کسی اطلاعی نداره ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی اطلاعی نداره ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا هنوز معرفی هم نشده حالا تو تاریخ لانچ هم میخوای:dنقل قول:
دوستان من با مادربورد B85Sniper مشکل دارم
اسلات دوم کارت گرافیک PCIEX X4 کلا جیپیو کارت رو نمیشناسه
میخام بدونم تنظیم خاصی هست یا نه مشکل از درگاه هست
بایوس مین آپدیت هست و تمام کابل کشی ها هم درست و کامل
رو درگاه X16 مشکلی ندارم
با تشکر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز درگاه PCI-E X4 برای کارت 280x غیر قابل استفادست مگر اینکه نسخه سوم باشه که باز هم میزان زیادی از کارایی کارت کم میشه.اما درگاه PCI-E X4 اگر نسخه دوم یا اول باشه کلا برای کارت شما قابلیت استفاده نداره.;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan8858 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
اقایه برداریم یکی از خازنهاش بادکرده یه لکه سیاه هم روش شده بغلیشم خیلی کم باد کرده برد کار می کنه وسالمه ولی خواستم اور کنم مشکلی ایجادنمیکنه یعنی اور نشه پایدارنشه واز این جور حرف ها
خازن باد کنه , حتی در شرایط معمول هم دچار ناپایداری میشه
یه سوال آیا بورد های 99 ام اس ای دیر تر از بقیه بورد ها میاد تو بازار ایران؟؟؟
و این که این نسل جدید چطور وارد میشه همه با هم میاد یا مثلا اول cpu میاد بعد ram بعد بورد؟
یا همه با همه توی یه روز میان تو بازار ایران؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هان:d ممنون پس باید دست به کار شد خازن خوب به کار برد چه مارکی گیر میاد خوبه باشه
تایوانی TEAPOنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ژاپنی Nippon chemi con
ژاپنی Matsoshita
ژاپنی جامد D-D
اینا باید گیر بیان
خواستی وب سایت معرفی میکنم برای خرید ولی نه اینجا
باسلام من یه مادربورد giga970a ud3 rev1دارم ومیخوام روش دوتا گرافیکr9 270xببندم وکروس فایرکنم میخواستم بدونم اصلا عمل میکنه ودوتا گرافیو اجرا وراحت ساپورت میکنه؟ حالا 20الا30درصد هم ازقدرت کروسفایر کم کرد ایراد نداره چون الان یکی دارم ویکی دیگه هم میخوام بخرم نرم یکی دیگه بخرم اونوقت اجرانشه مشکل داشته باشه چون عشق به کروس فایردارم وکابوسه من شده ازدوستان هم برایه خرید مادربورد جدید از amd یاری گرفتیم ولی بازم اسلاتاش بااین مادربورد خودم فرقی نداره اوناهم x8 وx4 خوب براخودم بود چراتعقیر بدم مگه مغز خ..........خوردم ایا کلا سری هایه r9رومیکشه یانمی کشه واگه نکشه میتونم سری r9 270xرو با یکی از سری هایه r7 مثل r7 250xکروس فایرکنم
جواب بدین ممنون