عجیبه چون تا جایی که من اطلاع دارم ریست سیموس تنها تنظیمات اعمالی به بایوس رو به حالت پیش فرض برمیگردونه و باعث دانگرید بایوس نمیشهنقل قول:
شاید بایوس باگ داره ؟ ببرید به یه ورژن دیگه ( مثلا 10.08 ) و با اون هم امتحان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
عجیبه چون تا جایی که من اطلاع دارم ریست سیموس تنها تنظیمات اعمالی به بایوس رو به حالت پیش فرض برمیگردونه و باعث دانگرید بایوس نمیشهنقل قول:
شاید بایوس باگ داره ؟ ببرید به یه ورژن دیگه ( مثلا 10.08 ) و با اون هم امتحان کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون دوست من ، این کار رو هم کردم با ورژن 10.10 اما بازم همون داستان رو داره .
دوستان کسی تجربه ای نداره @};-
دوست عزیز ، همونطور که گفتم مشکل عجیبیه چون در حالت عادی اینگونه نیست و ریست سیموس باعث دانگرید بایوس نمیشهنقل قول:
1-شما به چه طریق سیموس رو کلیر میکنید ؟ ( از طریق برداشتن جامپر و گذاشتنش سرجاش یا برداشتن باتری مادربرد یا از طریق فشار سویچ کلیر سیموس که نزدیک پورتهای ورودی تعبیه شده ؟ )
با هر سه روش تست کنید و نتیجه رو بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون
از طریق برداشتن باطری
لطفا یه بار به ترتیب زیر کلیر سیموس کنیدنقل قول:
از طریق سویچی که در کنار پورتهای ورودی مادربرد جهت کلیر سیموس قرار داره و تست کنید و نتیجه رو بگید
چنانچه نتیجه نداد با بایوس 10.8 تست کنید (به بایوس 10.8 که نوشتم دقت کنید )
سلام دوستان
درگاه HDMI که روی برد نصب میشه، پیدا میشه؟
از این مدلا که عمودی می ایسته!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و سوال بعدی اینکه میشه اینا رو با هیتر نصب کرد؟
سلام دوستان
باتری بایوس من مشکل داره
موقع روشن کردن باید f1بزنم
یه ارور هم میده
cmos checksum error-defaults loaded
باتری بابوس را هم عوض کردم تاثیری نداشت
تنظیمات صحفه ستاپ را ریست کردم جواب نداد
همیشه ساعت رایانه از تنظیم می افته
منتظر پاسخ دوستان هستم؟؟؟؟؟؟؟
ببین پایه ی جا باتری از مادربرد جدا نشده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه خیر چسبیده به مین برد................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]