در پ.خ پاسخ داده شد.نقل قول:
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
در پ.خ پاسخ داده شد.نقل قول:
@};-
سلام دوست من اگر میتونی vx239-h رو بخر هم IPS هستش و هم MHL هم داره و زمان پاسخگوییش هم برای یک مانیتور IPS خیلی عالیه من که خودم 4 ماه خریدم و هنوز مبهوت کیفیتش هستم مدل vx238 رو باور کن فقط تونستم 2 روز تحمل کنم و بعدش فروختم زوایای دیدش آشغال به تمام معنا بود
درود گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قرار بر خرید ASUS - 24" - VN247H شد
آیا شما از این مدل استفاده کردید ؟ به نظر شما مدل 239 ارزش خرید بالاتری به نسبتH 247 دارد؟
دوست عزیز کمی رو مانیتور حساسیت به خرج دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یکی از دوستان میگه مدل 239 زمان پاسخدهیش فیک هست و میره رو حدود 10 میلی ثانیه !! برای همین کمی دو دل هستم برای خریدش وگرنه IPS فکر میکنم بهتر باشه
سلام ؛والا در مورد این که زمان پاسخ دهی اینی که نوشته نیست رو نمیدونم ولی در کل من 239 رو بهتر از 247 میدونم بازم گفتم بهت هم به نظر من زیباتره هم پنل ips و زمان پاسخ دهیش هم مناسبه در مورد قیمت هم دقیق اطلاع ندارم که اونم فک کنم کمتر از 50 هزار اختلاف داشته باشند!! بازم نظر من رو اگه بخوای که مدل 27 اینچش الان جلومه و دارم استفاده میکنم! 239 رو بخری از 247 بهتره...نقل قول:
عزیز خودم به شما گفتم در اونجانقل قول:
فیک نیست , گفتم روش محاسبه gary to gray اعتباری نداره.
پس نظر شما رو 24 هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زاویه دید که میگن زیاده درچه حدیه ؟
تشکر دوست عزیز
بله نظرم رو همین هست.نقل قول:
زاویه های دید اعلامی همه فیک هست و خیلی کمتر هست
مثلا, حتی زاویه دید کمتر از 90 درجه هست. حدود 40 تا 60 میتونه باشه بیشتر از این افت کنتراست و اشباع رنگ اتفاق میوفته. منتها IPS زاویه دید بهتری دارن
ولی زاویه دید بیشتر در تلویزیون مهم تلقی میشه. چون افراد زیادی همزمان در زوایای مختلف به صفحه نمایش نگاه میکنن.
ولی مانیتور معمولا یک شخص در مقابل صفحه نمایش قرار میگره.
دوستان با عرض معذرت بابت ادامه پست
مانیتور پیشنهادی دوست عزیزمون موجودی بازار نداره گفتن
کسی سراغ نداره جایی رو ؟
(نظرتون راجع به BenQ RL2450H یا ASUS VS24AH 24inch چیه ؟ اگر موجود نباشه مجبور به خریدش هستم با هزینه خیلی بیشتری)
vx238 رو بگیر به قیمت 900 سایز 23.نقل قول: