سلام دوستان راستش یه سیستم 775 دارم که یه مشکلی تو اورکلاک سی پی یو دارم و اونم اینه که وقتی سی پی یو رو تا یه حدی اور میکنم و فرکانس رم به 940-50 میرسه درایور کارت گرافیک میپره و اندازه صفحه ویندوز 600*400 میشه و دیگه درایور نصب هم نمیشه کرد (ارور میده ) ولی وقتی فرکانس سی پی یو رو پایین میارم که فرکانس رم هم پایین تر از 940-50 میاد باز ایراد بر طرف میشه حتی تایمینگ های رم هم تغییر میدم باز هم مشکل برقراره
مشخصات سیستم مادربرد : biostar tpower i45 سی پی یو : E8400 رم : (corsair xms2 bus 1066 (2*2gb گرافیک : 5870 پاور :700 huntkey
گرافیک و رم هم تعویض شده با نوع دیگه ولی همین مشکل همچنان هست
به نظر شما از چی میتونه باشه و راه حلی داره؟
آقا مرتضی عزیز
اورکلاک مادربردهای بایواستار با افزایش بیس کلاک پردازنده کمی با قلق همراه هست. بنظر میرسه کم بودن فرکانس بخش PCI-E (در بایوس) یکی از دلایل ایجاد اختلال در تصویر شما بعد از اورکلاک پردازنده باشه.
به عنوان یک پیشنهاد می تونید فرکانس PCI-e در داخل بایوس رو از 100 به 103 مگاهرتز (یا 104 مگاهرتز) افزایش بدید. دقت کنید افزایش فرکانس این بخش بیشتر از 3 یا 4 مگاهرتز دارای ریسک بالایی هست پس
در افزایشهای این بخش بسیار محتاط باشید.
بعد از ذخیره کردن تغییرات، سیستم رو بوت کنید ببینیند مشکل هنوز پابرجا هست یا نه.
اگه با افزایش فرکانس این بخش مشکل هنوز پابرجا بود، در جای دیگه ای دنبال مشکل بگردید و حتماً فرکانس PCI-e بایوس رو به عدد دیفالت (100 مگاهرتز) برگردونید.
دوست عزیز این کار هم انجام دادم ولی بازهم مشکل پایداره