برای TDP 300w فکر کنم باید دوتا 8 پین بزارن
عجیبه نسبت به 7970 50 تا بیشتر شده ولی هنوز همون 8+6 مونده
نمایش نسخه قابل چاپ
برای TDP 300w فکر کنم باید دوتا 8 پین بزارن
عجیبه نسبت به 7970 50 تا بیشتر شده ولی هنوز همون 8+6 مونده
دوست عزیز با همین پیکربندی تا حداکثر 300w هم میتونه تغذیه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همانطور که عطا جان فرمودند ، 300 وات مصرفی هست که در کارت 290x دیده میشه ، و با یک نگاه به تعداد ترانزیستور ها و مقدار پهنای باند و اینترفیس یک امر طبیعی هست ، و مقدار مصرف در حالت بیکاری بسیار پایین تر خواهد بود ، البته طبق اخبار ها این کارت در بالاترین فشار از مرز 300 وات عبور خواهد کرد ، تمامی کارتهای گرافیکی که مقدار مصرف آنها مشخص میشود به همان مقدار مصرف نخواهند داشت .....کارت 290x نیز مقدار استاندارد نسبت به مشخصاتش را دارد، 6-8 بودن این کارت در حالت رفرنس میباشد ، که مدار تغذیه VRM در این کارت به مقدار بالایی نمیباشد که از 8-8 پین استفاده شود...در کارت های رفرنس GTX780 نیز از مقدار 8-6 استفاده شده ، اما در سری های حرفه ایی غیر رفرنس 8-8 پین برای اورکلاک و تغذیه مناسب هست ، کارت رفرنس ها مقدار زیادی اورکلاک نخواهند شد ، به این دلیل 6-8 پین کاملا منطقی خواهد بود
با تشکر@};-
فرشاد جان والا در یکسری کارت های غیر مرجع هم از 6 و 8 پین استفاده میشه دوست عزیزمون انتظار دو 8 پین رو داشت که اتفاقا عجیب اینکه در یک کارت تک هسته ای مرجع از دو تا 8 پین استفاده بشه نیروگاه برق که نمخوان راه بندازن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
R9 290X خدارو شکر تک هسته ایه با توجه به شایعاتی که گفته شد
280 ماتریکس معرفی شده دوتا 8 پین داره اکه asus بخواد غیر رفلنس 290 بزنه فکنم قطار 8 پین میگذاره
راستی کسی اطلاع نداره کدوم ورژن HDMI رو این کارتا قرا میگیره (خدا کنه ورژن 2 این پرت ساپررت کنه )
دوست عزیز از خروجی های hdmi 1.4 و displayport 1.2 پشتیبانی میکنه hdmi 2 معرفی شده ولی هنور مورد استفاده در هیچ نمایشگری قرار نگرفتهنقل قول:
1. عزیز یعنی چی که می گید هیچ ارتباطی به تعداد ترانزیستور و معماری نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. میزان توان مصرفی فقط بسته تعداد ترانزیستور کارت نیست و بقیه قسمت های کارت مثل مموری و برد هم برق می خورند.
