حسین جان جسارتا اطلاعاتمون اونقدر کم نیست که نفهمیم boost چیه :|
ولی در مورد این کارت گرافیکی فرکانس واقعی خیلی بالاتر از فرکانس boost هست که همون باعث میشه اورکلاکش کم باشه، چون ذاتا فرکانسش خیلی بالاتر از اون چیز قید شده هست
اینجا هم عرض کردم. ولی ببینید حتی دوستمون که این کارت رو داره اعلام کردن فرکانس تو بازی ها بالای 1200 هست و من هم اعلام کردم حداقل فرکانس این کارت 1189 هست نه 1098 که boost اون هست.نقل قول:
فرکانس هسته GK104 بکار رفته بر روی این کارت گرافیکی برابر 1020MHz اعلام شده است که بواسطه Boost می تواند تا 1098MHz نیز افزایش پیدا کند. این اطلاعات را می توان از طریق نرم افزار GPU-Z بدست آورد.
دلیل این امر هم تا جایی که میدونم تغییراتی بوده که msi تو بایوس این کارت داده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این هم نوشته سایت techpowerup که اشاره میکنه boost این کارت خیلی بالاتر از سایر 660 های عادی هست. حتی می بینید با فرکانس کمتر از کارت هایی که فرکانس بالاتر دارن هم عبور کردهنقل قول:
MSI's card reaches the lowest maximum GPU clock, but ends up delivering the highest performance. Memory OC works better than on any other card which is probably due to the cooled memory chips. I am not 100% sure what causes this performance advantage that we also see in our non-overclocked benchmarks. My best guess is that MSI added some secret sauce to their BIOS, by, for example, increasing the power limit of the card, which means that the card will boost higher for longer, while other cards run into the power limiter.
@};-