دانلودش صبح تموم شده بود به شب نکشید که تموم شد :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دانلودش صبح تموم شده بود به شب نکشید که تموم شد :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
100% دوست عزیزم سلیقه ایی هست ، در این مسئله هیچ جای شک نیست بنده هم عنوان کردم ممنونم بخاطر نظرات شما ، اما از دیگر دوستان نیز بپرسید خط داستانی BF4 بهتر از BF3 بود....نقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد صدا گذاری ، منظورم تفکیک صدا نیست ، صدا گذاری محیط ، شخصیت ها ، اسلحه ، انفجار..... ( اما در واقع نمیشه از صداگذاری Call Of Duty هم ایرادی گرفت ) این بازی بصورت آتوماتیک خروجی صدا رو تنظیم میکنه بازی های بزرگی همچون COD و BF3 همیشه صداگذاری خوبی دارند ، اما برای دوستان عرض کنم صداگذاری بر روی اسلحه ها در بازی COD و BF4 نزدیک به هم هست ولی از لحاظ گرافیکی بازی COD در زمینه نورپردازی اصلا خوب عمل نکرده آتیش و انفجارات رنگ سرخابی دارند!!! و خیلی توی ذوق میزنه اما هیجان هر دو بازی بالا هست و گیم پلی قشنگی و به نمایش گذاشتن بنده همچون بازی BF4 که امتیاز 9 از 10 دادم برای بازی COD امتیاز 8.5 از 10 بهش میدم اونم فقط بخاطر گرافیکی که چندین ساله هیچ پیشرفت چشم گیری نداشته.
با تشکر@};-
برای کال اف ، نسخه ریلودد بهتر هست یک آپدیت 150 مگابایتی هم براش اومده...@};- البته گمان کنم شما نسخه بلک باکس و میگید نسخه فول این بازی 30 گیگ هست.نقل قول:
نه فرشاد جان برا BF4 عرض کردم.:)
نسخه بلک باکس میترسم گرافیکش مثل اون رزیدنت 6 که میگفتی کمش کرده باشن.برا همین دیگه نمیزنم.
برا بتلفیلد 3 تا نسخه هست:
نسخه کامل ریلود 23.2 گیگ
نسخه بلک باکس 17.1 گیگ
نسخه دلوکس 20.3
سلام علی عزیزم.....فدات شم نسخه 23 گیگی را دانلود یا تهیه کن عزیزم....نسخه کامل بهترین هست...نقل قول:
با تشکر@};-
راستش من کلا از بی اف 4 و کالاف خوشم نیومد به خاطر اینکه داستانی ندارند یا شاید من درکشون نمیکنم البته دوستان میبینم میگن کالاف بهتره
من از تو آرشیوم همه بازیها رو دیدم و یکم توضیح :
Deadpool : وقتی نصبش تموم شد حس کردم یه چیزی شبیه devil may cry هست و یکم کامیک تر البته کامیک 16+
Castlevania : اینم شبیه devil may cry هست و چون توی فضای باز و تاریک هم گیم پلی داره کمی حس ترس رو ممکنه بیشتر القا کنه
Enslaved : بازی تو زمان آینده هست اما بسیار شبیه به tomb raider 2013 هست
Deadly premonition : این بازی شبیه silent hill هست هم جنایی و هم ماورا اطبیعه و سایکولوجیک
sniper nazi zombie army 2 : این بازی همونطور که اسمش نشون میده مال زمان هیتلر هست ولی زامبی توش هست که عاملش هم ویروس نیست گیم پلی شبیه به resident evil 4 هست
The Bureau XCOM : این بازی از زمان 1960/70 شروع میشه و وقتی بازی میکردم حس کردم دارم Mafia 2 رو بازی میکنم
Call of Juarez Gunslinger : این بازی برای علاقه مندان به فیلمهای تکزاسی و هفت تیر کشی پیشنهاد میکنم خودمم ازاین بازی خوشم اومد از معدود بازی های اول شخص که حال کردم
NBA 2K14 : این بازی بسکتبال حرف نداشت با گیم پلی و گرافیک فوقالعاده
Fifa 14 : کاملا از pes 2014 سرتر هست و باگهایی که تو 13 بود رفع شده و دریبل اضافه تر شده و شادی بعد از گل و ...
بقیه بازیها مثل اساسین کرید و اسپلینتر سل بلک لیست و سینت روز 4 هم خیلی خوب بودند
بازیهای اسم قبرده گرافیک های خوبی دارند و از نظر گرافیکی خوب رو به عالی و بعضا خفن هستند
سلام علی آقایه عزیز دلنقل قول:
نسخه ی ریلود...د که نسخه ی کامل هستش و ستاپ هم داره و برای نصب آپدیت ها و ... در آینده مشکلی پیش نمیاد ، چون همونجوری که می دونی عزیز دل بعضی از آپدیت ها دنبال یه سری کلید ها تو رجیستری می گردن که اگه بازی ستاپ نداشته باشه اون کلید ها نصب نمی شن دیگه ، بعدآ باز برای آپدیت ها مشکل ساز میشه .
نسخه ی بلک باکس هم که فشرده شده هست .
نسخه ی دلوکس نسخه ی کامل کامل همراه با تمام DLC ها هستش که نصب شده هستش و ستاپ نداره ، فقط شما اکسترکتش می کنی و میشینی بازی می کنی :d
در ضمن عزیز دل بلک باکس به هیچ عنوان تو گرافیک بازی و بافت ها دست نمی برن و اونا رو تغییر نمی دن ، فقط پک زبان های اظافی بازی رو غیر از انگلیسی حذف می کنن و بازی رو دوباره Repack می کنن ، حتی گروه kaos هم از بلک باکس باز فشرده تر می کنن بازی ها رو هم دست تو گرافیک نمی برن ، فقط میان کیفیت دمو های بازی رو تبدیل می کنن و تا 50 در صد میارن پایین تر که حجم بازی بیاد پایین تر .
سلام آقا فرشاد تو مرحله دوم اونجا که داره با دوربین تو ورزشگاه رو میبینه چکار باید بکنم.مرسی.
سلام عزیزم ، یکی از همسنگران شما دستگیر شده ، شما باید سمت چپ بالا را نگاه کنید ، و موقعیت آنها را پیدا کنید.....چند نفر هستند در بالکن ورزشگاه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تاپ فلور!!!!!
مرسی .@};-