سلام به همه ی دوستان
هدف از زدن این تاپیک مطرح کردن مشکلاتی که کاربران در رابطه با راه اندازی یا ساخت واتر کولینگ دارند باشه
امیدوارم که اطلاعات اندک من بتونه راه گشای مشکلات شما باشه
امیر:x
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه ی دوستان
هدف از زدن این تاپیک مطرح کردن مشکلاتی که کاربران در رابطه با راه اندازی یا ساخت واتر کولینگ دارند باشه
امیدوارم که اطلاعات اندک من بتونه راه گشای مشکلات شما باشه
امیر:x
يه سوال داشتم دوسته عزيز
موادي که داخله واتر کولينگ ها هست از چي تشکيل شده
منظورم اينه مواده خاصي توش هست يا نه همون آب هست
يکي از دوستان سوال کرد خداييش موندم چي بهش بگم
شما چون گفته بودي گفتم يه سوال بزنيم ببينيم چي ميشه
2 اينکه آيا اين مواده داخله واتر کولر به مروره زمان خشک نميشه يعني بخار يا ...
و اگه اينطور بشه ميشه جايگزين کرد يا نه بايد دور انداخته بشه
سلام
در مورد سوال اولتون باید بگم که مایع خنک کننده ی اکثر کولر ها آب+پروپلن گلیکون هستش که از زنگ زدن و خوردگی قطعات داخلی کولر ها جلوگیری میکنه
در مورد کم شدن و جایگزین کردن کولانت باید بگم
مایع خنک کننده در بهترین شرایط هم کم میشه ولی جایگزین کردن مایع جدید بستگی به نوع خنک کننده داره
مثلا خنک کننده لارکولر به راحتی میشه مایعش رو تعویض کرد ولی خنک کننده ای مثل انتک 920 تقریبا غیره ممکنه
من هر دو این خنک کننده هارو داشتم و این مشکل برام پیش اومده و وقتی خواستم کولانت 920 رو جای گزین کنم میشه گفت خراب شد و اصلا دیگه نتونستم ازش استفاده کنم
پس با این اوضاع
خریدنه واتر کولر کاره سخت و پر تحقیقی میشه(واسه اینکه بشه دوباره موادشو جایگزین کرد)
طول عمره این مواد تقریبا چقدر هست (یعنی بعد از چند وقت موادش کم میشه )(البته تقریبی)
طول عمرشون بسته به کولانت متفاوته ولی اکثرشون بعد یک سال کولانتشون خاصیت ضد خوردگی رو از دست میده
البته بستگی به نوع کولانت داره
با سلام خدمت دوستان
در مورد واترکولرهایی که سیکل بسته کارخانه سازنده هستند مثل همان آنتک یا کورسیر معمولا" تا سه سال می شود به عملکرد کولر در حالت نرمال اطمینان کرد.البته هر سال مقدار ناچیزی افت کارایی وجود دارد.
در مورد واتر کولرهایی که مصرف کننده سیکل رو طراحی و سپس جمع می کند هر سال مایع کولانت باید تعویض شود ( با توجه به کولانتهای موجود بازار )
در مجموع برای استفاده دائمی و تحت بار در دراز مدت واترکولر , محصولات سیکل بسته کارخانه خیلی منطقی نیست.
سلام بالاخره یه واتر کولر تو ایران گیر آوردم میخواستم بدونم نظر شما راجبش چیه و اینکه آیا میشه مایع درونش رو بعد از مدتی عوض کرد یا اینکه بدون استفاده میشه؟؟؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان سال جدید رو به همه تبریک میگم ایشالا سال خوبی داشته باشید
من تصمیم گرفته بودم برای گرافیکم کولر بخرم ولی متاسفانه نه کسی وارد میکرد نه وارد شده بود به همین دلیل تصمیم گرفتم antec 620 بخرم که متاسفانه پیدا نشد هم اون هایی که پیشنهاد میکردند قیمت های نامعقول میگفتند حالا میخوام کولر خودمو ببندم روی کارت و برای سیپیو یک خنک کننده ایر بخرم(اگر هم خنک مایع پیدا شد بخرم)کارت من زیاد داغ نیست ولی به دلیل این که خوب فرکانس میزنه و در ولتاژ بالا یکم داغ میشه میخوام اینکار رو کنم.
در حالت دیفالت در دمای امروز تهران که حدود 20 هست دمای کارت در بیکاری 33-30 درجه و در فول لود دور فن اتومات حداکثر 55 میره که کاملا سایلنت هست اگرهم فنرو بزارم روی 100 در بیکاری همون 30 ولی در لود کامل از 40-45 رد نمیشه و موقعی هم که اور میکنم دمای خود gpu از 70-80 در بدترین حالت رد نمیشه ولی فت ها و مدار رگولاتور داغ میشند و سیستم خود به خود در تست ریست میشه.
حالا با این شرایط به نظرتون کولر سیپیو رو روی کارت ببندم و در سمت راست و چپ بلاک دو فن با زاویه حدود 120 درجه نسبت به هم قرار بدم؟(کولر خود کارتم استوک هست فقط هیت سیتم به gpu متصل هست برای فت ها هم هیت سینک دارم برای رگولاتور ومموری هم میتونم پیدا کنم ولی کارخونه ای نیست از اون مسی هایی که در امجد میفروشن منظورمه) اگر اره چطور؟
یا همین هیت سینک خود کارت باشه و دو فن رو دو طرف هیت سینک قرار بدم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
باتشکر
عکس کارت:
سیستم هم روی میز هست(میشه open frame حسابش کرد)
واترکولر هم zalman cnps20lq
سلام دوستان قصد باز کردن جیپیو فریم کارتم رو برای نصب واتر کولر دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید عکس از هر جاییشم لازم بود بفرمایید بزارم هر راهی بود بفرمایید
باتشکر
منظورتون کولر کارت هست یا هیت سینک اون؟
اول از همه کولر رو جدا کنید، پیچ ها رو حتما بصورت ضربدری باز کنید تا فشار زیادی نیاد. خیلی آروم کولر رو جدا کنید.
اگر چیز دیگه ای موند بعد باز کردن کولر عکس بزارید لطفا :)
@};-
دوستان سلام.
