metall_hero
    نقل قول:

فرکانسش هم بالا نمیره با gpu-z چک کردم هیچ تغییری نمیکنه نمیدونم چرا شاید اشتباه عدد هارو تغییر دادم میشه در این مورد یه راهنمایی بهم بکنید

اورکلاک فرکانس igpu ها معمولا توی gpu-z نشون داده نمیشه
  • 22nd June 2013, 08:17 PM
    daniel2love
    اساتید عزیز لطفا من رو راهنمایی کنید.. نمی تونم کارتم رو اوور کنم
  • 22nd June 2013, 09:02 PM
    Don_Corleone
    دوست عزيز برخى كارت هاى گرافيكى اوركلاك محدودى دارن. من ٦٨٧٠ اى داشتم كه حتى زير نيتروژن از ١.٥٠ بالاتر نميرفت. شما اولا ببينيد دماش رو ٩٢٧ چند درجه ميشه، شايد مشكل دما داره
    دوما اينكه يكم ولتاژ بديد ببينيد ٩٢٧ رو رد ميكنه يا نه
    اگر جواب ها منفى بود نرم افزار اوركلاك و درايورتون رو تغيير بديد
    اگر از اينا جواب نگرفتيد راه ديگه اى نداريد و اين فركانس محدوديت gpu شماست كه از شانستون بد در اومده
    لطفا همه موارد رو تك تك و با ترتيب چك كنيد

Sent via Tapatalk
  • 24th June 2013, 08:40 AM
    miladnavad
    سلام
    دوستان یه نیگاهی به این کارت گرافیک من بندازین ببینین چقدر میتونم اورکلاکش کنم
    بعشدم با اورکلاک این گرافیک نیازی هست بقیه قطعات هم عوض بشه
    :-?
    [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
  • 24th June 2013, 10:35 AM
    metall_hero
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط miladnavad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    سلام
    دوستان یه نیگاهی به این کارت گرافیک من بندازین ببینین چقدر میتونم اورکلاکش کنم
    بعشدم با اورکلاک این گرافیک نیازی هست بقیه قطعات هم عوض بشه
    :-?

کسی تا حالا با دیدن یه شات از gpu-z نتونسته بگه که کارت چه قدر اور میشه شما خیلی قشنگ میتونی امتحان کنی و تست بگیری
    در مورد سوال دوم ما اصلا نمیدونیم قطعات دیگه شما چی هستن!!! و اینکه اور کردن نیازی به تعویض قطعات ایجاد نمیکنه!!!!
  • 24th June 2013, 01:11 PM
    miladnavad
    سلام سید
    ببخشید انگار سوء تفاهم شده منظورم این بود با این مشخصات حدودا (به طور معمول) چقدر قدرتشو میشه افزایش داد مثلا چند درصد قدرتش بیشتر میشه
    در مورد سوال دوم گفتم با اور گرافیک نیازی نیست قطعات دیگه باهاش هماهنگ بشن(غیر از فن که باید عوض شه)
    [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
  • 24th June 2013, 01:28 PM
    AMD Radeon
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط miladnavad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    سلام سید
    ببخشید انگار سوء تفاهم شده منظورم این بود با این مشخصات حدودا (به طور معمول) چقدر قدرتشو میشه افزایش داد مثلا چند درصد قدرتش بیشتر میشه
    در مورد سوال دوم گفتم با اور گرافیک نیازی نیست قطعات دیگه باهاش هماهنگ بشن(غیر از فن که باید عوض شه)
    سی پی یو: E5300
    رم : 4

بستگی داره شما جقدر بتونین اور کنین نهایتا 10٪ شاید به قدرت کارتتون اضافه بشه.
    نه نیازی نیست.تعویض فن برای چی؟مگه فن کارتتون مشکل داره؟اگه منظورتون فن کارت گرافیکه که اصلا گیر نمیاد مگر اینکه یه کولر کامل برای کارتتون تهیه کنید که اصلا به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه.;)
  • 24th June 2013, 01:35 PM
    miladnavad
    آخه شنیدم با اور باید یه فن قویتر بندازی
    یعنی حدود ده درصد قوی میشه انیجوری به خطرش نمیارزه
  • 24th June 2013, 01:41 PM
    AMD Radeon
    نقل قول:

