برای این فرکانس قبلا ولتاژ 1.550 داده بودم که تمامی تست ها رو هم بدون هیچ مشکلی پاس کرده بود و مدت زیادی هم با همین ولتاژ کار میکردم ولی بعد از مدتی خود به خود کامپیوترم ریستارت میشد و اروری که میداد برای رم بود و به خاطر همین مجبور شدم ولتاژ رو روی 1.60 بزارم و الانم روی همین ولتاژ قرار داره .
بله با بیس کلاکم میشه افزایش داد ولی به نظرم این روش بهتر بود .
من تایمینگ های زیادی رو امتحان کردم ولی فقط با همین تایمینگهایی که ست کردم پایدار بود و هر عددی کمتر از این رو میدادم ، کامپیوترم خاموش میشد ... البته اینو در نظر داشته باشید که حالت دیفالت رمهای من 10.10.10-28 هستش و به نظر خودم رم مناسبی برای اور نیستن . ( اگه فقط چند ساعت رم خودم رو به دوستان عزیزم توی این سایت بدم ، رکورد جهان رو میزنند )
ویرایش : دوستان به غیر از نرم افزارهای super pi و prime 95 و occt ، آیا نرم افزار دیگه برای تست پایداری رم وجود داره ... چون به نظرم super pi اصلا مناسب نیست و با وجود اینکه تست ها رو بدون هیچ مشکلی پاس میکنه ولی بعد از مدتی شاهد ارور دادن کامپیوتر به خاطر رمها هستیم .
راستی اگه صلاح میدونید این چند تا پست آخری رو به تاپیک زیر منتقل کنید تا این تاپیک از موضوع خودش انحراف پیدا نکنه . ممنون
[Only registered and activated users can see links. ]
سلام عزیزم فرکانس رم اصلی شما دقیقا نمیدونم چند هست ولی احتمالا 1600 باشه .. شما تا 1.65 هم میتونید ولتاژ بدین البته اگر از هیتسینگ خوبی برخوردار هست ، شما ولتاژ ها ی vccsa و vccio هم فراموش نکنید ، تنها ولتاژ خود رم باعث پایداری نمیشه ، اگر تایمینگ های اصلی و نمیتونتید پایین تر ببرید advanced تایمینگ ها رو امتحان کنید..
توی همین فرکانس 2000 میتونی تایمینگ های بهتری و هم ست کنید دوست عزیزم....