موضوع نشتی تو کولر های آبی چجوری هستش ؟
مثلا من سیستم رو روشن بزارم شب تا صبح .....
ممنون
سیستم های واترکولینگ بهتره حتما یکبار بیرون از سیستم تست بشن.
میتونید برای مدتی مثلا همون 24 ساعت بیرون سیستم بزارید مشغول باشه تا از صحت عملکردش مطمئن بشید
@};-
سلام ببخشید من چه طوری میتونم یک واتر کولینگ بسازم؟
آخه قیمتش بالاست.
دوسته عزیز به نظرتون اگه ساختش راحت بود ما الان هممون air کولینگ داشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin7x [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته بنده روش ساختش رو نمیدونم فقط میدونم که همه چیزشو شاید راحت بشه ساخت ولی اون کیت که رویه سیپیو قرار میگیره و داخلش آب جریان داره رو فکر نکنم بشه با دست ساخت
اگه دوستان چیزی بلدن خوشحال میشیم چیزی یاد بگیریم @};-
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin7x [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده در حال ساخت بلاک برای پردازنده هستم.
هر وقت طرحش کامل شد و ریخته گری شد تو سایت میزارم و اگه تست ها رو پاس کرد روش رو هم میگم.
سلامنقل قول:
دوست عزیزمون واراند طراحی صنعتی هم می کنند
ایشون خیلی میتونند توی این زمینه شما رو راهنمایی کنند
با ایشون مشورت کنید در پیام مهمان
@};-
فکر کنم منظورتون فیتینگ هستش اونم میشه از ست xspc جداگونه خرید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من فکر بقیش هستم.
رادیاتور و... ر. چه طوری بسازم؟
رادیاتور رنو5 ، پراید ، پیکاننقل قول:
پمپ آکواریوم ساختمان پلاسکو داره
بچه ها پمپ بنزین پراید هم استفاده می کنند :|
ابعاد این رادیاتور ها چه قدره؟
دما رو چه قدر کم میکنه؟
مال پیکان به اندازه ی واتر کولر h100 هست و دوتا فن 14 سانت میخورهنقل قول:
به فکر مخزن باشید من فکر میکنم که جای فلیتر تصویه فیلتر های پایینیش منظورمه به درد بخورن ولی از جنس لاک و پلاستیک اند و زیادی بزرگ اند
پمپ بنزین پراید و خوب اومدی :dنقل قول:
طبق فرمایش آقا محمود واراند جان خیلی میتونن کمک کنن.
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نوشته اصلی توسط amin7x[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر کنم منظورتون فیتینگ هستش اونم میشه از ست xspc جداگونه خرید.
من فکر بقیش هستم.
رادیاتور و... ر. چه طوری بسازم؟
اتفاقا گرونترین قسمت یه ست واتر کولینگ همین بلاک هست.
کسی پول داشته باشه اونو بخره خب بقیش رو هم میخره دیگه.
نمیدونم چرا نمیتونم پ.خ بدم بهشون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یک سوتی بزگ دادم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر کردن منظور شما از بلاک همون فیتینگ هستش.
فیتینگ :
بلاک:
پس یعنی راهی نیست؟
دوستان عزیز با سلام
درخصوص ساخت واتر کولینگ مواردی رو عرض میکنم:
1- بلاک پردازنده مهمترین بخشی هست که باید با وسواس خاصی ساخته بشه. با توجه به هزینه زیاد تراشکاری cnc و بد تراش بودن فلز مس، تهیه کفی بلاک پردازنده با مس توسط تراشکاری مقرون بصرفه نیست. اما اگه دوستانی میتونن این هزینه ها رو متقبل بشن، استفاده از یک تراشکار ماهر می تونه به شما در ساخت کفی بلاک پردازنده کمک زیادی کنه.
2- بخش بعدی محصور کردن کفی بلاک (بخش مسی) توسط پلکسی هست. البته در این بخش دوستان میتونن خلاقیتهای زیادی به خرج بدن. اما ساده ترین راهش استفاده از پلکسی شفاف هست.
3- بخش سوم تهیه یک رادیاتور (حتی الامکان مسی) هست. رادیاتورهای پیکان تمام مسی و اندازه مناسبی دارن. رادیاتور از بخشهای مهم یک واترکولینگ هست چون گرمای آب (مایع کولانت) باید به واسطه چرخش در رادیاتور دفع بشه. بستن یک فن بر روی رادیاتور هم الزامیست.
4- بخش بعدی تهیه یک پمپ مناسب جهت پمپاژ مایع کولانت به داخل مدار واترکولینگ هست. توصیه میشه از پمپ آکواریوم استفاده بشه. برخی از مدلهای پمپهای آکواریوم ضد آب هستند و بدلیل کارکرد گرم میشن که حتما باید داخل منبع آب قرار بگیرند (البته راههای ابتکاری دیگه ای هم برای خنک کردن پمپ آکواریوم وجود داره).
5- تهیه مقداری شیلنگ جهت اتصال ورودی و خروجی پمپ به بلاک و رادیاتور و بست جهت محکم کردن شیلنگها.
6- آخرین بخش هم تهیه یا طراحی و ساخت برکت جهت بستن بلاک واترکولینگ بر روی سوکت پردازنده هست.
دوستان میتونن از هیتسینکهایی که مربوط به کارتهای گرافیک قدیمی میشه برای ساخت بلاک پردازنده استفاده کنن. البته بیشتر این سینکها آلومینیومی هست اما میشه اطراف اونها رو توسط پلکسی بست و بر سطح رویی بلاک (که توسط پلکسی بسته شده) دو سوراخ ایجاد کرد. سپس دو سر شیر آب (که شیلنگ آب به اون وصل میشه) رو توسط چسب داخل سوراخها کرد و محکم چسباند. این دو ورودی و خروجی مربوط به اتصال شیلنگها جهت ورود و خروج آب به داخل بلاک پردازنده هست.
مرحله بعد اتصال شیلنگها بین پمپ، بلاک پردازنده و رادیاتور هست.