آخه شنیدم با اور باید یه فن قویتر بندازی
    یعنی حدود ده درصد قوی میشه انیجوری به خطرش نمیارزه

نه اصلا اینطور نیست نیازی به فن قویتر نیست اصلا یه جورایی تعویض فقط فن غیر ممکنه.
  • 24th June 2013, 06:28 PM
    miladnavad
    سلام
    آقا من تست k رو انجام دادم اون خطوطی که تو عکسها هست توی تست من نبود دیدم دمای کارتم رسیده به 90 تازه داشت بالاترم میرفت منم مجبور شدم تستو قطع کنم خلاصه کامپیوتر قفل شد و صفحه آبی مرگ اومد
    تازه کارت رو هم اورکلاک نکردم هنوز
    به نظر شما مشکل کجاست
  • 24th June 2013, 06:33 PM
    AMD Radeon
    نقل قول:

سلام
    آقا من تست k رو انجام دادم اون خطوطی که تو عکسها هست توی تست من نبود دیدم دمای کارتم رسیده به 90 تازه داشت بالاترم میرفت منم مجبور شدم تستو قطع کنم خلاصه کامپیوتر قفل شد و صفحه آبی مرگ اومد
    تازه کارت رو هم اورکلاک نکردم هنوز
    به نظر شما مشکل کجاست

ظاهرا شما مشکل دما دارید احتمالا کولر کارت شما مناسب نیست.میتونید یه عکس از کارتتون بذارید؟
  • 24th June 2013, 07:03 PM
    miladnavad
    فن گرافیکم رو تازه عوض کردم و مشکلی نداره ممکنه از منبع تغذیه یا پاور باشه؟
  • 24th June 2013, 07:12 PM
    SETIZEN
    نقل قول:

پس ممکنه مشکل از همین کولر باشه.

چک کنید کولر کارتتون رو درست بستید یا نه.چون اگه درست روی gpu قرار نگرفته باشه این مشکل دما پیش میاد:)
  • 24th June 2013, 07:39 PM
    M1K41L
    اساتید بزرگ ، بنده یک عدد کارت 580 لایتینگ دارم که میخام تا حد ممکن با کولر twin Frozer III اور کنم .
    اما یک سری سوییچ پشت بورد بود که اصلا جرات نکردم بهشون دست بزنم و ذره ای اور کنم .
    همچنین یک سوییچ LN2 بود که در حالت معمولی بود .
    لطفا راهنمایی بفرمایید .@};-
  • 24th June 2013, 07:43 PM
    AMD Radeon
    نقل قول:

دوست عزیز ایراد از کولر کارت شماست افزایش دما فقط به همین دلیل رخ میده...تعویض فن هم تاثیری نداره چون سینک همونه احتمالا کارت شما سینک کوچیکی داره،درسته؟
  • 24th June 2013, 07:50 PM
    SETIZEN
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط m1k41l [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    اساتید بزرگ ، بنده یک عدد کارت 580 لایتینگ دارم که میخام تا حد ممکن با کولر twin frozer iii اور کنم .
    اما یک سری سوییچ پشت بورد بود که اصلا جرات نکردم بهشون دست بزنم و ذره ای اور کنم .
    همچنین یک سوییچ ln2 بود که در حالت معمولی بود .
    لطفا راهنمایی بفرمایید .@};-

