خودم فردا برات آنلاک میکنم حیف این لپ تاپه که بفروشیش :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen_kesh1234 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم فردا برات آنلاک میکنم حیف این لپ تاپه که بفروشیش :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen_kesh1234 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی امروز تولد Alienware هست :)) اینم افتخاری برای شما آنلاک کردم بایوس A05 مدل M18x R1
دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دست گلت درد نکنه... تولدشم مبارک... @};-@};-@};-@};-
فقط میخوام منوهاش وا شه برا OC و اینکه بتونم با هر برنامه ای کارشو راحت انجام بدم... همینجوریه؟؟؟
راستی چجوری نصب کنم اینو؟!!!!!
بله همش بازه ;)نقل قول:
سلام آقا عرفان امیدوارم ایام به کام باشد.
عزیز آیا بایوس های Z77 ایسوس هم میشود به این روش آپدیت کرد؟ بایوس مادربرد من Z77 Deluxe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]، آیا میشود بخش های این بایوس رو هم به روز رسانی کرد؟
سلام آرمین جان ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Armin2012 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله میشه
پست اول آپدیت شد و نسخه جدید جایگزین شد
برای هر دو پلتفرم Intel و AMD قابل استفاده میباشد
UBU 1.8.12
سلام عرفان جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واسه من مرحلهی ۶ به بعد رو نشون نمیده!
بعد از انجام مرحلهی ۵ بایوس به bios.bin تغییر نام می ده و پیغام زیر میاد:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما فایل UBU رو مستقیم روش کلیک کنید نیازی نیست از CMD مسیر بدین بهش. اگه نشد فکر کنم با ویندوز 8 مشکل داره
بازم همون ارور رو میده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]