محمود جان بحث سره اینه که اصلا قدرت ps4 به ابتدا راه هم نرسیده و قضاوت در موردش واقعا خیلی زودهنقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
محمود جان بحث سره اینه که اصلا قدرت ps4 به ابتدا راه هم نرسیده و قضاوت در موردش واقعا خیلی زودهنقل قول:
بحث رو از ابتدای تاپیک زودتر دنبال کردم عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون عکس رو تا دیدم یاد اون سایت افتادم و تست DX10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی متعجب شدم اون عکس نسبت داده شده به PS4 مگر اینکه خلافش ثابت بشه یا واقعا صحت داره که قابل تحسین
اون exe رو دانلود کنید خالی از لطف نیست
با سلام و عرض ادب به امین عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حرف شما درسته امین عزیزم ولی این نرم افزاری که شما قرار دادید محمود عزیز هم اشاره درستی کردند بصورت تحقیقاتی و یک الگو که میتونه بله در اینده مثلا صورت یک کاراکتر اینطور روی ps4 اجرا بشه که همینطور که رامین عزیز توضیح دادن در اون زمان باز هم بهترش رو PC اجرا میشه
کاملا مشخصه که هر چقدر رزولوشن افزایش پیدا میکنه به همون نسبت فشار روی سخت افزار بیشتر میشه ما نمیتونیم رد کنیم که این احتمال وجود داره که حتی سنگین ترین بازی ها رو کنسولها 4K اجرا بشن مطمئنا در رزولوشنهای بالاتر به مشکل بر میخورن .
درسته تا حد بسیار زیادی در اینده بهینه میشن اما اینطور هم نیست که تا ابد مشکلی نداشته باشه
ما هر چقدر هم بخواهم به ps4 فکر کنیم متوجه میشم بطبع زمانی که تایتان به زانو در اومده و کنسولهای نسل بعدی تا خرخره بهینه شدن , تازه در اون موقع ما شاهد حضور خدایانی همچون GM110 انویدیا خواهیم بود :) که اصلا با کنسولهای پیشرو هم قابل قیاس نیستند بنده حقیر هم عرض کردم برای همین همیشه کنسولها پشت سر PC قرار میگیرن .:)
و اینکه اگر من از لغاتی همچون فاجعه قرن و این دست کلمات استفاده میکنم این دیگه برمیگرده به نگارش نویسنده که با اگاهی به قدرت پشت کلمات سعی میکنه باعث انجسام بیشتری در تاپیک بشه به قول معروف نگاها رو یه سمت خودش جلب کنه و خیلی نباید روی این موارد زوم کرد:)
اتفاقا من تلفنی خدمت برادر عزیزم فرشاد گرامی عرض کردم معذرت خواهی کردم و گفتم خدایی نکرده تاپیک باعث ایجاد جنجال در سایت نشه چون بشدت به سایت عزیزمون OCH احترام میزارم و از صمیم قلب سایت عزیزمون دوستدارم افتخار میکنم تونستیم فضایی به این خوبی و با صمیمیت بوجود بیاریم .
با نهایت احترام به شما امین عزیز . یک دنیا ممنون @};-
••چیزی که واضح هست اینه که هر طرف بیشتر توی تکاپو باشند و بیشتر تلاش کنند به نفع گیمرها و کاربرهسات یعنی ما
••این وسط وقتی به دوران پایانی نسلی از یک کنسول میرسیم کمی شاهد این هستیم که کیفیت بازی های pc موثر کنسول ها میشه یعنی pc بازها مجبورند مراعات کنند تا بازی های کنسول فروش بره.
کلا از ریشه مقایسه این دو اشتباه هست چرا که این کنسول با تمام تشکیلاتش قیمتی حدود 400 د...ل...ا...ره اما شما بخواهید مثلا یه کارت قدرتمند 7970 بخری همین قیمت هست که با پردازنده و .... قیمتش خیلی بیشتر از این حرف ها میشه اما تجربه که من از pc و xbox داشتم اینه که همه هم بهش واقف هستند کنسول یه چند سالی آدم برای بازی های جدید بیمه میکنه اما خوب کیفیت بازی رو pc یه چیز دیگست اما یه جاهایی خوب نیاز به آپگرید پیدا میشه.
حلا ما هی بیایم بگی 7990 که قوی ترین کارت جهان مثلا از ps 4 یا xbox قویتره قدرت گرافیکیش, خوب بله اول از همه چیز باید این موضوع در نظر گرفته بشه فقط گرافیک 7990 خودش 999 د...ل..ا..ر هست بدون در نظر گرفتن قطعات دیگه مانند پردازنده که از پس این گرافیک بر بیاد و ps 4 خودش قیمتش بالا گفتم.