اون سوییچ پشت برد برای اورکلاک زیر ln2 هست که برای اورکلاک با ایر کولر باید رو حالت معمولی باشه:)
  • 24th June 2013, 07:53 PM
    miladnavad
    رضا جان ممنون که دنبال مشکلم بودید
    درسته سینک و فنش کوچیکه
    کولر فکر کنم همون قسمت پره ای باشه دیگه ولی مشکل من فکر نکنم مربوط به فن یا کولر باشه چون تو کارای غیر گرافیکی هم همین مشکل رو دارم تا یکم فشار به کامپیوتر میاد سیستم خاموش میشه
    شایدم شما درست بگید حالا مشکلم چطور حل میشه؟
    البته پوزش بخاطر اینکه تو این تایپیک مشکلم رو مطرح کردم
  • 24th June 2013, 07:56 PM
    M1K41L
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    اون سوییچ پشت برد برای اورکلاک زیر ln2 هست که برای اورکلاک با ایر کولر باید رو حالت معمولی باشه:)

برای اورکلاک کردن روی ایر یا همون فن استوکش راهنمایی نمیکنید ؟
  • 24th June 2013, 08:56 PM
    metall_hero
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    برای اورکلاک کردن روی ایر یا همون فن استوکش راهنمایی نمیکنید ؟

میکائیل جان بنده هم یه کارت از سریه hawk دارم که همون سوییچ رو پشتش داره که برای Ln2 هست غیر از اون شما روی ایر با MSi Afterburn میتونید اور کنید و ولتاژ بدید با توجه به دما بیشتر از اون میشه Ln2 دیگه :دی
  • 24th June 2013, 10:17 PM
    AMD Radeon
    نقل قول:

رضا جان ممنون که دنبال مشکلم بودید
    درسته سینک و فنش کوچیکه
    کولر فکر کنم همون قسمت پره ای باشه دیگه ولی مشکل من فکر نکنم مربوط به فن یا کولر باشه چون تو کارای غیر گرافیکی هم همین مشکل رو دارم تا یکم فشار به کامپیوتر میاد سیستم خاموش میشه
    شایدم شما درست بگید حالا مشکلم چطور حل میشه؟
    البته پوزش بخاطر اینکه تو این تایپیک مشکلم رو مطرح کردم

خواهش می کنم خیلی ممنون
    خوب منظورتون از این که تا به سیستم فشار میاد خاموش میشه چیه؟فشار به کارت گرافیک یا کل سیستم؟میشه واضح تر توضیح بدید؟:)
  • 25th June 2013, 08:58 AM
    miladnavad
    هر وقت به سی پی یو فشار میاد سریع شروع میکنه یه صدای دینگ میکنه بعد صفحه مرگ و ریست
    خمیر سی پی یو رو عوض کردم (با اینکه دماش بالا نمیرفت) ولی الان مدتی بهتر شده ولی گهگاهی دوباره خاموش میشه
    یه صدای زجر کشیدنی از سی پی یو میاد انگار داره زیادی فشار میزنه
    ولی نمیدونم چرا تو تست گرافیک مشکل پیدا کرد
    کلا وقتی زیاد به کل سیستم فشار میاد از حال میره(جالبه تو بعضی بازیای متوسط هیچ مشکلی ندارم)
    خودم فکر میکنم بخاطر برق رسانی باشه که باعث ناپایداری سیستم شده
  • 25th June 2013, 10:02 AM
    AMD Radeon
    نقل قول:

هر وقت به سی پی یو فشار میاد سریع شروع میکنه یه صدای دینگ میکنه بعد صفحه مرگ و ریست
    خمیر سی پی یو رو عوض کردم (با اینکه دماش بالا نمیرفت) ولی الان مدتی بهتر شده ولی گهگاهی دوباره خاموش میشه
    کلا وقتی زیاد به کل سیستم فشار میاد از حال میره(جالبه تو بعضی بازیای متوسط هیچ مشکلی ندارم)

به احتمال زیاد مشکل باید از ضعف پاور شما باشه.