موارد بالا رو بصورت کلی عرض کردم و مسلما طراحی و ساخت این سیستم به دقت و ریزه کاریهای خاصی نیاز داره که سعی میشه در اولین فرصت مراحل ساخت کامل یک واتر کولینگ بصورت تصویری و توضیحی خدمت دوستان عزیز ارائه بشه.
موفق باشید. @};-
ببخشید یک سوال دیگه داشتم.
میشه بجای آب توی واتر کولر نیتروژن مایع ریخت؟
یا اسمع السامعیننقل قول:
سلام
••نه
••اولین اتفاقی که می افته پمپ منهدم میشه حالا یخ زدن و متلاشی شدن شلنگ بماند @};-
سلام برادر.نقل قول:
شما میدونی نیتروژن مایع چه دمایی داره؟
میزنه سیستم کولینگ و نابود میکنه.
نقل قول:
:-?
دوست عزیز بهتره یه نگاهی به این تاپیک بندازید:)
دوستان میدونم شاید جاش نباشه
ولی اگه یه تایپیک در مورد واترکولینگ خوبی ها و بدیهاش بزارین خیلی خوب میشه
با توجه به قیمته بالایی که داره اکثره افراد از جمله خودم واسه خریده این مدل از کولینگ دو دل هستن
که اگه بخرن این کولینگ چه چیزهایی میخاد طرزه نگهداری و استفادش رفع مشکل و ....
الان من اگه بخام یه واتر بگیرم چه چیزی باید مد نظرم باشه
چون واتر مثله کولرهایه air فقط نصب کن و بعد استفاده نیست و دوست دارم
تجربه هاتون رو در مورد این مورد بگین
و کلا روش استفاده و اینکه چیکار کنیم تا طول عمرش زیاد و زیاد تر بشه @};-@};-@};-@};-
سلام به دوستان عزیز
2 سالی بود که می خواستم water cooling دست ساز برای خودم جمع کنم ولی وقت نمی شد.
بعد از این گرونی ها که اصلا بودجه نمی کشید و به صورت economy تک تک قطعات رو جمع کردم
Water block رو 125 هزار تومان گرفتم با CNC تراش داده شده و به سفارش در چین ساخته شده (می توانید در بازارچه فروم همسایه پیدا کنید ;)) copy برابر اصل طرح زالمن
مزیت اصلی بلاک این است که از تمام soket های intel و AMD + کارت گرافبک پشتبانی می کند (LGA 2011 1155 1156 1366 775 )
ضعف block زالمان از نظر بنده: زیر Block دایره می باشد می نمی تواند تمام سطح TEC رو پوشش دهد
50x50x5mm Copper Size 50x50x16mm Aluminum size 177gr Weight
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Radiator بخاری تمام مس پیکان 37.5 هزار تومان گرفتم از ملت. از radiator Corsair H100 به اندازه 4~5 cm دراز تر و دو برابر ضخیم تر هست خوبه بالای Case HAF X به راحتی جا می شه :d
Pomp رو 18.5 هزار توامان گرفتم از ساخنمان پلاسکو گرفتم 1.2m 880 L/h
وسایلی که هنوز باید بخرم یا بسازم :
1- شلنگ با بست ها
2- دوستان راهنمایی کنند برای مخزن چه چیزی می توانم جایگزین کنم؟ (اندازه 3 ردیف DVD)
3- به جای کولانت چه چیزی می توان جایگزین کرد؟
100% بعد از تکمیل نتایج تست رو برای دوستان قرار می دهم @};-
سلام میشه منبع تهیه این بلاک رو معرفی کنید ؟ آخه من تازه واردم
با سلام
برای دوستان soruce معتبر برای خرید بلاک در ایران ;) (10 تا پیغام خصوصی تا الان برای منبع بلاک دریافت کردم :|)
آقای بابک شفیعی
جهت خرید با این شماره تماس بگیرید 09173670758
موقع تماس بگین که من معرفی کردم تا هر چه زودتر قطعات خواسته رو تهیه کنید
@};-@};-@};-
مدل های زیر موجود داشتن
---------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Top cover: Copper and nickel plating processing.
Mounting bracket is made of 1.8mm thick stainless steel,very strong;
Bottom base: pure red copper,55 x 55 x 3mm size,very good heat absorption,inside 0.2mm channels;High performance for CPU overclock.
Support Intel LGA775,LGA1155,LGA1156,LGA1366 LGA2011
--------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
top cover: POM material,plating processing,can afford high temperature to protect distortion
2.5mm thick strong stainless steel mounting bracket,with a back plate to protect motherboard PCB
Bottom base: Red copper,50 X 50 X 4mm size,Parallel channels;
Support Intel LGA775,LGA1155,LGA1156,LGA1366,LGA2011
-------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intel: LGA775, LGA1155, LGA1156, LGA 1366, LGA2011;
AMD: AM3, AM3 +, FM1, AM2, AM2 +
Note: Socket LGA2011 need another ordered four M4 screws,please mark.thanks
Material Pure copper
Size 52 × 52 × 13 mm
------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Top cover: Arcylic
Strong stainless steel mounting bracket
Bottom base: Red copper,parallel channels;
supports Intel LGA775,LGA1155,LGA1156,LGA1366,LGA2011;AMD AM2,AM2+,AM3,AM3+
------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Top cover: Arcylic
Strong stainless steel mounting bracket
Bottom base: Red copper,parallel channels;
supports Intel LGA775,LGA1155,LGA1156,LGA1366,LGA2011;AMD AM2,AM2+,AM3,AM3
-----------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Description: Top cover
material: Brass (drawing and electroplating processing)
Base materials: copper (4MM), as many as 256 pillars
Support:
AMD 940 AM2 AM3 AM3+
intel 775 1155 1156 1366 LGA2011
Size:60 * 60 * 10 (MM)
Bottom Size: 55 * 55 * 3 (MM)
---------------------------------------------------------
Product specifications:55 (D) x 55 (W) x 15(H) MM
weight:45g
System characteristics:
Internal flow channel extrusion forming
Brazing parts into a whole
Leak rate of less than 5X10-6 mbar.l/s parts
Internal fin thickness 0.5MM
Spacing: 1 MM
Processing: vacuum aluminum brazing
Surface treatment: grey oxidation
Applicable to computer CPU water, industrial inverter driver, laser head cooling, industrial control cabinet cooling
intel775,1155/1156,1366
سلام دوستان
یک سوال
پمپ آکواریومی خوب (کم صدا یا بی صدا) با قدرت زیاد از چه جاهایی میشه تهیه کرد؟ وارد نیستم توی این چیزا:دی
پمپ آکواریومی خودم ترکیده :دی
سلام آقا فرجام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farjam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اکثر پمپ ها آکواریوم تقریبا بی صدا هستن.
