دوست عزیز اگه مشکلتون با افزایش ولتاژ حل نمیشه کاری از دستتون بر نمیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Marilyn Manson [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت رو ببرین گارانتی واسه تعویض
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز اگه مشکلتون با افزایش ولتاژ حل نمیشه کاری از دستتون بر نمیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Marilyn Manson [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت رو ببرین گارانتی واسه تعویض
سلام دوستان برای گارانتی ارسال شده میگن باید صبر کرد تا درایور مخصوص منتشر بشه 5 نفر دیگه هم پیدا شدن که با سری 290 و 280 و 280x این مشکلو دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته با تریکس از روی ویندوز 8.1 استفاده شده نه ویندوز 7
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید خدمتتون عرض کنم با کمال احترام شرکت گارانتی کننده شما رو سر کار گذاشتن
درایور مخصوصی هیچ وقت وجود نداشته و نخواهد داشت.
برین حقتون رو ازشون بگیرید.;)
جا داره اینجا از همه ی بچه های اورکلاکینگ هیروز تشکر کنم به خاطر کمک بزرگشون به من مشکل حل شد با دستکاری بخش memory و GPU و قرار دادن انها روی 500 و 700 مشکل کاملا رفع شده و ممنون بابت همکاریتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستاااااان [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] من دو تا گرافیک intel و amd رو توی لپ تاپم دارم و amd رو هم آپدیت کردم و موقع آپدیت همه ی درایور هاش نصب شد بجز control center ینی موقعی ک داشت install میشد وقتی به control center میرسید این ارور رو میداد install package failure هرکاری هم کردم نتونستم این مشکلو رفع کنم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]همه ی درایورهای اینو امتحان کردم ولی بازم همین مشکل بود . بخاطر همین هم الان control center رو ندارم ک بتونم از طریق اون amd رو سوییج کنم . لطفا اگه راه دیگه ای کسی بلده برای سوییچ کردن amd راهنمایی کنه مرسی[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه
میخوام درایور رادئون (کاتالیست ) نصب کنم روسیستمم برای کارت گرافیک جدیدی که خریدم
چندتاسئوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1-کارت گرافیک قبلیم gtx580بود الانم درایور های انویدیا روسیستمم نصبه چجوری پاکشون کنم؟(ویندوز سون 64بیتی)
2-بعداز پاکسازی سیستم از درایور های انویدیا میتونم درایور کاتالیست رونصب کنم؟ایا عوض کردن ویندوزهم لازمه یانه؟
باتشکر
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با Display Driver Uninstaller کامل پاک کن
نه
سلام
من می خواستم بایوس گرافیک رو آپدیت کنم اما نمی دونم چطوری
ممنون میشم کمکم کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام.من لپ تاپ لنوو مدل g50-80 دارم.مدل کارت گرافیکش amd radion r5 m230 هست.ولی وقتی کارت گرافیک رو اپدیت میکنم اسم کارت گرافیک amd radion hd 8500 میشه.میخواستم بدونم مشکلی داره.یا با اپدیت اسمش عوض میشه.ممنون میشم.
البته ورژنی که اپدیت کردم 15.7.1 هستش.
مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط deviloff [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت r5 m230 بازسازی شده کارت hd 8500 است