قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

mahak-charity

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما درباره تکنولوژی Cross Fire چیست؟

رأی دهندگان
25. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • کاربردی است

20 80.00%
  • کاریردی نیست و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد

5 20.00%
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 26
Like Tree16Likes

موضوع: همه چیز درباره Cross Fire

Threaded View

OCH Member

نام واقعی
    احمد
    تشکر شده 596 بار در 88 پست
    ahmaden آنلاین نیست.
    تو انجمن پیشین تاپیکی با عنوان "نکاتی پیرامون sli/cross " زده بودم که به همه این سوالا جواب داده شده ، تا فردا پس فردا پیداش کردم حتما میزارمش

نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا غریب نمایش پست ها
    1. آیا این امکان وجود داره که ۲ تا کارت گرافیک رو ک مثل هم نیست رو کراس فایر کرد یا نه؟
    2. من خودم تابحال کراس فایر نکردم اما دوستی دارم که این کا رو خیلی دوست داره و عاشق اورکلاک هستش و اون ادعا میکنه که فقط بدرد اونایی میخوره که پول زیادی دارد چون کراس فایر در کارت گرافیک های قوی اما ارزان قیمت جوابگو نیست و به نسبت هزینه بازده کمتری داره.
    خیر ،
    کلا هر وقت کلمه مولتی gpu به ذهنتون رسید باید در کنارش مچ بودن gpu هم به ذهنتون برسه. gpu ها باید یکی باشند و حجم مموری هم حتی الامکان یکی باشه (اگه حجم مموری یکسان نباشه در بعضی شرایط دچار مشکل میشید ، حالا بعدا توضیح میدم چه موقع
    البته با این استثناء که در کارت های amd هم رده ها رو میتونید کراس فایر کنید ولی انوید باید کارت حتما یکی باشه مثلا دو عدد 560 یا 2 عدد 680 ، نمیتونید680 رو با 670 sli کنید...
    اگه عمری بود و 21 دسامبر دنیا تموم نشد حتما تاپیکشو میزنم

Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

2. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از ahmaden تشکر کرده اند:

AMD Radeon (12th March 2013),Hamed_Classic (21st December 2012),mohammad72 (21st December 2012),Reza Y (6th August 2013),sapple (6th March 2013),The Joker (21st December 2012),TRIDENT (21st December 2012)

کلمات کلیدی این موضوع