برای جلوگیری از انحراف مسیر اصلی تاپیک بهتره بحث رو دیگه در این جا ادامه ندیم.:)
  • 29th June 2013, 10:19 AM
    nima777
    درود خدمت اساتید فن
    دوستان 1راهنمایی فوری میخوام در مورد کارت گرافیک 4890
    من یه گرافیک 4890 دارم که خمیر سیلیکونش رو یه فرد ناوارد عوض کرده و خمیر سیلیکون خاکستری اما از برند ناشناخته زده دماش در حالت عادی روی 56 الی 62 هست و در حین بازی بین 85 الی 95 هست بیشتر تا 90 میره و فن هم 100% حالا سوالاتم

1. چون قبلآ ازش تست دما نگرفته بودم نمیدونم دمای این نوع گرافیک ها به طور نرمال روی چند هست لطفآ کسایی که با این گرافیک آشنایی کامل دارن راهنمایی کنن مدل XFX ATI RAdeon HD 4890
    2. اگر بخوام خمیر سیلیکونش رو عوض کنم z5 بخرم یا Z9 لطفآ اهل فن هم در این ضمینه راهنمایی کنن
    3. ممکنه فنش ضعیف شده باشه؟ دور فن نرمالش چنده؟

بر اساس سرچی که کردم نمیدونم چرا سایت های خارجی بنچمارک Z5 رو بالاتر از Z9 قرار دادن و گفتن اپلای کردن Z9 _مالیدن Z9 روی GPU_ مشکله و کار هرکسی نیستو از این داستان ها .... راستی من اهواز ساکن هستم و اینجا دمای اتاق عین جهنمه _ رطوبت هم متوسط رو به بالا_ لطفآ این رو هم در انتخاب خمیر سیلیکون مناسب در نظر بگیرید چون شنیدم دمای اتاق هم در انتخاب نوع خمیر تاثیر داره

یک دنیا سپاس از راهنمایی هاتون
  • 29th June 2013, 11:14 AM
    Agent 47
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط nima777 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    درود خدمت اساتید فن دوستان 1راهنمایی فوری میخوام در مورد کارت گرافیک 4890 من یه گرافیک 4890 دارم که خمیر سیلیکونش رو یه فرد ناوارد عوض کرده و خمیر سیلیکون خاکستری اما از برند ناشناخته زده دماش در حالت عادی روی 56 الی 62 هست و در حین بازی بین 85 الی 95 هست بیشتر تا 90 میره و فن هم 100% حالا سوالاتم 1. چون قبلآ ازش تست دما نگرفته بودم نمیدونم دمای این نوع گرافیک ها به طور نرمال روی چند هست لطفآ کسایی که با این گرافیک آشنایی کامل دارن راهنمایی کنن مدل XFX ATI RAdeon HD 4890 2. اگر بخوام خمیر سیلیکونش رو عوض کنم z5 بخرم یا Z9 لطفآ اهل فن هم در این ضمینه راهنمایی کنن 3. ممکنه فنش ضعیف شده باشه؟ دور فن نرمالش چنده؟ بر اساس سرچی که کردم نمیدونم چرا سایت های خارجی بنچمارک Z5 رو بالاتر از Z9 قرار دادن و گفتن اپلای کردن Z9 _مالیدن Z9 روی GPU_ مشکله و کار هرکسی نیستو از این داستان ها .... راستی من اهواز ساکن هستم و اینجا دمای اتاق عین جهنمه _ رطوبت هم متوسط رو به بالا_ لطفآ این رو هم در انتخاب خمیر سیلیکون مناسب در نظر بگیرید چون شنیدم دمای اتاق هم در انتخاب نوع خمیر تاثیر داره یک دنیا سپاس از راهنمایی هاتون