کلا کسانی که فقط بازی براشون مهمه کنسول بخرن بیشتر به نفعشون هست به علت اینکه بازی ساز ها یه جورایی کنسول بیشتر تحویل میگیرند و Gamer های کنسول با خیال راحت هر بازی جدید که میاد ران میکنند.
خیلی اتفاقی یه مقایسه بین PS4 و PC دیدم که به نظرم خیلی جالب اومد...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
=============
با اینکه من PC باز هستم
ولی به نظرم یه مسئله ای هم هست که باعث میشه ps4 یه برتری نسبت به pc پیدا کنه....اینطور که تا الان مشخص شده،قدرت گرافیکی ps4 چیزی مابین 7850 و 7870 هست.قیمت 7870 هم حدود 230 دل.ار هست...
خب تا سالهای 2017 -2016 بازیها خیلی پیشرفت میکنن و خیلی سنگینتر از قبل میشن...اونوقت یه کارت 7870 که روی pc هست،نمیتونه جوابگوی بازیها باشه و کسانی که از PC استفاده میکنند مجبور به خرید کارت جدید میشن و باید هزینه کنن و فقط کلی هزینه ی کارت گرافیک هست.حالا قطعات دیگه بماند.......
اما کسانی که کنسول دارند،نیاز به چیز جدیدی ندارند...لااقل تا اومدن کنسول نسل بعدی نیازی ندارن که این خودش کلی از نظر اقتصادی اهمیت پیدا میکنه و اینطوری هم نیست که تا کنسول نسل بعد اومد،کنسول فعلیشون سریع از رده خارج بشه....
چند وقت پیش مدیر عامل سونی اعلام کرده بود که از الآن تا 5 سال آینده،سال هایی طلایی برای PS3 هست...یعنی عملا کسی که سال 2006 کنسول خریده،تا سال 2017-2018 از این نظر بیمه هست که به نظر من خیلی مهمه.....
و نکته ی خیلی مهم بعدی اینه که وقتی کنسول نسل جدیدتر میاد،قیمتش نجومی نیست!
همین الآن با این اوضاع قیمتها،چه در داخل کش.ور چه در خارج کش.ور،این کنسول داره 400 یو.رو پیش فروش میشه که تا موقع زمان عرضه،قیمتش پایینتر هم میاد....ولی به قول دوستان همین الان کارت 7990 قیمتش 999 دل.ار هست....اون موقع هم باز برای نسل بعد،دیگه 7990 جواب نمیده و ........
---
تو حالت کلی برتری کنسول نسبت به pc بیشتره..
بازی های انحصاری،استفاده ی راحت،پشتیبانی بهتر(جدیدا میخواد 2 تا dlc برای Skyrim در ps3 منتشر شه)،هزینه ی کمتر و ....
به نظرم،تنها برتری pc نسبت به کنسول،گرافیک بالاتر و موس و کیبرد هست....
در کل PC برای کسانی که از نظر اقت.صادی مشکلی ندارن خوبه...یهو دو تا 690 رو sli میکنه...خوب این تا آخر عمرش بسه ولی برای کسی که کنسول خریداری میکنه،این مسئله فرق میکنه.
@};-@};-@};-
تو حالت کلی و جزیی مقایسه اشتباهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این تاپیک صرفا برای رفع مقایسه های کورکورانه بنظرم ایجاد شده
قیمت
••بیاید از لحاظ قیمتی برسی کنیم در کشور خودمون
بازی Fifa 13 روز اول عرضه در ایران ، آخرین قیمت بنده روی پلتفورم PS3 که داشتم 240 هزار تومن بود (برج ملت روبروی پارک ملت) پس دیگه قیمت بهتر برای PS معنایی نداره
بصری
••از نظر بصری هم مقایسه کنید هنوز PS4 قابلیت های خودش رو نشون نداده اگر هم نشون بده هیچ وقت جلوتر از PC نمیتونه بمونه
جمع بندی
••نهایت امر این بازی های پلتفرم PC هستند که باید در حد PS بمونند تا بازیهای کنسول فروش بره
••تسلط و اشرافی که یک تیم بازی سازی برای کنسول داره بسیار بسیار بالاتر از تیم طراحی روی PC هست
کنسول یک سیستم منسجم و قابل پیشبینی هست با قابلیت شناخته شدن 100% نقاط افت و قوت
هنر بازی سازی روی PC احتیاج به پیش بینی های گسترده تری داره.
دقیقا نمونش همون حرکت فرشاد جان برای فریم ریت بالاتر ، میتونه نمونه خوبی براش باشه.
••اکثر بازی های PS3 دارای تکسچرهای از پیش رندر شده هستند، یعنی بعضا جلوه های بصری زیبایی که میبینید real time نیست
با احترام به نظر شما آقا محمود عزیز
فکر میکنم اینطوری قیمت رو حساب کردن درست نباشه....منظور من از قیمت،قیمت سخت افزاری بود.یعنی پولی که هزینه ی خرید کنسول یا قطعه میشه...
