قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

mahak-charity

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 76
Like Tree193Likes

موضوع: نتایج تست پهنای باند مموری و سرعت سیستم با MaxxMem

Threaded View

کاربر اخراجی

تشکر شده 24,323 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط smrbh نمایش پست ها
    برای این فرکانس قبلا ولتاژ 1.550 داده بودم که تمامی تست ها رو هم بدون هیچ مشکلی پاس کرده بود و مدت زیادی هم با همین ولتاژ کار میکردم ولی بعد از مدتی خود به خود کامپیوترم ریستارت میشد و اروری که میداد برای رم بود و به خاطر همین مجبور شدم ولتاژ رو روی 1.60 بزارم و الانم روی همین ولتاژ قرار داره .
    بله با بیس کلاکم میشه افزایش داد ولی به نظرم این روش بهتر بود .
    من تایمینگ های زیادی رو امتحان کردم ولی فقط با همین تایمینگهایی که ست کردم پایدار بود و هر عددی کمتر از این رو میدادم ، کامپیوترم خاموش میشد ... البته اینو در نظر داشته باشید که حالت دیفالت رمهای من 10.10.10-28 هستش و به نظر خودم رم مناسبی برای اور نیستن . ( اگه فقط چند ساعت رم خودم رو به دوستان عزیزم توی این سایت بدم ، رکورد جهان رو میزنند )

ویرایش : دوستان به غیر از نرم افزارهای super pi و prime 95 و occt ، آیا نرم افزار دیگه برای تست پایداری رم وجود داره ... چون به نظرم super pi اصلا مناسب نیست و با وجود اینکه تست ها رو بدون هیچ مشکلی پاس میکنه ولی بعد از مدتی شاهد ارور دادن کامپیوتر به خاطر رمها هستیم .
    راستی اگه صلاح میدونید این چند تا پست آخری رو به تاپیک زیر منتقل کنید تا این تاپیک از موضوع خودش انحراف پیدا نکنه . ممنون

[Only registered and activated users can see links. ]
    سلام عزیزم فرکانس رم اصلی شما دقیقا نمیدونم چند هست ولی احتمالا 1600 باشه .. شما تا 1.65 هم میتونید ولتاژ بدین البته اگر از هیتسینگ خوبی برخوردار هست ، شما ولتاژ ها ی vccsa و vccio هم فراموش نکنید ، تنها ولتاژ خود رم باعث پایداری نمیشه ، اگر تایمینگ های اصلی و نمیتونتید پایین تر ببرید advanced تایمینگ ها رو امتحان کنید..
    توی همین فرکانس 2000 میتونی تایمینگ های بهتری و هم ست کنید دوست عزیزم....

موفق و پیروز باشی
    smrbh, atisoc0936 and Aliover like this.

Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

2. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

Aliover (16th August 2013),atisoc0936 (14th January 2013),Behnam_2337 (14th January 2013),Mehdi_FXX (16th August 2013),Olesius (15th August 2013),Osuk (14th January 2013),overclock990 (23rd April 2013),sMohammad (16th August 2013),smrbh (14th January 2013)

کلمات کلیدی این موضوع