مگر اینکه مشکل داشته باشن.
اگه مسیرتون به فردوسی و ساختمون پلاسکو میخوره اونجا مرکز آکواریوم هست.
اگه نه نزدیکترین ماهی فروشی به محل سکونتتون.@};-
سلام
ببخشید میخواستم بدونم این رادیاتور پراید چه طوری آب رو خنک میکنه؟
و باید به برق وصل بشه؟
فن های اطراف به چه منظور هستند؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز.نقل قول:
خب این یکی دیگه تخصص خودمه.
بنده دانشجوی سال آخر کاردانی مکانیک خودرو هستم.
اول باید تعریف درستی از رادیاتور و نحوه خنک شدن آن داشته باشید.
وسیله فلزی است که جنس آن بسته به نوع کاربردش میتواند متفاوت باشد، غالب رادیاتورها به عنوان ناقل دمای آب عمل میکنند.
یکی از کاربردهای رادیاتور در خودروها جهت خنک کردن آب برگشتی از موتور است.
استفاده آن در منازل جهت انتقال حرارت آب گرم رسیده از بویلر به داخل ساختمان است.
جنس رادیاتورها متفاوت است، از جمله میتوان به رادیاتورهای آلومینیومی، فولادی، مسی و چدنی اشاره کرد.(که نوع مسی آن بهتر می باشد.)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با توجه به توضیحات بالا در رادیاتور لوله های وجوددارد برای عبور جریان آب.
با عبور جریان آب از این لوله ها ، حرارت آب به دیواره رادیاتور انتقال پیدا کرده و از دیواره رادیاتور به محیط انتقال پیدا می کند.
ورودی رادیاتور به طوری هست که معمولا آب از بالای رادیاتور به صورت حالت S به پایین حرکت می کند.و در طی مسیر حرارتش را به دیواره منتقل می کند.
البته اطراف لوله های رادیاتور رو پره هایی احاطه کرده اند که وظیفه انقال دمای لوله ها به محیط رو بر عهده دارند.
این پره ها با فاصله ی اندکی از یکدیگر قرار گرفته اند تا جریان هوا از بین آنها رد و بدل شود.
حال اگر ما یک فن جلوی این پره ها وصل کنیم جریان هوا سریع تر و بهتر از بین این پره ها حرکت کرده و از سمت دیگر رادیاتور به بیرون خواهد رفت که خنک کاری سریع تر را در پی خواهد داشت
حال به روشنی می توان به علت نصب فن بر روی رادیاتور پی برد.
در مورد این که باید به برق وصل بشه هم باید عرض کنم که اگر قصد استفاده در خنک کاری کیس رو دارید احتیاجی به فن فابریک رادیاتور ندارید و می توانید با اضافه کردن چند فن 12 سانتی عمل گردش هوا رو بهبود ببخشید.
(عزیز البته برای خنک کاری آب واتر کولینگ احتیاجی به رادیاتور پراید نیست!همین رادیاتور بخاریش کفایت می کنه!)
امیدوارم موارد بالا مورد استفاده شما دوست عزیز قرار گرفته باشه.
با تشکر :)@};-
ممنون از توضیحات کامل و جامعتون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چرا بخاری مگه بخاری هوای داغ رو بیرون نمیده؟
راستی قیمت رادیاتور بخاری چه قدره؟
میشه این رادیاتور رو گذاشت یه جای خنک که نتیجه بهتری بگیرم؟
با سلام.نقل قول:
خواهش می کنم عزیز قابلی نداشت.:)@};-
و اما در مورد سوال اول:
دوست عزیز همون طور که قبلا توضیح دادم کار بخاری خنک کاری آب هست.
حال هر دو رادیاتور یعنی رادیاتور بخاری و رادیاتور آب خودرو که البته به یکدیگر وصل هستند یکی ست.
شما دمای موتور رو که زیاد هست رو در نظر بگیرین ، و همچنین گرمای رادیاتور ، هر دو رادیاتور تفاوتی با یکدیگر ندارن.
شما وقتی که فن موتور روشنه دستتون رو با رعایت احتیاط !!! به پشت فن بگیرین می بینین که هوای جلوی رادیاتور که خنکه وفتی از پشت فن بیرون می یاد داغه داغه به صورتی که انگار سشوار روشنه!!:)
حالا اگر بتوان در ابعاد کوچک ، این رادیاتور رو به همراه فن در داخل ماشین کار گذاشت می شه ازش به عنوان بخاری استفاده کرد!
و اما در مورد سوال دومتون:
رادیاتور بخاری پیکان به صورت مسی تو صفحات قبل فکر کنم جناب واراند عزیز فرمودند 37.در هر صورت از این محدوده تجاوز نمی کنه , و شما بین 25 تا 30 در نظر بگیرین.
سوال سومتون:
بله اساس کار رادیاتور تبادل حرارته و هر چقدر دمای محیط کمتر باشه دمای اونم کمتر می شه.دقت کنین که از دمای محیط کمتر نخواهد شد!:)
در هر صورت پشت کیس یا هر مکان دیگری که خنک تر باشه بهترین مکان برای نصب رادیاتور هست.
باز هم اگر سوالی بود در خدمتم.:)@};-
اولا علی آقا ممنون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیدوارم یه مهندس خوب بشی.
ولی باید عرض کنم که رادیات مسی دیگه تولید نمیشه و رو وانت ها هم آلومینیومی هست.
حدود 2 هفتست با هزار بدبختی که دوستم کشید(ایشون مکانیکی دارن) تونست یه رادیات مسی دست 2 برام پیدا کنه.
با قیمت 25 هزار ناقابل.
در صورتی که رادیات آلومینیومی پراید 30 تومنه.اونم نو.
