گرافیک شما؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای بازی میخوای یا فیلم؟
بله اومده
ASUS PB278Q به قیمت 2700 و 1MS
نمایش نسخه قابل چاپ
گرافیک شما؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای بازی میخوای یا فیلم؟
بله اومده
ASUS PB278Q به قیمت 2700 و 1MS
گرافیکم asus 780ti هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازیا چجوری جواب میده تو 4k با این گرافیکم ؟
بله کاربر گرامی، کارت گرافیک شما پاسخ گو هستش ولی برای این وضوح تصویر باید دو کارت گرافیک داشته باشید و از چینش SLI استفاده کنید شما در این وضوح تصویر به تنظیمات بالا به سختی به 30 Fps برید برای این وضوح نیاز به حداقل دو کارت گرافیک مثل R9 290X هستش . بتونید نرخ فریم 50- 60 fps دریافت کنید.
دوست عزیز شما با اپدیت درایور گرافیک میتونید از تکنیک DSR هم استفاده کنید که وضوح تصویر رو UPSCAL میکنه به 4Kنقل قول:
البته در سطح NATIVE 4K نیست ولی کیفیت رو بهتر و تصویر کمی شارپ میکنه و البته پرفرمنس زیادی هم میخواد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان تفاوت این دو مانیتور در چیه؟
کدوم برای گیم پیشنهاد میشه؟
ASUS MX239H AH-IPS 23inch
ASUS VX239H AH-IPS
از لحاظ فاکتورهای تصویری که تفاوت قابل لمسی ندارن و برسی معتبری از این دو وجود نداره که من نظر دقیق بدمنقل قول:
تو بحث خروجی ها مدل MX دارای 2 کانکتور HDMI هست و همچنین اسپیکر قدرتمند نری داره
VX اما دارای خروجی MHL هست , اسپیکر ضعیف تری داره
هر دو زمان پاسخ دهی بالای 10 میلی ثانیه دارن
من MX رو ترجیح میدم
سلام دوستان
میخوام یه تلویزیون 40 الی 42 اینچ بخرم
قیمتش زیر دو تومن باشه ، ترجیحا LG باشه اما اگه سامسونگ هم بود اشکالی نداره
فول اچ دی و کیفیت تصویرش خوب باشه ، سه بعدی و اسمارتش اصلا اهمیتی نداره
و یه سئوال اینکه در بعضی مدلها میبینم که به پردازنده چند هسته ای اشاره شده ، این گزینه چقدر روی کارایی تلویزیون تاثیر داره
با تشکر@};-
سلامنقل قول:
حالا تا دوستان دیگه پیشنهاد خودشون رو بدن، من یه موردی رو بگم
سعی کنید هر تلوزیونی خریدید، حتما اسمارت باشه...سه بعدی بودن اهمیتی نداره و بسته به تمایل خودتون هست که البته فکر کنم حدود 600 700 تومن هم تلویزیون های سه بعدی گرون تر باشن
ولی سعی کنید هر چی میخرید، حتما اسمارت باشه...تفاوت قیمتش هم من هفته ی پیش پرسیدم، حدود 100 تومن هستش ولی واقعا قابلیت هایی که داره ارزش داره و میشه خیلی چیزا رو به تلویزیون وصل کرد و یا از قابلیت های جذابش استفاده کرد...@};-
سلام
ممنونم محمدجان ، اگه تفاوتش 100 باشه که اصلا مهم نیست
در مورد داشتن پردازنده چطور
و یه سئوال : این گزینه تصویر در تصویر رو میتونیم در همه حال استفاده کنیم منظورم اینه که احتیاج نیست که دو تا شبکه مورد نظر ما هم فرکانس باشن
خواهش میکنم آقا امیرنقل قول:
در مورد پردازنده، بیشتر در مورد تلویزیون های اسمارت هستش
قابلیت های زیادی وجود داره در تلویزیون های اسمارت که یکی از اونها، وب گردی با خود تلویزیون هستش که خب اگر پردازنده قوی باشه، سرعت بالاتری در اجرای کارها وجود خواهد داشت
حتی تلویزیون هایی با پردازنده های 4 هسته ای هم از سال گذشته اگر اشتباه نکنم در حال تولید شدن هستند
که خب قدرت پردازنده میتونه تو انجام دادن همزمان وبگردی و کارهای دیگه یا همون Multi Tasking، خیلی تاثیر داشته...
در مورد سوال دومتون، حقیقتش من اطلاعی ندارم ولی سرچ کردم، تو وب سایت ویکیپدیا، یه سری چیزا در موردش نوشته...حال باز قسمت اولش رو من خوندم، چون مطمئن نیستم نمیدونم پاسخ سوال شما چی هست، این رو باید دوستان دیگه بگن...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-