3. یعنی فکر می کنید رابط اینترفیس به این بزرگی چقدر تاثیر رو فریم گیری داشته باشه؟یعنی انودیا نمی دونسته که رابط اینترفیس رو بالاتر ببره کاراییش بیشتر میشه یا اینکه فرق آنچنانی احساس نکرده و نیازی ندیده؟یه نگاه به اختلاف فریم گیری تو 9600 با 256 و 128 بندازید مگه چقدر اختلاف دارند که حالا شما در مورد این دو کارت اینو دربرابر تعداد ترانزیستور و معماری مد نظر قرار می دید؟
4. من نمی دونستم مقایسه دو کارت اشکال داره از کی تا حالا این طوری شده؟
5. البته با عرض پوزش.شما فن انودیا هستید؟@};-
تا اونجا که خاطرم هست کارتای AMD از اخرین ورژنای خروجی ها استفاده میکردند تو هر سری کاریم نداشتند کدوم نمایشگری از این خروجی استنفاده میکنه به این میگفتند پیشگامی اگه اون شرکتی که مانیتور میسازه بگه ورژن 2 رو نمیگذارم چون هیچ کارت یا دستگاهی ساپرت نمیکنه کسی به هیج جایی نمیرسیدنقل قول:
دوست عزیز از خروجی های hdmi 1.4 و displayport 1.2 پشتیبانی میکنه hdmi 2 معرفی شده ولی هنور مورد استفاده در هیچ نمایشگری قرار نگرفته
=== بحث و تبادل نظر سری Radeon R200 X ===نقل قول:
. من نمی دونستم مقایسه دو کارت اشکال داره از کی تا حالا این طوری شده؟
منظور فرشاد جان اینه این تاپیک برای مقایسته مناسب نیست
سلام دوست عزیزم ، بنده فن انویدیا یا فن AMD نیستم ، حرفی از فن انویدیا بودن زده شد...این تاپیک از نامش مشخص هست دقت کنید بحث و تبادل نظر سری Radeon R200 X بنده منظورم این بود بحث و نظر در مورد کارتهای AMD در سری R200x صورت میگیره..در سری 7000 از کارت AMD مقدار تراشه 28 نانومتری میباشد و در این سری نیز مانند انویدیا 28 نانومتری میباشد سری کارت 290x از GCN2 بهرهمند خواهد بود.نقل قول:
بنده گفتم آیا کارت 290x بدرد نمیخوره؟!!!!! شما از تعداد ترانزیستور صحبت کردید بنده عرض کردم تعداد ترانزیستور کارت 290x ربطی به تعداد ترانزیستور TITAN ندارد کارت گرافیکی 290x اگر بخواهد قدرتمند تر باشد باید در پهنای باند مموری و فرکانسها و دیگر موراد دیگر بسیار قدرتمند تر عمل کند کارت تایتان دارای رابط اینترفیس 384 بیتی با خروجی پهنای باند 288GBps هست و کارت 290x با رابط اینترفیس 512 بیتی پهنای باند 320GBps را دارد ، در واقع بر روی کاغذ هم به اعداد نگاه کنیم متوجه قدرت این پردازنده جدید AMD خواهیم شد. ( نمیدونم کجای صحبت بنده نا مفهوم بود) وقتی کارت گرافیکی AMD چند ماه بعد از انویدیا ارائه شده باید قدرت بیشتر و بهینه تر از نسل قبلی خود و حتی نسل انویدیا باشد.
بنده نمیخوام تک تک سوال هایی که فقط بخاطر سوءتفاهم هست را جواب بدهم ، مقدار اینترفیس در کارت 290x با مقدار 512 بیت ، قدرتمند هست و مقدار مموری کلاک با این رابط اینترفیس کاملا هماهنگ میباشد. بنده مطمئن هستم کارت 290x بسیار قدرتمند عمل خواهد کرد ، اینکه چرا انویدیا از رابط اینترفیس 512 بیتی استفاده نمیکنه ، در اکثر مواقع بخاطر داشتن هزینه بیشتر است ، اگر در مورد این مسئله ابهامی هست ، دوستان دیگر با شما در مورد این پهنای باند صحبت خواهند کرد، در مورد سوال آخر شما عرض میکنم در صحبتهای بنده حرفی از اینکه بگه بنده فن انویدیا هستم بود!!!؟؟؟ ( در ضمن خدمتون عرض کنم شما نشان دادید با این واکنش که فن AMD هستید) بنده خرسند میشم کارت 290x که 100 درصد مطمئن هستم از مرز کارت TITAN عبور کند.
رابط اینترفیس 512 بیتی ، به مقدار حرارت و مصرف کمک میکند اما باید منتظر نتایج بنچمارک های معتبر بمانیم.
مقایسه کارتهای گرافیکی مشکلی ندارد ، اما اگر در تاپیک مناسب خودش صورت بگیرد ، در انجمن overclockingheroes تاپیکی بر مبنای nvidia vs AMD یا غیره وجود ندارد و تاپیک هایی در این مورد ممنوع میباشد.
این تاپیک نیز به علت عرضه شدن نزدیک سری جدید کارتهای AMD صورت گرفته است و برای اطلاع رسانی میباشد و بحث و تبادل در مورد قدرت تمایم سری های جدید این کارت.
( امیدوارم کاملا این موضوع واضح باشد)
لازم به ذکر است ، مقایسه پردازنده های جدید AMD با انویدیا بعد از لانچ شدن در تاپیک نقد و بررسی های مربوط به کارتهای گرافیکی صورت خواهد گرفت.
با تشکر @};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوشحال میشم نظر دوستان رو در مورد این کارت بدونم.
مرسی:)