سلام به همه
از اونجایی که کولانت خیلی نایابه و قیمت بالایی هم داره می خواستم بپرسم توی xspc چی بریزم؟
شنیدم آب مقطر دو بار تقطیر شده باید ریخت و مقدار کمی ضد یخ برای جلوگیری از خردگی، درسته؟
اساتید راهنمایی کنید لطفا
سلام دوستان یه خنک کننده آبی قوی زیر 150 تومان برای سوکت 1155 اینتل میخواستم . چه مدل هایی موجود هست و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دادا اگه زیر 150 بود که دیگه کسی سمت ایر کولر نمیرفت :d
هممون واتر داشتیم
خب یه واتر کولر معمولی سوکت 1155 الآن حدودا چنده؟
شما برای خرید یک کیت قوی حداقل باید 700 تومن هزینه کنید واتر کولرهای معمول حداقل 400 تومن هزینه اش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
h70 کارکرده حدود 250 تومنهنقل قول:
h50 آک حدود 200 تومن
antec 920 کارکرده حدود 250
antec 620 حدود 200
نقل قول:
نوشته اصلی توسط central_core [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امین جان h50 دسته دو سراغ نداری ؟ ترکیده هم باشه قبوله !
برای 2011 واتر کولینگ چی پیشنهاد میکنید و اینکه از بلاک 1366 برای 2011 میشه استفاده کرد؟؟؟؟اگه میشه برام پیغام شخصی بزارید ممنون
درود دوستان گل
به نظر شما بهترین ماده خنک کننده در واترکولینگ ها به جای کولانت چه ماده ای هست؟
یکم فوری هست دوستان گل
دوست عزیزنقل قول:
با این قیمت ها پیشنهاد می کنم فن کولر تهیه کنید
از بلاک و ایر کولینگ 1366 برای 2011 می شه استفاده کرد :)
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آب مقطر با کمی ضد یخ :)
اگر اشتباه نکنم برخی دوستان آب مقطر رو با کمی الکل سفید هم ترکیب می کردند!! در این مورد حافظه یاری نمی کنه...
پیشنهادتون راجب آب رادیاتی که هم ضد رسوب باشه هم ضد یخ باشه هم ضد زنگ باشه و هم ضد جرم باشه (چهار حالت رو داشته باشه ) به همراه آب مقطر ترکیب بشه چیه؟
برای خنک تر کردن رادیات چه راهی رو پیشنهاد میدین؟به صورت استفاده مداوم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واتر کولینگت چی هست؟نقل قول:
رادیات بخاری پیکان آلومینیومی!
پمپ و مخزن xspc
بلاک زالمن
پمپ و مخزن و رادیات با مخلوط اب و ضد رسوب/زد یخ مشکلی پیدا نمیکنهنقل قول:
اگه اشتباه نکنم بلاک هم از المینیوم هست که زنگ نمیزنه پس میتونی از همون زد یخ استفاده کنی.ولی از این زد یخ . زد جوش . زد رسوبایی بگیر که خودشون با اب قبلا مخلوت شدن در ضمن جنس خوبشو بگیر
ممنون
سوال دیگه اینکه برای خنک کردن رادیات چه راه کاری پیشنهاد میدین!
چون تو هوای اتاق رادیات هم بیرون کیس هست دما تو فرکانس 45 تو تست cinbench میره تا 85؟!
رادیات رو گذاشتم توآب خنک دما رسید تو همون تست و همون شرایط به 64 درجه!
اولا گذاشتن رادیات داخل اب یا یخ اصلا کار منطقی نیستنقل قول:
اگه به صورت مقطعی میخوای دما رو بیاری پایین باید یخ خشک استفاده کنی
اول از همه پیشنهاد میکنم رادیات رو تعویض کنی با نمونه ی مسی{توصیه میکنم از دوتا رادیاتو کوچیک مسی استفاده کنید!}
دوم اینکه خمیر سیلیکون ihs سی پی یو رو تعویض کنید اگر قبلا این کارو نکردید
این دوتا کار حداقل 15 درجه از دمای سی پی یو کم میکنه
بله عزیز بدون راه ihs چه راه دیگه ای هست؟/
رادیات هم که فعلا خریداری شده
یکی دیگه از دوستان رادیات مسی دارن همین قدر دما گرفتن که من تو تست گرفتم!
فقط سوالم اینجاست خود رایدات رو چطور میشه برای استفاده 7/24 خنک کرد؟
راه های دیگه:
۱- استفاده از فن با دوربالاتر و فنی که دمندگی متمرکز تری داشته باشه.
راه عملی دوم. استفاده از رادیات در مکان خنک تر. مثلا نزدیک کف اتاق!!
هر چقدر رادیات ارتفاعش تو اتاق پایین تر بیاد دما کمتر میشه.
تو زمستون تا ۱۰ درجه اختلاف دما هست بین کف و سقف اتاق.
اب مقطر بهترین هست .من هر جور تست کردم خود شرکت ها هم انو پیشنهاد میکنن.ولی خوب کولانت خوب پیدا بشه بخاطر انتقال حرارت بهتر و رنگش میشه ترجیح داد اب مقطر بهترین نتیجه رو میده من پنج ساله استفاده میکنم کوچکترین رسوب وغیره رو ندارم و نداشتم نه رادیاتور نه مخزن نه پمپ نه بلاک کلا اگه لوازمتون برند های کامپیوتری باشه امکان نداره مشکلی پیش بیاد با اب مقطر واقعی.شرکت ها اغلب اونو پیشناد میکنن به علاوه مقداری پودر رنگی وموادی که انتقال حرارت رو بهتر میکنه .وبحثی از رسوب و غیره نکردن .کاملا مواد درجه یک نه زنگ میزنه نه مشکلی پیش میاد.نمیگم دیگه دست ساز وغیره استفاده کنید که مشکلات خودشو داره.
دوست عزیز توضیحاتت زیاد بود و من به شخصه مشکل شمارو نفهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط area-51 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی کوتاه و ساده توضیح بدید مرحله به مرحله تا بتونم راهنماییتون کنم{منظورم این نبود مشکل از توضیحات شماست.من دیر متوجه میشم:)}
کاملا با آب مقطری که فرمودین موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط CROSSHAIR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تجربه منم همین رو میگه ...
