سلام
این درایور رو لب تاپم نصب نمیشه مشکل از درایور یا لپ تاپم
گرافیک هم hd radeon mobility 5650 ممنون میشم یه کمکمی بکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این درایور رو لب تاپم نصب نمیشه مشکل از درایور یا لپ تاپم
گرافیک هم hd radeon mobility 5650 ممنون میشم یه کمکمی بکنید
سلام دوست گرامی عضویت شما رو تبریک عرض میکنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasti008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1-ورژن درایوری که نصب میکنید کدام ورژن هست؟
2-مدل دقیق لپ تاپ چیست؟
3-اینکه نصب نمیشود ( توضیح بیشتری لازم دارد)
با تشکر@};-
لب تاب شما Hp هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rasti008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون ما تو این سری دردسره بزرگی واسه نصب درایور گرافیک هایه AMD داشتیم و جز درایور اصلیه سایتش با هیچ درایور دیگه ای نصب نمیشد
دوست عزیز درایو کارت های لپ تاپ با دسکتاپ فرق میکنه!نقل قول:
به این سایت برید و مشخصات و نوع کارت رو کامل کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
که من این کار رو میخواستم براتون انجام بدم که متاستفانه نوع ویندوزتون رو مشخص نکردید!
به هرحال به مانند عکس زیر مشخصات رو پر کنید در مرحل آخر هم نوع سیستم عامل رو انتخاب کنید.
موفق باشید@};-
سلام خدمدت 3 دوست عزیز که لطف کردن جواب سوالمو دادن
جواب فرشاد جان :
1- هر ورژنی نصب میکنم یه قسمتی از کار می افته یا سویچ تبدیل گرافیک یا کم یا زیاد شدن نور
2- مدل لب تاپ hp pavilon dv 6 3150se
3- انگار درایور اشتباه گرفتم بعد اگه یه ورژن مناسب سراغ داریت بهم بگید چون مال خودش ماله سال 2010 دیگه خیلی قدیمیه
جواب مهدی جان :
من حالا یه بازی جدید دانلود کردم وسط کار استوپ میخوره بچه ها میکن مشکل از کارت گرافیکه منم هر ورژنی میگیرم خوب نبود
جواب علی :
علی جان من همین کار انجام دادم بعد این تصویر اومد
رو اونجا که کادر قرمز رنگ کشیدم کلیک کردم همین درایور که میگم نصب نمیشه اومد که شما گفتید ماله دسکتابه
از اینکه کمکم میکنید بسیار سپاسگزارم
سیستمم وینوز 7 64 بیتی
از لینک زیر درایوره کارت گرافیکتون رو بگیریدنقل قول:
قبل از نصب درایوره گرافیکه ATI اول درایوره Intel Hd رو نصب کنید و ترجیحا 1 بار ریستارت کنید
جدیدتر و بهتر نیومده این ماله سال 2010
اون سوئیچ تبدیل فیلم که کلا از ورژن 12 و خورده ای به کل حذف شد.
الان تو خود ورژن 14.2 هم نیس.
از خود ورژن 14 و به بعدش نور صفحه یه کم زیاد میشه ولی پروفمنس بیشتر میشه.
شما اگر با ورژن های قبلی مشکلی ندارید همون ورژن استوک لپ تاپ رو استفاده کنید.
چون آپدیت ها فقط برای رفع یک سری مشکلات عرضه میشه.
یا مثلا برای بازی های روز مثل NFS Rivals (که فکر نکنم شما بخوای با این کارت بازی کنید)گفته شده که باید ورژن درایو حداقل 13.9 باشه.
این فیکس های پروفمنس ها هم بیشتر برای بازی ها عرضه میشه نه برای برنامه های عادی.
شما بهتره همون ورژن اولیه رو که میگید باهاش مشکلی ندارم رو نصب کنید
موفق باشید@};-@};-
درود دوسته عزیزنقل قول:
ما خیلی از لب تاب هایه HP رو تست زدیم ولی عموما با درایور هایه مرجع که از سایت AMD دانلود میشه نصب نمیشن
مثلا اگه گرافیک 6470 باشه میشناسه 6400m و تو گیم اذیت میکنه
فقط تو لب تاب هایی که سیپیو هاشون هم AMD از سریه FM2 ها بود این مشکل رو ندیدیم و با درایور مرجع نصب میشد
سلام منم ویندوزم 8 بود روی لپاتم. الان 7 ریختمو بعد از نصب درایور کارت گرافیک حتی نمیتونم دسکتاپ رو aero کنم. قبلا که ویندوز اورحینال بود کارت گرافیک رو amd radeon HD 8750 نشون میداد ولی الان 8500 نشون میده. تو بخش تنظیمات دسکتاپ catalyst هم که میرم رزلوشن رو نشون نمیده و اصلا اطلاعاتی از صفحه نیست اونجا. مدل لپتاپم lenovo G500 هستش که 2تا کارت گرافیکم داره اونیکیش intel 4000 که مال CPU هستش. درایورش هم نصب نمیشه. چکار کنم الان؟!!
داخل device manager هم رفتمو توی display adapters روی amd radeon علامت اخطار زده و properties رو که میزنم توی بخش device status اینو نوشته:
Windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43