وگرنه قیمت ارجینال بازی های PC با کنسول ها تفاوت چندانی نداره(شاید چند دل.ار)...همین الان قیمت Battlefield 3 :Limited Edition تقریبا 95 دل.ار هست.نسخه های دیگه هم 40 50 تا 60 هستند(در آمازون)که با یه ضرب ساده،میشه کلی!!! :)
و نسخه ی ک.ر...ک شده ی جفتشون هم تقریبا 5 هزار تومن هست.....فکر میکنم مقایسه قیمت بازی ها،معیار خوبی نباشه.
در مورد کیفیت و گرافیک بازی ها هم بنده با شما موافقم و عقب تر هم این موضوع رو تایید کردم...بالاخره هر چی باشه،اول و آخر هر چیزی به کامپیوتر ختم میشه.
با احترام
@};-@};-
تفاوتشون توی اینه کنسول بدون بازی یعنی هیچ.
PS3 به اصطلاح کپی خور مشکلاتی داره که فکرش رو هم آدم به ذهن نمی آره. حالا پیدا کردن لگ به کنار.
برای مثال بازی FIFA 2012 کپی شده روی دستگاه کپی خور، به صورت مضحکی تیم فقط 9 نفر بازیکن داخل زمین بود، مشکل وقتی رفع شد که save های نسخه 2011 پاک شد.
••قیمت رو کنار میذاریم.... باقی پارامترهایی که توی پست #37 عرض کردم درباره انسجام کنسول و راحتی کار تیم طراحی بازی روی کنسول و تصاویر از پیش رندر شده و پارامترهای بصری باقی هست.
با سلام خدمت دوستان عزیزم
اتفاقا هیچ دلیلی وجود نداره که مقایسه pc با کنسول اشتباه باشه:-?
من در هنگام استارت این تاپیک دقیقا این موضوع پیشبینی کرده بودم که ممکنه بنا به دلایلی عزیزان نسبت به قیمت پلت فروم ها نظر خودشنو عنوان کنند برای همین اشاره ایی کردم به این نکته که : pc گیمر ها از هر نظر نسبت به گیمرهای کنسول از سطح اطلاعاتی بسیار بیشتری برخوردار هستند .. شما یک گیمر کنسول در نظر بگیرد که از گیم فقط سی دی قرار دادن در کنسول بلده و اتمام بازی حتی نمیدونه تکنیکهایی از قبیل msaa درون بازی چه نقشی ایفا میکنه نمیتونه در تنظیمات بازی فعال یا غیر فعالشون کنه . ومواردی بسیار دیگری ...
بحث قیمت یک مسئلست بحث قدرت مسئله دیگر و اصلا نباید این دو چیز با هم تداخل پیدا کنه چون ماهیت اصلی کاربران فروم های سخت افزاری بر این هست که اهمیت بیشتری به قدرت میدن برای مثال یک اورکلاکر با TITAN نهصد دلاری مثلا چه رکوردهای وحشتناکی که میتونه ثبت کنه و عاشق کارشه . مثل PC گیمر ها که عاشق گرافیک بالا کیفیت بالا هستند از پشت PC تکون نمیخورن .
ازنظر قدرت : مشخصه pc بدلیل نامحدود بودن همیشه حرف اول میزنه
از نظر قیمت : شما شک نکنید سونی که روی سی دی های ps4 قصد داره از هلوگرام استفاده کنه و ماکروسافت اعلام کرده برای اجرا بازی و جلوگیری از کپی خور شدن یحتمل حتما باید به اینترنت وصل باشید حالا اگه دو سه سال طول بشه تا ه - ک بشن اصلا معلوم نیست چه مشکلاتی روبروی گیمر های کنسول خواهد بود . ایا شما حاضر خواهید بود برای یک حلقه بازی کنسول با ارز کنونی مثلا 300 هزار تومن پول پرداخت کنید ؟ یا مثل من نسخه پی سی Crysis 3 مجانی دانلود میکنید رو pc با یه فعال ساز ساده لذتشو میبرید ؟؟؟ برای همین اکثرا در بحثهای تخصصی قدرت و قیمتو کنار هم قرار نمیدن .:)
این بحث دقیقا در تاپیک های مرتبط با cpu ها گاها دیده میشه .. مثلا طرفدارن شرکت amd وقتی میبینن از نظر قدرت cpu های این شرکت حرفی برای گفتن جلوی cpu های اینتل ندارن مجبور میشن به فاکتور قیمت تکیه کنند که این اصلا اصولی و منطقی نیست چون قیمت قدرت دو مسئله کاملا مجزاست
با تشکر@};-