با سلام خدمت مدیران واساتید محترم ، من میخواستم بایوس لپ تاپ ایسوس خودم را بوسیله برنامه وین فلش ایسوس آپدیت کنم که از 5مرحله 4مرحله را گذراند وسیستم هنگ کرد که مجبور به نگهداشتن دکمه پاور برای چندثانیه شدم ووقتی خاموش شد وروشن کردم فقط صفحه مشکی وصدای فن می آید.لطفا در مورد ریکاوری بایوس این مدل لپ تاپ راهنمایی فرمایید.اخرین ورژن بایوس را از سایت ایسوس دریاف کرده ام.راستش لپ تاپ را باز وباطری پک آپ آنرا برای 1 ساعت بیرون گذاشته وجا زدم که باز درست نشد.لطفا در مورد نگهداشتن کلیدها وچگونگی بفرمایید.
طبق آموزش شما که در بالا امده نیز چک کردم که درست نشد یعنی تا 10 دقیقه نیز دکمه های Fn & Esc را نگه داشتم ولی فن خاموش نمی شود.(اول که پاور را میزنم ، فن برای 20 ثانیه با دور ارام کار میکند وسپس با سرعت زیاد شروع به چرخش می کند وقطع نمیکند). مدل لپ تاپ ایسوس مدل K45vm می باشد.
بنظرتان اشکال کجاست؟ ویک سوال :ایا پس از نصب برنامه باید همان فایل دانلودی بایوس را پسوندش را عوض کنم وروی فلش بریزم یا فایل جدیدی که برنامه ساخت بنام bios.bios با همان حجم فایل بایوس را نامش را شبیه فایل بایوس با پسوند rom کنم وروی فلش بریزم؟
البته امروز یک پروگرامر بایوس نیز خریداری کردم که هنوز بدستم نرسیده ولی جالب اینکه چیپ بایوس را نمیدانم کدام هست؟لطفا آنرا برایم مشخص فرمایید. با سپاس فراوان از تمامی عزیزانی که راهنمایی خواهند کرد.