من بیشتر دارم به این فکر می کنم، که این فناوری ساخت در ابعاد نانو تا کجا ادامه پیدا می کند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من بیشتر دارم به این فکر می کنم، که این فناوری ساخت در ابعاد نانو تا کجا ادامه پیدا می کند؟
بابا این حرفا چیه اینتل خودش کارخونه داره این قیمتا رو خودش میزاره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به خاطر اینکه پستم نامربوط نشه:
گفته میشه معماری کارت های جدید GCN2.0 هستش که 280 و 280X با همون معماری اولیه GCN بیرون اومدن خیلی فرق نداشتن با 7970 و 7950
مگه فقط اینتل سیلیکون ساز هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GLOBALFOUNDRIES ....samsung......TSMC
این بحث من هم کلی هست و کاملا منطقی با امار و ارقام. حالا اینکه یکسری فکر میکنن با کاهش سایر نود قرار معجزه بشه و یا کاهش نود سایز قیمت تموم شده به شکل انفجاری کاهش میده , دیگه بحث اش جداست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
280 و 280X و 7xxx خیلی که هیچ , اصلا تفاوتی ندارن و rebrand هستن. tonga نسل بهینه تر GCN هست.
پشت این حرفا همش 30 یا ..ست هست میگن هزینه ساخت یک چیپ با پروسه ساخت 14nm با 100 میلیون ترانزستور گرون تر از یک چیپ با پروسه ساخت 28nm با 100 میلیون ترانزستور هه به خاطر اینکه من برای ساخت 14nm مجبور شدم یه fab جدید باز کنم (بسازم) کلی هزینه کنم و این حرفا و کلا با اومدن 14nm دیگه 28nm مشتری نداره پس تا میتونم از سودی که قراره روی 28nm بکنم کم میکنم البته به جاش سودمو روی 14nm میکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی هم منطقی هست وقتی گرون ترین قطعه همون استوانه های سیلیکونی هستن و با لیتیوگرافی 14nm تقریبا بیش از 2 برابر استفاده این استوانه ها جهت ساخت ترانزیستور ها و چیپ ها کم میشه + با تکنولوژی FinFET تعداد ترانزستور های سوخته و ترازیستور های خراب نسبت به 28nm کمتر میشه، اصلا منطقی نیست که بگین پروسه ساخت 14nm گرونتر از پروسه ساخت 28nm در میاد.
چه ربطی به 30 یا ست داره. من اصلا دارم یک چیز دیگه میگم. شما میگی کوچ به نسل high end maxwell تنها با نودهای 20 نانون امکان پذیر هست و من میگم با همین نود و افزایش die سایزنقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هم میشه فشردگی حرارتی رو کاهش داد و هم تعداد ترانزیستور رو افزایش داد. نودهای کوچکتر 20 نانو کمترین میزان افزایش پرفرمنس رو به همراه داره نسبت به fabها 28 و همچنین به کارگری ترانزیستورهای بیشتر در نودهای کوچکر افزایش هزینه رو به دنبال داره و کمپانی ها خیلی تمایل به نودهای کوچکتر ندارن در کوتاه مدت.
طبق گزارش سایت Fudzilla کارت گرافیک AMD Radeon R9 285X که از تراشه کامل Tonga XT بهره می برد، در ماه سپتامبر عرضه خواهد شد، معماری تراشه Tonga که در کارت های گرافیک R9 285X ،R9 285 و FirePro W7100 قرار گرفته است، نسبت به نسل قبلی Tahiti دارای مصرف انرژی کمتر و عملکردی بهتر می باشد، اگر خبر قبلی مرتبط با Radeon R9 285 را دنبال کرده باشید، حتما با توضیحاتی در رابطه با سیستم خنک کننده کارت گرافیک مورد نظر آشنا شده اید، R9 285 به دلیل حرارت تولیدی کمتر نسبت به کارت های گرافیک نسل قبلی R9 280 و R9 280X از هیت سینک های کوچکتری برای انتقال گرما استفاده کرده است.
شاید این مطلب به گونه ای اثباتی بر عملکرد دور از انتظار Tonga باشد، اما راندمان کلی کارت گرافیک جدیدی که اخیرا با نام FirePro W7100 عرضه شد، بیانگر تغییراتی بسیار عمده از سوی AMD در تراشه جدید می باشد، بهینه سازی های صورت گرفته در معماری Tonga کاملا دلیل مصرف انرژی کمتر را نسبت به مدل های قبلی Tahiti XT و Tahiti Pro آشکار می کند، برای اثبات این موضوع میزان TDP کارت گرافیک FirePro W7100 کمتر از 150W تعیین شده، در حالی که این مقدار برای تراشه Tahiti Pro قرار گرفته در FirePro W8000 به میزان 225W بوده است، همچنین این رقم در کارت گرافیک Radeon R9 280 نیز به دلیل فرکانس کاری بیشتر تا مقدار بسیار زیاد 250W رسیده بود!!!