اما آب مقطر رو میتونید تو منزل و یا محل کار براحتی جمع کنید !!! ( با بالاترین کیفیت ممکن )
چون همونطور که میدونید آب مقطر رو بعضی جاها رنگ میزنن بهش یا کلا مشخص نمیکنه واقعا آب مقطر هست یا نه !
آب مقطر رو از کولر های گازی میشه جمع آوری کرد ، همینطور در این فصل از زیر خودرویی که کولرش خاموش شده میشه با قرار دادن تشت خالی این آب رو جمع کنید
مطمئن باشید هم بدون املاح هست و هم اینکه همیشه در دسترس هستش ...
دوست من اینقدرا هم که شما میگید سخت نیستنقل قول:
دیگه اگه به اب مقطری که واسه اب باتری ماشین استفاده میشه اطمینان ندارید میتونید از داروخونه تهیه کنید.البته همون اب مقطر کولر گازی هم عالیه ولی همه دسترسی بهش ندارن:)
اتفاقا من هم از جنبه راحتش گفتم !!! کولر گازی رو همه جا میتونی پیدا کنی رایگان و در دسترسنقل قول:
داروخانه ها هم دارن درسته ولی خوب هزینه اش هم باید پرداخت کنید
سلام رضا هستم از اهواز پرسشم از مدیر سایت هستش ببینم آخر کمکم میکنه یا نه؟خدمت شما گفتم دوست عزیز مشکلی با گرمای cpu مثل دوستان و عزیزان محقق بالا ندارم میخام یه کولر ساده بسازم تشکیل شده از 1. مخزن آب یخ مثل یه کلمن بزرگ (پر از یخ وکمی آب جهت مکش اولیه پمپ) 2. رادیاتور مسی یا الومینیومی با فن دور بالا (که نمیدونم برای کار من حتما حتما مسی باید باشه یا الومینیومی یا فرقی نمیکنه ) 3. پمپ پنزین پراید(که باز نمیدونم برای اینکار مناسب هست یا نه؟ چون مرتب آب سرد رو باید از کلمن پر یخ مکش کنه بفرسته داخل رادیاتور واز اونجا هم که از رادیاتور خارج میشه دوباره وارد کلمن پر یخ میشه همینطور ادامه داره تا یخ کاملا اب بشه خوب حالا با این تفاسیر پمپ بنزین پراید داغ نمیکنه ویکسره میتونه کار کنه؟ و ایا بعد از مدتی رسوب میگیره یا نه؟ 4. اتصالات که میخام شلنگ های معمولی بزارم حالا نمیدونم طول شلنگ بین کلمن پر یخ و رادیاتور هر چقدر کوتاهتر باشه خنک کنندگی بیشتره یا طول شلنگها بیشتر باشه ویا در کل فرقی در خنک کنندگی نداره؟ امیدوارم منظورم رو رسونده باشم در حقیقت یک سیستم ساده مدار بسته مخزن یخ سر راهش یه پمپ بنزین بعد رادیات که با شلنگ دوباره وصل میشه به مخزن ضمننا مخزن 1 خروجی و1 ورودی داره مثل همون رادیاتور مرسی
منكه نفهميدم كلا ميخواين چيكار كنيد ولى جواب سوالات رو ميدم
برا رادياتور الزامى نيست جنسش چى باشه ولى كارايى مس بيشتر هست
پمپ بنزين پرايد و داغ كردنش رو بايد از مكانيك پرايد سوال كنيد ما اينجا با پرايد سيستم نميبنديم. ولى فكر كنم شدنيه
طول شلنگ چندان اهميتى نداره، قطرش هم همينطور. مهم دبى خروجى پمپ هست كه معمولا برحسب ليتر بر ساعت ميگن. هرچه بالاتر بهتر
@};-
آقا پژمان پمپ بنزين زياد جالب در نمياد.
بنده 2 تا سوزوندم :d
بهترين گزينه پمپ آكواريوم هست.
پمپ بنزين به دليل شرايط خاص خودرو فشار بالا توليد ميكنه و پشت سر هم كار نميكنه.مقطعي هست يعني هروقت نياز باشه.
ولي پمپ آكواريوم دبي بالا و تحمل بالا داره
آره درسته محمد جان برا سيستم واتركولينگ پمپ آكواريوم مناسبه ولى ظاهرا دوستمون به پمپ بنزين زياد علاقه دارن
@};-
یادش بخیر 480رو میگم تستهای میزدم باهاش ولی الان کارتو ندارم اما واتر رو هنوز نگه داشتم بایگانی کردمنقل قول:
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط area-51 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما میخواهید یک واترکولینگ بسازید. اما به مهمترین بخش که بلاک پردازنده هست اشاره نکردید! آیا بلاک دارید یا میخواهید اون رو هم بسازید؟
برای ساخت واترکولینگ دستی مشکل خاصی وجود نداره بشرط اینکه وسایل لازم رو داشته باشید.
همانطور که مدیر محترم انجمن نیز در پست بالا راهنمایی کردند، بعد از بلاک، پمپ و رادیاتور نقش مهمی در کارکرد اصولی واترکولینگ شما دارن. پیشنهاد میشه از پمپ آکواریوم استفاده کنید. مدلی با 70 الی 85 لیتر خروجی آب در ساعت می تونه جوابگوی کار شما باشه. این پمپ معمولا در ساختمان پلاسکو (لوازم آکواریوم فروشی) پیدا میشه. فقط سعی کنید یک پمپ با مارک و جنس مرغوب تهیه کنید.
رادیاتور هم حتی الامکان مسی باشه چون مس بهتر از آلومینیوم میتونه گرما رو دفع کنه. رادیاتور پیکان غالبا مسی هست. البته استفاده از آب به عنوان کوولانت (مایع خنک کننده) باعث میشه بعد از مدتی در بلاک و رادیاتور رسوب ایجاد بشه.
