سلام
میخوام بدونم که قاب کیس هایی با قیمت ئایین هم هستن که از مادربرد های xl-atx ئشتیبانی کنه به غیر از گرین x9 بقیه دیگه چیه ؟
سلام
میخوام بدونم که قاب کیس هایی با قیمت ئایین هم هستن که از مادربرد های xl-atx ئشتیبانی کنه به غیر از گرین x9 بقیه دیگه چیه ؟
|
شما منظورتون کیس هست دیگه؟
|
Olesius (24th September 2016),محمد وکیلی (25th September 2016)
سلام بله منظورم کیس هست
مادربرد من msi big bang xpower 2 و از بدشانسی 90 درصد کیس های بازار xl-atx رو ئشتیبانی نمیکنن میخواستم بدونم اصلا داریم کیس هایی با این سایز با قیمت ئایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
|
بله درست میفرمائید.شما حداکثر بودجه اتون چقدره؟
|
Olesius (25th September 2016),محمد وکیلی (25th September 2016)
من به شما کیسGreen Z7 Gladiator رو پیشنهاد میکنم.خودم باهاش کار کردم عالیه.در غیر این صورت باید از کیس های کولرمستر یا دیپ کول خریداری کنید که قیمت هاشون بالاست.کیس هایی که XL-ATX ساپورت باشند با قیمت های بالا عرضه می شوند.
|
Olesius (26th September 2016),محمد وکیلی (26th September 2016)
مرسی بابت راهنمایی کیس های گرین نه من x9 دارم که بی علت کنترلر فنش خراب شد واسه همین دیگه گرین نمیگیرم میترسم
خب حالا که قیمت ئایین نمیشه من یه چند مدل کیس نام میبرم شما یه لطفی کن بگو کدوم سر تره
Corsair Graphite Series 760T
NZXT Phantom 820Cooler Master HAF-X Case
Cooler Master Cosmos II Case
|
|
magiteq (26th September 2016),Olesius (26th September 2016),محمد وکیلی (30th September 2016)
|
از همه نظر.به عنوان مثال متریال بدنه،طراحی اسکلت،شاسی گذاری،شیت بندی و...این کیس بسیار بسیار مطرح هستش و از برترین های کولر مستره.دریچه های تهویه اش واقعا عالیه.کلا سامانه تهویه بی نقصی داره.پنل جلوش حتی رابط e-SATA داره.فن های 200 میلی متری داخلش نصبه تولید خود کولره.جلوش هم فن های 230 میلی متری داره.
|
magiteq (3rd October 2016),Olesius (2nd October 2016),محمد وکیلی (23rd January 2017)