جزییات تراشه Tonga Pro که در ساعاتی پیش منتشر شد، از میزان 1792 پردازنده جریانی همراه با 28 واحد پردازشی با معماری GCN 1.1 گزارش داده بود، تراشه Tonga در مجموع دارای 32 واحد پردازشی (Compute Unit) می باشد که در مدل Tonga Pro تعدادی از این واحد ها غیر فعال شده اند، از مشخصات اصلی این تراشه می توان به 32 واحد تحویل دهنده خروجی در بخش شتاب دهنده سه بعدی (ROP)، تعداد 112 واحد بافت نگاری (TMU)، میزان 512/1024KB کش سطح L2 و 256Bit رابط حافظه اشاره کرد، کارت گرافیک Radeon R9 285 از 2GB حافظه GDDR5 همراه با رابط 256Bit استفاده می کند، که در کل پهنای باندی تا مقدار 176GB/s فراهم می کند.
طبق نموداری که توسط سایت Hardware.Fr منتشر شده، تراشه Tonga در مقایسه با Tahiti دارای چهار رسته واحد پردازشی خواهد بود و هر موتور سایه زنی نیز دارای پردازشگر هندسی ویژه خود می باشد، طبق نمودار هر رسته از هشت واحد پردازشی تشکیل شده است، در تراشه Tonga Pro تعداد چهار عدد از واحد های پردازشی غیر فعال شده و در مجموع 1792 پردازنده جریانی (Stream Processor) را فراهم می کند، بخش شتاب دهنده چند رسانه ای توسط موتور XDMA CrossFire ارتقاء یافته است، همچنین TrueAudio DSPs نیز برای شبیه سازی تکنولوژی صدای واقعی به کار برده شده است و در آخر هم سطح بزرگتری از کش L2 مشاهده می شود، که با وجود غیر فعال بودن بخشی از آن هنوز از تراشه Tahiti ابعاد بزرگتری دارد، تمام اطلاعاتی که در متن بالا گفته شد در رابطه با Radeon R9 285 بود، اما کارت گرافیک Radeon R9 285X چه چیزی را با خود همراه دارد؟
طبق گفته منبع مورد نظر تراشه Tonga XT به کار رفته در R9 285X دارای 32 واحد کامل پردازشی خواهد بود، که در مجموع تعداد 2048 پردازنده جریانی، 32ROP و 128TMU را فراهم می کند، بخش فرکانس ها هنوز به عنوان یک راز باقی خواهد ماند، اما از شایعات رسیده استفاده از 3GB حافظه GDDR5 و رابط حافظه 384Bit محتمل به نظر می رسد.
سرانجام AMD نیز در زمینه Power Efficiency تغییراتی ایجاد کرده است، این خیلی خوبه چون انویدیا یک شبه از Fermi به Kepler نرسید، تراشه Tonga از نظر من موفقیت بزرگی برای AMD هست، چون طی سال های گذشته همیشه با مصرف و دمای تولیدی مسئله داشتند.
به دلیل تایپ سریع مشکلاتی در متن خبر بود که اصلاح شد.
@};-
در تاریخ Aug 23 قرار event بزرگ amd برگزار بشه که به احتمال بسیار زیاد tonga هم معرفی رسمی خواهد شد و حدود20 روز دیگه هم event خفن nvidia در راه هست.=d>
عرضه 285 در قالب سیلیکون tonga pro در اوایل Sep و چند هفته بعد هم عرضه 285x.
Make your games come to life and see the big picture with AMD HD3D technology and Radeon R9 GPUs! #DemandTheBest
این :dدقیقا چیه ؟ AMD HD3D technology
-------
اگر اشتباه نکنم بعضی قسمت های سایت AMD اپدیت شدند
Get Evolved :d:x
و . . .
در این تست ها اکثرا فریم تایم بیشتری برای 285 نسبت به 280 ثبت شده
و جالب اینکه در BF4 تحت MANTLE , نه تنها فریم تایم بیشتری محاسبه شده , بلکه فریم کمتری هم در مقایسه با DX رندر کرده. در کل نشون میده درایور بهینه نیست