ممنون محمد جان، دانلودشون کردم دیدم، همشون واقعا عالی بودن، Company Of Heroes 2 رو البته قبلا خریدمش بقیشونو هم حتما امتحان میکنم.
علی خان از شما هم تشکر میکنم. @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون محمد جان، دانلودشون کردم دیدم، همشون واقعا عالی بودن، Company Of Heroes 2 رو البته قبلا خریدمش بقیشونو هم حتما امتحان میکنم.
علی خان از شما هم تشکر میکنم. @};-
سلام دوستان
بازی مکس پین 3 رو هر کاری میکنم نصب نمیشه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
از رو dvd که خریدی داری نصب میکنی یا دانلود کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فایل های فشرده ی ستاپ بازی آسیب دیدن و درست اکسترکت نمی شن .
ببینید که می تونید با برنامه ی Win RAR فایل ها رو Repair کنید ، انشاالله که مشکل حل میشه در غیر این صورت بازی کلآ نصب نمیشه به دلیل آسیب دیدن فایل ها .
@};-@};-
از رو dvdنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باور کنید من دو بار بازی مکس پین 3 و همین طور هیتمن ابسولوشن رو خریدم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هیتمن نمیدونم چرا توی اکسترکت هه ی گیر میداد که بالاخره اوکی شد و خیلی زود تا اخر رفتم :)خیلی خوب بود فقط مرحله خیلی کم داشت
مکس پین هم دو بار خریدم { مارک شرکتی که هر کدوم رو کپی کرده بود فرق داشت} که هر دوش کامل اکسترکت میشن ولی هر دو توی نصب توسط بلک باکس این ارور رو میدن !!!!:(
با تشکر@};-
سلام عزیز دل ، ستاپ های بازی های Black Box بعضی هاشون این مشکلو دارن علتش هم نبود یه فایل یا مشکل در رجیستری ویندوزه که دیگه به این تاپیک مربوط نمیشه :d (ولی حالا چون مشکل همه گانی و به نصب بازی هم ربط داره عیبی نداره :-p:d )نقل قول:
باور کنید من دو بار بازی مکس پین 3 و همین طور هیتمن ابسولوشن رو خریدم !!!!
هیتمن نمیدونم چرا توی اکسترکت هه ی گیر میداد که بالاخره اوکی شد و خیلی زود تا اخر رفتم خیلی خوب بود فقط مرحله خیلی کم داشت
مکس پین هم دو بار خریدم { مارک شرکتی که هر کدوم رو کپی کرده بود فرق داشت} که هر دوش کامل اکسترکت میشن ولی هر دو توی نصب توسط بلک باکس این ارور رو میدن !!!!
با تشکر
عزیز دل اول شما این فایل رو دانلود کنید
بعدش به پوشه ی System 32 ( اگر ویندوز 64 بیتیه به پوشه ی SysWOW64 هم برید ) برید و اونجا دنبال همین فایل ISDone.dll بگردید ببینید که هست یا خیر ؟
اگر نبود که هیچی اما اگر بود اسم فایل رو به ISDone.dll.backup تغییر نام بدیدش .
سپس فایل بالا رو که دانلود کردید رو اکسترکت کنید و داخل هر دو پوشه ی System 32 و SysWOW64 کپی کنید .
سپس CMD رو به صورت Run As Administrator باز کنید و دستور زیر رو وارد کنید و اینتر بزنید .
regsvr32 Isdone.dll
بعدش دوباره بازی رو نصب کنید .
@};-@};-
داداش من اینو رو یه سیستم دیگه هم که دارم نصبش کردم و کامل بلک باکسش نصب شد ! و بعدش نوشت با لانچر اجراش کنم ، چجوری؟!
البته فکر نکنم بازی اجرا بشه چون اون سیستم ضعیفه . . .
رو سیستم خودم توی پوشه SYSTEM 32 این ISDone.dll پیدا نکردم و پوشه ای رو که لطف کردید دادید رو هم محتویاتش رو تو همون پوشه SYSTEM 32 انتقال دادم
و بعد دستوری که گفتید رو در CMD اجرا کردم ولی ارور داد :
راستی الان ADSL هم ندارم و با GPRS اومدم اینه نمی تونم سرچ کنم و دنبال مشکلم بگردم ، فقط سایت شما رو میشناختم که کار درست هستید به خاطر همین این جا مطرح کردم
تشکر فراوان بابت پاسخگویی دوستان مخصوصا جناب The Joker
من هم یه مدت بود با اجرای این بازی مشکل داشتم، البته به نظر میرسه مشکل شما از سالم نبودن فایلها هست، واسه من با ویندوز 8 مشکل داشت! تمام راه حلهایی که تو نت گفته شده بود رو هم امتحان کرده بودم ولی جواب نداده بود، تا اینکه امروز ویندوز 7 نصب کردم و بدون اینکه هیچ نصب اضافه و کار خاصی انجام بدم خیلی راحت اجرا شد! امیدوارم مشکل شما هم حل بشه :) @};-نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
چون این خبر برای گیم نیست ، در بخش تبادل نظر عنوان میکنم ، بازی زیبایی که همه با آن خاطره دارند NEED FOR SPEED در مارچ 2014 توسط شرکت فیلم سازی
اسپیلبرگ ، یعنی دریم ورکسز ، بر روی پرده سینما میرود ، هنرپیشه اصلی فیم را Aaron Michael Paul که در ##### Breaking Bad ایفای نقش کرده بر عهده گرفته
از تریلر منتشر شده ، نشانی از باگ ، افت فریم ، کرش کردن ، و ناسازگاری درایور خبری نیست :d
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان خواهشا یه راهی واسه ما پیدا کنید . . .نقل قول:
من مطمئنم مشکل از ویندوزم هست . . .
رو یه سیستم دیگه هم که دارم بازی کامل نصب شد ولی میگه که باید با لانچر اجرا کنم ، چجوری؟!
رو سیستم خودم چی کار کنم که تو نصب توسط بلک باکس ارور میده؟؟!