درخصوص جنس شیلنگ هم محدودیتی ندارید. البته در مسافتهای زیاد، هر چقدر طول شیلنگ کمتر باشه قدرت خروجی آب کمتر کاهش پیدا میکنه اما در واترکولینگ شما تا 1 متر طول شیلنگ هم تاثیری در خروجی آپمپ نداره. بطور کل طول شیلنگ در خنک کنندگی تاثیری نداره اما در متراژهای بالا در قدرت خروجی پمپ تاثیرگذار هست.
اما مهمترین بخش همونطور که در ابتدای صحبتم عرض کردم بلاک پردازنده هست. اگر میخواهید بلاک پردازنده رو هم بسازید این مبحث کمی تخصصی، هزینه بر و زمانبر هست. پس بهتره که از بلاکهای آماده استفاده کنید که البته در بازار وجود نداره و باید دست دوم خریداری کنید.
موفق باشید. @};-
از جوابهاتون تشکر معلوماتم بیشتر شد بعد در ضمن پمپ اکواریوم یک سره کار میکنه درسته؟ داغ نمیکنه یعنی نیاز به خنک شدن خودش نداره؟ 12 ولت نیز هستش درسته؟
نه ديگه پمپ آكواريوم 220 ولته.نقل قول:
خودش تو آب قرار ميگيره و نيازي به خنك كاري نداره.
يه سره هم ميتونه كار كنه
پمپ قطعا یک سره باید کار کنهنقل قول:
و
پمپ اکواریوم 12 ولت نداره
دوستان سلام.
دارم یدونه واترکولینگ کیت xspc میگیرم. D5ax360
چیز دیگه ای پیدا نکردم که هم کارآمد باشه و هم خوشگل.
اگه تو بازار مدل دیگه ای هست لطفا بهم بگین.
در ضمن کولانت چی استفاده کنم ؟
تو فرومهای خارجی دیدم از آب مقطر خیلی راضی هستن. خودم هیچ اطلاعی ندارم.
در ضمن، ضد یخ ماشین میشه ریخت ؟ ببخشید که سوالم نوبیانه بود.
سپاس
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول از همه لینک از کیت واتر کولینگت قرار بده تا یه بررسی برات بکنم
در مورد کولانت هم به هیچ عنوان از اب مقطر خالی استفاده نکن{درسته اب مقطر کارایی رو افزایش میده ولی عمر دستگاه به شدت کاهش پیدا میکنه}
{فکر میکنم عقیق همراه با کیت های واتر کولینگش کولانت زالمن هم میفروشه}
من از ضد زنگ ماشین هم استفاده کردم هیچ نتیجه ی جالبی نداشت و مخزنم پر شده بود از زنگ اهن
با سلام مجدد.نقل قول:
با عقیق صحبت کردم. فعلا کولانت ندارن.
به من گفتن میتونم ترکیب آب مقطر 2 بار تقطیر و کمی ضد یخ استفاده کنم.
منتها در مورد نسبت ایندو چیزی نمیدونستن.
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟
ممنون
دوست عزیز بر حسب تجربه میگم به غیر از کولانت از چیز دیگه ای استفاده نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونی تا زمان وارد کردن کولانت از الکل خالص استفاده کنی بدون اب
درسته کمی کارایی پایین میاد ولی خیالت از بابت سلامت ماندن قطعاتت راحته
@};-
با سپاس ، استفاده از آب مقطر چه لطماتی به سیستم میزنه ؟نقل قول:
به پمپ که هیچینقل قول:
به رادیات هم کم اسیب میزنه
ولی اسیب اصلی رو به بلاک میزنه که باعث زنگ زدن و خورده شدن پره های نازک داخلیش میشه و افت کارایی بعد از مدت کوتاهی
سلام دوستان
امیدوارم روزگار به کامتون باشه...
برای ساخت بلاک حتما نیازی نیست که هزینه ی زیادی رو متقبل بشید و آماده ی قطعه رو تهیه کنید.
فقط کافیه به دور و ورتو نگاه کنید و از چیزای اطرافتون چیزای با ارزشی بسازید...
این کار خودمه:
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ganboo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حرکت بدی نیست.خوبه
اما به پای بلاک نمیرسه.
چون سطح انتقال حرارتش خیلی کمتر از بلاک هست.
شما رو تو pt ندیدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ganboo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گفتم میخواید بمب درست کنید! خودتونید؟
نه اتفاقا جواب میده ولی نه در حد بلاک 200 تومنینقل قول:
از بیشتر بلاک های دست سازی که دیدم بهتره!
چی گفتم :دی
دوست عزیز ابتکار جالبی هست و کلا من عاشق این طور کارا هستم.نقل قول:
فقط ای کاش از یه کولر بهتر استفاده میکردین که حداقل دارای 4 پایپ می بود.
چون تو لود سیستم دما خیلی زود بالا میره و کنترل ش سخته.
اگر امکانش هست بعد از تکمیل طرح نتایج تست ها با سیستم مشابه در حالات دفالت و اورکلاک رو قبل و بعد این اقدام هم ذکر کنین تا دوستان استفاده کنن.:)
منم یه همچین ایده ای رو دارم ولی فعلا کو وقت.
کلا خیلی خوشم اومدش از طرح.:)@};-
بمب دوست من؟؟یا پمپ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نام کاربری من در پرشین تولز همینه و در لیون mohamad hajatiهستش.
کوچیک شما محمد هستم.
رو چِشَم دوست عزیزم.فعلا تکمیل نشده ولی در همین حالت تستش کردم با cpu 2010 در فرکانس 2800 دما از 28 بیشتر نرفت.نقل قول:
انشالله با i7 یا i5 تست میکنم و میزارم.
محمد جان ایده ات فوق العاده کاربردی بود بود
ممنون ازت@};-
خوشحالم مقبول پسندتون شده دوست گلم@};-نقل قول:
دوستان سلام.
بعد کلی گشتن برا کولانت بالاخره اینو پیدا کردم البته تو بازار داخلی.
چجوریه ؟ خوبه ؟
غقیق گفته تا قبل عید زالمن میاره.
چیکار کنم ؟
کدومیک از روشهای زیر بهتره ؟
- این ترمالتیک رو بریزم و بعد با زالمن عوضش کنم ؟
- همین ترمالتیک خوبه و همینو استفاده کنم ؟
- آب مقطر و ضد یخ بریزم و بعد با زالمن عوض کنم ؟
ممنون از راهنماییتون.