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز ، عضویت شما را تبریک میگم دوست گرامی خدمتون عرض کنم ، کارت گرافیک 4870 و 4890 بطور کل حرارت بالایی را دارند ، و احتمالا کارت شما مدل رفرنس هست ، حالا این موضوع که خمیر عوض شده شاید تاثیر منفی داشته باشه ، بنده به شخصه خمیر کارت گرافیک عوض نکردم ، به علت خطر بالایی که دارد ، اما حدود حرارات کرات 4890 که یک کارت اورکلاک شده 4870 هست 90 هست در لود سنگین و بازی ها......بنده قبلا 4870 داشتم ، حرارت بالایی داره .....سرعت فن شما هم بالا پایین نشده ، اگر این اتفاق افتاده باشه کافی هست با دست کمی فن و بچرخونید اگر روون حرکت کنه هیچ مشکلی از فن نیست. . . . باز هم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند حتما در همین تاپیک به شما کمک خواهند کرد
  • 29th June 2013, 11:57 AM
    AMD Radeon
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط nima777 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    درود خدمت اساتید فن
    دوستان 1راهنمایی فوری میخوام در مورد کارت گرافیک 4890
    من یه گرافیک 4890 دارم که خمیر سیلیکونش رو یه فرد ناوارد عوض کرده و خمیر سیلیکون خاکستری اما از برند ناشناخته زده دماش در حالت عادی روی 56 الی 62 هست و در حین بازی بین 85 الی 95 هست بیشتر تا 90 میره و فن هم 100% حالا سوالاتم

1. چون قبلآ ازش تست دما نگرفته بودم نمیدونم دمای این نوع گرافیک ها به طور نرمال روی چند هست لطفآ کسایی که با این گرافیک آشنایی کامل دارن راهنمایی کنن مدل xfx ati radeon hd 4890
    2. اگر بخوام خمیر سیلیکونش رو عوض کنم z5 بخرم یا z9 لطفآ اهل فن هم در این ضمینه راهنمایی کنن
    3. ممکنه فنش ضعیف شده باشه؟ دور فن نرمالش چنده؟

بر اساس سرچی که کردم نمیدونم چرا سایت های خارجی بنچمارک z5 رو بالاتر از z9 قرار دادن و گفتن اپلای کردن z9 _مالیدن z9 روی gpu_ مشکله و کار هرکسی نیستو از این داستان ها .... راستی من اهواز ساکن هستم و اینجا دمای اتاق عین جهنمه _ رطوبت هم متوسط رو به بالا_ لطفآ این رو هم در انتخاب خمیر سیلیکون مناسب در نظر بگیرید چون شنیدم دمای اتاق هم در انتخاب نوع خمیر تاثیر داره

یک دنیا سپاس از راهنمایی هاتون

دوست عزیز دمای کارت 4890 در همین حدوده اگه رفرنس باشه مخصوصا دمای بالای اتاق هم تاثیر گذاره.بهتره که خمیر رو عوض نکنید چون gpu بسیار حساس هست و مثل cpu نیست که در مقابل ضربه یا فشار مقاومت نشون بده اگه شما کوچکترین اشتباه کنید و ضربه یا فشار زیادی به gpu وارد بشه کارت شما از کار میوفته...
  • 29th June 2013, 12:20 PM
    Aliover
    نقل قول:

دوست عزیز اگر در حین پردازش سیستم ، سیستم با صفحه آبی مرگ مواجه بشه یعنی پاور شما تو لود 100 قرار گرفته(البته بدون در نظر گرفتم اورکلاک قطعات).
    یا اگر در هنگام لود سیستم به کل خاموش بشه یعنی پاور قادر به رفع نیاز سیستم نیست.
    چون در اثر گرما سیستم ها(مخصوصا بورد های گیگابایت) در صورت گرم شدن اقدام به بوق زدن می کنن.
    بعد اگر باز هم دما افزایش پیدا کنه مادربرد برای جلوگیری از آسیب به قطعات اقدام به ری استارت کردن سیستم می کند.
    باز هم اگر شما مشخصات دقیق سیستمتون رو ذکر می کردین بهتر می شد تصمیم گرفت.:)
    در ضمن بنده عذر می خوام الان دیدم اگر می شه این پست به مکان مناسبش منتقل بشه.
    با تشکر@};-
  • 29th June 2013, 01:44 PM
    nima777
    با تشکر فراوان از اساتید عزیز Agent 47 و AMD Radeon که اینقدر سریع جواب دادن
    فن روان میچرخه و صدای خاصی نداره در مورد رفرنس بودنش هم اگه اشتباه نکنم رفرنس هست منم تا حالا اورکلاکش نکردم
    دوستان اگه راجع به خمیر سیلیکون های z5 و z9 هم اطلاعاتی داشته باشن ممنون میشم راهنمایی بکنن
    با سپاس

