فروش MX279H و 2400 Kingston 16Gb و Green 1200 +OC و HDD 4TB و...
سلام دوستان خسته نباشید.
یکی اقوام بنده 40 روز پیش براش کیس جمع کردم ولی حالا به دلیل خدمت سربازی قطعات رو دست من داده تا براش بفروشم ، قطعات بسیار تمیز و در حد آک هستن.
مانیتور Asus MX279H نقره ای کاملا تمیز و در حد آک (حتی کاور پلاستیکی پشتش هم برداشته نشده)
قیمت آکش 1340 هست.
بنده 18% کم میکنم که میشه 1100.
قیمت پایه 1140 1100
قیمت فوری 1200 1150
به خریدار با قیمت فوری یک کابل HDMI سفید دومتری متری باکیفیت Sony هدیه داده میشود.(خود مانیتور کابل HDMI نداشت از اول)
مانیتور یک عدد پیکسل سوخته داره(شمال شرقی) استاندارد جهانی تا 3 تا پیکسل سوخته هست.(از همون روز اول هم داشتش)
گارانتی ویستا تا تاریخ 20/05/2018.
عکس با نام کاربری
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک پک رم
Kingston HyperX Beast 16GB 8GBx2 2400MHz کاملا سالم و تمیز با گارانتی Life time.
یک عدد هارد Seagate Desktop HDD 4TB 64MB SATA3 کاملا سالم ، گارانتی هم تموم شده.
قیمت آک 470 هست ..
قیمت پایه 310
قیمت فوری 350
[Only registered and activated users can see links. ]
عکس با نام کاربری
[Only registered and activated users can see links. ]
تست سلامت. [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]
درقسمت heal او گزینه ای که آبی رنگ شده و نوشته توجه برای کابل ساتای بنده هست که درایورش نصب نیست و ربطی به هارد ندارد.
هم تکی به فروش میرسه هم با هم هم دو تا با هم و..
همه قطعاات 40 روز استفاده شدن و خیلی تمیز هستن ،هارد و دیویدی که از قبل بوده.
شماره تماس فقط از طریق تلگرام 09011389838.
گوش بنده خراب شده و قادر به پاسخ گویی نیستم و فقط میتونم از طریق تلگرام در کامپیوتر جواب گو باشم.
هرگام برای افزایش 10 هزار تومن.
تهران معامله حضوری در مترو ایستگاه امام خمینی امکان پذیر هست.
ارسال با پست انجام میشه.
مانیتور فقط و تیپاکس (چون نمیخوام مشکل پیش بیاد)
36-24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد به فروش میرسه.
(لطفا همین جا قیمت خرید رو بگید که مدرک باشه برای بقیه)
هزینه پست با خریدار محترم.
دوستان اگر نسبت به قیمت انتقاد دارید حتما در پیام خصوصی به بنده اطلاع بدید چون اصلا دنبال قالب کردن نیستم.
به قول یکی از دوستان دیگه سلامتی.