درود همشهری
ترمالتیک که خیلی سالهای پیش است راستش زیاد خوب نیست
در مورد زالمن بعد نیست زیاد ازش تعریف کرد یه چیزی معمولی است
بهتر ضد یخ Sea Horse محصول مشترک آلمان-ترکیه رنگ شفاف خیلی خوشگل قرمزی هست 4لیتر الان 90تومان است
بهتز 70% مایع باشه 30% آب مقعطر مخلوط کنی بهترین میشه
با تشکر
قادر جان ممنونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط EVGA-OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والله ترمالتیک رو تو نیواگ دنبال کردم . شدیدا از رشد جلبک و کدر شدن رنگ و ته نشین شدنش شاکی بودن.
زالمن رو هم تو آمازون پیگیری کردم و اونجا هم زیاد هواخواه نداره.
اونر آب Feser One رو توصیه میکنن که متاسفانه به خاطر ممنونع بودن نمیتونم هوایی بیارمش.
میمونه ترکیب ضد یخ ماشین + آب مقطر 2 بار تقطیر.
شما خودت چه نسبتی استفاده میکنی ؟
به من گفتن به نسبت 1 به 4 آب و ضد یخ بریزم. یعنی 2 لیتر آب و 500 سی سی ضد یخ.
نسبت شما مث اینکه برعکسه. درسته این نسبت ؟
نظرتون راجع به ضد یخ توتال اصل فرانسه چیه ؟
بعد شما به ترکیب ضد یخ و آب تون ضد جلبک اضافه میکنین یا نه ؟
ممنون
سلام داداش
من خودمSea Horse استفاده میکنم 30% مخلوط کردم یکم غلیظ است ضد یخ واسه همین بیشتر 40% بهتر است
چون آب زیاد بشه اون کیفیت و رنگ اصلیش از بین میبره
آب واسه همین میزنیم که شدیدا غلضتش بالا هست یکم راحت بتونه تو شیلنگ حرکت کنه و گرنه خیلی غلیظ نیست
در صورت پمپ 2تا و رادیاتور بزرگ لازم نیست آب لازم نیست
توتال بهترین ولی رنگش نمیدونم چطور است ولی Sea Horse که استفاده میکنم واقعا رنگش حرف نداره
این نمونه عکس که دارم[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا جلبک کدر پوسیده از اینا کار کنه نمیزنه 4سال استفاده میکنم واقعا تجربه کردم کارم جواب داده
با تشکر
انتظار ها به پایان رسید دوستان من یک بلاک ساختم =d>عزیزان لایک کنن :xتا اموزش روبزارم ابتکاری /ارزان/ رایگان b-)b-)b-)
راستی مدیران این امکان ایجاد پست جدید وپیوست فایل رو برای ما اکتیو کنند که هیچ کاری نمی تونم بکنم:(:(
اینم لینک چندتا عکس ببینید
{لینک مستقیم}
در ضمن هنوز امتحانش نکردم چون اصلا دسکتاپ ندارم :d:\D
دوستان یه سوال داشتم ...
این واتر کولینگ های all in one مثل H110 که پمپ روی بلاک قرار داره ، خود پمپ در حال فعالیت نویز تولید میکنه ؟ هرچند کم ؟ مثلا گوشتو رو نزدیکش کنی ؟
چون پمپ های واترکولینگ های عظیم و اسمبل شونده ، نویز یکی از پارامترهای پمپ هست و غیر قابل انکار .
سلام ایمان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوبی داداش؟
من h110 نداشتم ولی h100 و antec 920 داشتم
انتک که نویزش خیلی بالا بود و به راحتی شنیده میشد ولی h100 نویزش خیلی کم بود و باید حتما گوشتو میبردی نزدیک تا بشنوی
در کل محصولات کورسیر خیلی بهتر هستند;)
بله من هم تجربه انتیک رو داشتم نویز دارهنقل قول:
وبه راحتی شنیده میشه
ممنون که پاسخ دادین .
یه سوال دیگه میپرسم و این دیگه تجربی هست .
H100i , H100 و H110 مدل های دو رادیاتوره و های اند کورسیر هستن ؛ حالا H70 و مخصوصا سوالم اینه H50 که منسوخ شده نویزشون چطوریه ؟ واینکه این نویز به مرور زمان در هر مدل و محصولی بیشتر نمیشه ؟
والا بنده نداشتم نمیدونم که نظر بدم ولی شاید بهترین راه اینه که بفهمی کارخانه ی سازنده چه شرکتی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به طور مثال انتک و احتمالا قوی محصولات انرمکس رو [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]تولید میکنه
کولر مستر رو نمیدونم
@};-
سلام
از بین خمیر سیلیکون های زیر کدومشون برای واتر کولر مناسبه و از عملکرد خوبی برخورداره . نظر خودم روی دومی هستش ، به نظر شما کدومو خریداری کنم .
TX-4
Liquid Ultra
DEEPCOOL Z9
Gelid Extreme
NOCTUA NT-H1
ThermalRight Chill Factor III
چه برای wc و چه برای air بهترین انتخاب Liquid Ultra هست
اما با دقت پهن کن رو ihs و اینکه قیمت این خمیر احتمالا اندازه یک کولر میانه قیمت بازار و خیلی گرون هست.
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با نظر عطا جان موافق هستم . بین این خمیرها Liquid Ultra بهترین هست . ;)
پ.ن :
یکی از بچه ها این خمیر رو وارد کرده و به قیمت 60 میخواد بفروشه . @};-
ممنون داداش @};- معمولا من خمیر رو به اندازه یک نخود متوسط در مرکزی ترین سطح پردازنده میزنم ولی اینبار سعی میکنم کاری که شما گفتید رو انجام بدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون مرتضی جان @};- اتفاقا میخوام دو تا از ایشون خریداری کنم . نظرت در مورد قیمتی که این خمیر داره ، چطوره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمتش مناسبه محمد جان .;) با توجه به قیمت Gelid Extreme فکر کنم این مناسب تر باشه .
همانطور که قبلا" هم بهتون گفتم Gelid Extreme بیشتر کاربرد زیر نیتروژن داره ;)
@};-@};-