خیر دوست عزیز شما تمام مراحل را پشت سر هم انجام دهید و نیاز نیست برای مراحل بعدی بایوس رو دوباره دانلود کنید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر دوست عزیز شما تمام مراحل را پشت سر هم انجام دهید و نیاز نیست برای مراحل بعدی بایوس رو دوباره دانلود کنید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورمو فکر کنم بد متوجه شدین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه من فریمور کنترل ساتا رو تا آخر انجام بدم بعدش بایوس رو فلش کنم.
بعد از اون فریمور لن رو هم بخوام به فایل بایوس اضافه کنم.
الان این فایل بایوس واسه آپدیت لن رو دوباره همون بایوس اولی که از سایت گرفتم قرار بدم یا بایوس ادیت شده مرحله اول؟؟؟یعنی با این کار فریمور جدید ساتا از بین نمیره اگه بایوس اصلی رو بهش بدم؟؟؟
فریموری که روی بایوس آپدیت کردید از بین میره و شما نمیتوانید آپدیت های دیگه رو بهش اضافه کنیدنقل قول:
باید از همون بایوس ویرایش شده استفاده کنید
نسخه جدید UEFI BIOS Updater
UBU 1.16 Final
تغییرات
پشتیبانی از تمامی مادربوردهای UEFI
اضافه شدن جدیدترین فریمور ها تا تاریخ 1/1/2014 برای پردازنده های Sandy / Ivy / Haswell
اضافه شدن فریمور های جدید برای LAN - Sata - iGPU - GOP تا تاریخ 2014-1-1
Added IRST OROM and EFI modules v 13.1.0.2030
Excluded from the update OROM VBIOS 2143 and 2158, as not actual
Update EFI GOP Driver 5.0.1036 - Haswell
رفع تمامی مشکلات نرم افزار
نکته: در این نسخه نام نرم افزار از repl_OROM به UBU تغییر پیدا کرده پس برای اجرا در CMD باید UBU را تایپ کنید
دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Final
سلام
این درایور رو لب تاپم نصب میشه یا نه
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط asal80270 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر ، این برنامه فقط برای مادربرد های دسکتاپ هستش
@};-
نسخه جدید UEFI BIOS Updater
UBU 1.2.4 Final
تغییرات
پشتیبانی از تمامی مادربوردهای UEFI
اضافه شدن جدیدترین فریمور ها تا تاریخ 5/4/2014 برای پردازنده های Sandy / Ivy / Haswell
اضافه شدن فریمور های جدید برای LAN - Sata - iGPU - GOP تا تاریخ 2014-5-4
رفع تمامی مشکلات نرم افزار
توجه: برای اورکلاک پایدارتر در سوکت های 2011 پیشنهاد میشود نسخه جدید Microcode پردازنده را روی بایوس آپدیت کنید
updated: CPU MicroCode 06E4 - 427, 06E7 - 70C - LGA 2011
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
من تازه واردم... نمیدونستم درخواستمو کجا بگم مجبور شدن اینجا بنویسمش.
کی میتونه بایاس alienware m18x r1 نسخه A05 آنلاک شده رو برام گیر بیاره؟؟؟
فقط یه جا دیدمش که اونم سایتش پولیه...
دستم به دامنتون یکی کمکم کنه...:((
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen_kesh1234 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اسم Alienware که وسط بیاد من همه کاری میکنم:)
خدمت شما
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفان جان دستت درد نکنه ولی منم خودم همین سایتو میگفتم... عضوشمو پستم به اندازه کافی دادم ولی نمیذاره دانلودش کنم... ازون فایلای پولیشونه احتمالا!
خودت بتونی دانلودش کنیو یه جا دیگه برام آپلودش کنی دعات میکنم...
اگه پیداش بشه میخوام همه رقمه ارتقاش بدم وگرنه میفروشمش...:(