سلام رضا هستم از مدیر ارشد اقا بهنام میخواستم کمکم کنه من یه سیستم خنک کننده میخواستم درست کنم اهواز هستم میخواستم برم وسایلشو بخرم اما این تاپیک رو اتفاقی توسط گوگل دیدم فعلا دست نگه داشتم البته اینجا اهواز گرماش مثل سبه جزیر عربستان گرم وخشک وسوزانه صبحها واسه مسواک زدن توی حیاط بیشتر از 5 دقیقه نمیتونی تو حیاط بمونی توی سیستمهایی که در منزل داریم پر از فنهای جور وارگذاشتم سرععت بالا و برق فنها نیز توسط ترانس جداگانه تامین میشن هیچ مشکی هم با کولینگ نداریم بگذریم من میخام یه کولر خنک کننده که باد سرد بده مثل کولر گازی های خودمون اما کوچکتر فقط واسه خنک کردن یه کابین تکنفره کوچک یعنی فضایی کوچک به اندازه یک نفر وسایل مورد استفاده من یک مخزن دوجداره تمام کیپ بدون درز که داخلش باید یخ بریزم بعد یه پمپ بنزین پراید یا تویوتا سواری و اینجاست که نمیدونم واسه کار من باید حتما رادیات مسی باشه یا الومینیوم فرقی نداره خیلی هم حساسم چون میخام ببینم رادیاتور مسی با فن پشتش بیشتر هوای سرد میده یا رادیاتور الومینیومی دلیلش چیه؟ دومین پرسشم از مدیر محترم سایت اینه که اندازه قطر شلنگهای ورودی وخروجی های مخزن دوجداره حاوی یخ باید با قطر رادیاتور یکی باشه؟ یا فرقی نمیکنه؟ یعنی ازاینور 2 تا شلنگ تنگ بره به سمت دوتا شلنک کلفتر یا گشادتر ایا تاثیری در کاهش یا افزایش خروجی سرما توسط فن چسبیده به رادیاتو نداره یا مکندگی پمپ که وسط قرار میگیره؟ خواهش میکنم من را کمک کنید که کار اشتباهی انجام ندم بسیار ممنون از سایت عالی شما.