• 5th July 2013, 02:30 PM
    above0
    میشه یه کم راجع به دمای کارت گرافیک توضیح بدید؟
    من یه کارت nividia geforce 9600 gt دارم بدون اورکلاک دمای 56 درجه است با kombustor که تست می کنم به 87 درجه هم میرسه . الان دمایی که باید مبنای کار باشه کدومه ؟ اصلا این دما خوبه یا نه ؟
  • 5th July 2013, 04:10 PM
    AMD Radeon
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط above0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    میشه یه کم راجع به دمای کارت گرافیک توضیح بدید؟
    من یه کارت nividia geforce 9600 gt دارم بدون اورکلاک دمای 56 درجه است با kombustor که تست می کنم به 87 درجه هم میرسه . الان دمایی که باید مبنای کار باشه کدومه ؟ اصلا این دما خوبه یا نه ؟

دوست عزیز اگه کارت شما رفرنس باشه این دما عادیه و مشکلی نیست.
  • 5th July 2013, 04:41 PM
    above0
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟

من از کجا باید بفهمم که سیستمم استیبل شده یا نه چون همین الانم حرارت با تست kombustor تا نزدیکایه 90 میره .
    ضمنا این هم وضع کارت گرافیکمه:

core clock :650
    shader clock: 1625
    memory clock:400
  • 5th July 2013, 06:16 PM
    mohammad775
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط above0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟

من از کجا باید بفهمم که سیستمم استیبل شده یا نه چون همین الانم حرارت با تست kombustor تا نزدیکایه 90 میره .
    ضمنا این هم وضع کارت گرافیکمه:

core clock :650
    shader clock: 1625
    memory clock:400

سلام دوست عزیز.
    بنده با توجه به اینکه چند بار امتحان کردم جواب میدم.
    مطمئنا جواب بقیه دوستان دقیق تر خواهد بود.
    موقعی که شما اورکلاک میکنید باید تست بگیرید.
    همون تست خودتون خوبه.
    اگر موقع تست حالتی مثل خش روی صفحه میاد یا اینکه پیغام گم شدن درایور گرافیک رو میده یعنی استیبل نیست.
    در ضمن من قبلا 9800 داشتم حواست به دمای دست و پا گیرش باشه.:calm:
    ممنون
  • 5th July 2013, 06:36 PM
    above0
    الان مشکل من همین دمائه. نمیدونم اون 56 درجه ای که به طور عادی نشون میده درسته یا اون 87 موقع تست کردن . اینو اگه میشه توضیح بده...ممنون
  • 5th July 2013, 06:40 PM
    AMD Radeon
    نقل قول:

الان مشکل من همین دمائه. نمیدونم اون 56 درجه ای که به طور عادی نشون میده درسته یا اون 87 موقع تست کردن . اینو اگه میشه توضیح بده...ممنون

خوب دوست عزیز فقطی gpu زیر لود میره مصرفش زیاد میشه به دنبالش دما هم بالا میره :>
  • 5th July 2013, 06:42 PM
    mohammad775
    نقل قول:

جفتش درسته :d
    شما به این لینک مفید یه نگاه بنداز انشاا... که کمک کنه ;)
  • نمایش 100 پست از این موضوع در یک صفحه
    صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین