دوستان یه سوال
مافیا 3 رو بخرم یا نه ؟
خیلی حرف و حدیث پشت سرشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه سوال
مافیا 3 رو بخرم یا نه ؟
خیلی حرف و حدیث پشت سرشه.
درود
علی جان، منظور شما از خرید به صورت قانونی هستش من توصیه نمی کنم، چون بنده این بازی به صورت قفلش شکسته شده بازی کردم و فقط برای یک بار بازی کردند مناسب هستش و بعد از آن بازی صورت خطی و روند تکراری در پیش میگیره.
آقا پچی چیزی واسه گرافیک مافیا 3 نیومده ؟
با اینکه خیلی بازی سنگینی هست ولی حس میکنم رو رزولیشن 800.600 بازی میکنم
اصن کیفیت خوبی نداره
سلام خدمت تمامی عزیزان
دوستان از این به بعد برای تمامی بازیهای جدید یه تاپیک جداگانه زده میشه که میتونید از اون برای بحث و تبادل و نظر استفاده کنید
سعی کنید تو این تاپیک بیشتر در مورد بازی های متفرقه و یا مباحث عمومی بازی ها صحبت کنید
همینطور اگر برای هر بازی که مد نظرتون بود (چه جدید و چه قدیمی) و یا هر موضوع دیگهای که به بازیها مربوط میشد، تاپیک جداگانه وجود نداشت، خودتون تاپیکش رو تو انجمن بازی ها ایجاد کنید
@};-
lol
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با توجه به سخت افزار ps4 pro شاهکارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان من همیشه تو بازی ها یه مشکلی دارم و دقیق نمیدونم از چی هست !
الان بعد از چند سال میخواستم COD GHOST رو بازی کنم ! فریم بازی روی 60 هست (sync رو فعال کردم ) ولی بازی کمی لگ داره !
من چند بار تو PS4 بازی اکشن یا اسپورت یا ... بازی کردم ولی تو کنسول بازی خیلی روان هست !
نمیدونم اسم این مشکل چیه ولی من تو اکثر بازی ها این مشکلو دارم !
نه به مافیا 2 که اصلا گرافیک نداشت نه به این که به زور باید توش راه بری... تعادل توی گرافیکو رعایت نمیکنن... من میتونم بازی کنم ولی خیلی کنده قشنگ حوصلم سر میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به تازگی خبری منتشر شده است ، که بازی Watch Dogs II تبدیل به عنوان پر از درد سر و مشکلات خواهد شد چرا که شرکت Nvidia به عنوان همکار سازنده بازی قصد دارد توابع کتابخانه ای Gimpworks خودش را در بازی قرار دهد.
خدا خودش رحم کنه بازی با این حجم گسترده شرکت سازنده زمانی زیادی باید صرف بهینه سازی کند از اون طرف یک درد سر دیگه ای به نام NVIDIA به بازی اضافه شده که مثل : بازی Dishonored II عنوانی که صدای نارضایتی خریدان شنیده خواهد شد.
farcry 4 و TW3 و WD 1 و.. همشون Gameworks داشتن و همشون هم گرافیک رو لذت بخش میکردن
فکر کنم فقط کسانی که AMD دارن با این موضوع مشکل دارن چون نمیتونن استفاده کنن.