برای چه متراژ و برای چند طبقهنقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
برای چه متراژ و برای چند طبقهنقل قول:
40 مترمربعنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و یک ساختمان دوبلکس که ارتفاع تقریبی سقف 3 متر است
5 دیوایس که Bandwid برابر 2048 روی اونا ست شده. و همینطور اینترنت که روی این سیستم ست میشه.
و احتمالا چند گوشی هم متصل خواهند.
دوست عزیز شما دو عدد روتر میکروتیک hap lite تهیه کنید و شبکه رومینگ مش بزنید روش.نقل قول:
یکیشو در طبقه پایین و دیگری را در طبقه بالا نصب کنید.
منظورRB941-2nD ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله.........نقل قول:
مرسی ممنون @};-@};-@};-=d>:)
- - - Updated - - -
نیازی به
RB952Ui-5ac2nD
RB951Ui-2nD
نیست؟
از نظر پرفورمنس مشکلی نخواهم داشت؟
نقل قول:
چون روتر دیلینک در حالت 2.4گیگا هرتز بعد از 20-30 دقیقه پرفورمنس شبکه شدید می اومد پایین و پینگ دیوایس ها به 2000 و قطعی می رفت
اگر با هزینش مشکل ندارید RB951Ui-2nD را بگیرید. خیر این روترها اصلا پرفورمنسش پایین نمیاد و اصلا نباید با شرکت های داغونی مثل دیلینک و تیپی لینک مقایسش کرد. در ضمن اگر Mesh بزنید بدون قطعی بین وای فای روترها سویچ میشه دقیقا مثل آنتن موبایلنقل قول:
سلام..نقل قول:
صبح بخیر
خخخ میدونم خیلی مزاحمم ولی ...
معذرت
من روترا رو گرفتم
یه دون 951G-2hnd و یکی 951Ui-2hnd
روتر اصلی قرار 951G باشه
بگذریم..
دوتا سوال
من mesh رو انجام دادم الان روی روتر اصلی 951G و روتر فرعی اینترنت به صورت بی سیم دارم
اما نتونستم مودم رو بیسیم به روتر اصلی وصل کنم و با کابل به پرت 2 وصل شده .. چجوری باید این کار رو انجام بدم؟ممنون می شم راهنمایی کنید
دوم اینکه روی روتر دوم 951Ui روی هیچ کدوم از پرتای lan نه اینتر نت دارم نه IP میگیرم اتوماتیک
روی روتر دوم فقط WDS مودم و روتر یک رو ادد کردم MEsh /port مودم و روتر یک رو اضافه کردم.
در ضمن مودمم ایسوس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و البته هر دیوایس که به روتر دوم وصل می کنم پینگش رو رو روتر یک ندارم