مقدمه:
بر اساس دلایلی که در این مقاله به آن اشاره خواهد شد کیفیت قطعات مدار تنظیم کننده ولتاژ یکی از راه های انتخاب یک مادر برد یا کارت گرافیک مناسب است. به همین منظور در این مقاله سعی در اطلاع رسانی دقیق پیرامون این موضوع داریم.
با نگاه کلی این مطلب به ذهن هر کس خطور خواهد کرد که ولتاژ ورودی به پردازنده همان ولتاژ خروجی از منبع تغذیه است در صورتی که این ولتاژ بعد از ورود به مدار تنظیم کننده و بعد از گذر از ترانزیستور ها چوک ها خازن ها و مدار های مجتمع کاملا تغییر یافته و وارد پردازنده می شود. اکثر افراد به دلیل کمبود اطلاعات هیچ توجهی به این مدار تنظیم کننده نمی کنند در صورتی که این مدار تضمین عمر قطعات و کیفیت آن است شرکت های تولید کننده قیمت قطعات خود را بر همین اساس تعیین می کنند زیرا استفاده از قطعات بهتر و با عمر بیشتر قیمت تمام شده ی بیشتری رو به همراه دارد.
کاربران حرفه ای (اورکلاکران و گیمر ها) و افرادی که به صورت شبانه روز از سیستم خود استفاده می کنند باید توجه خود را به این موضوعات بیشتر کنند زیرا کیفیت کم قطعات استفاده شده در مدار باعث ناپایداری کمتر سیستم و دمای بیشتر رو بدنبال دارد . ناپایداری سیستم عبارتند از توقف های ناگهانی سیستم (crash) ریست شدن (reseting) و نمایش صفحه ی ناخوشایند مرگ (Blue screen) و ... .
در بعضی مواقع به دلیل کیفیت پایین قطعات خازن های استفاده شده در مدار معیوب می شود و باعث از کار افتادن مادر برد خواهند شد معمولا خازن های الکترولیتی نامرغوب استفاده شده باد کرده و منفجر می شوند . اکثر مواقع یک مادربرد ازکار افتاده و معیوب می شود که دلیل اصلی آن بر می کردد به مدار تغذیه آن پس با شناسایی و انتخاب مادربردی با مدار تغذیه مناسب مطمئن باشید که برای سال ها یک سیستم پایدار و سالم خواهید داشت.
[Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
برای شناسایی و پیدا کردن مدار تغذیه مادربرد راه های متفاوتی و زیادی وجود دارد در اینجا ما بهترین و ساده ترین آن را به شما آموزش می دهیم. قبل از هر چیز باید بر روی مادر برد به دنبال قطعی به نام چوک ( نوعی سیم پیچ) باشید که معمولا بر روی مادربرد تعداد زیادی پیدا خواهید کرد. این مدار را می توان در اطراف سوکت پردازنده یافت اما چوک های دیگری نیز در اطراف اسلات های رم گرافیک و چیپست های شمالی و جنوبی خواهید یافت. به عکس زیر دقت کنید.
>>>>>>>>