مافیا 3 هم از فجایع قرن شد مثل بتمن ارخام نایت اینقدر بازیش بهینه هست که رویه کارت 1080 تویه رزولوشن فول اچ دی ۶۰ فریم نمیتونه اجرا بشه :)):))
نمایش نسخه قابل چاپ
مافیا 3 هم از فجایع قرن شد مثل بتمن ارخام نایت اینقدر بازیش بهینه هست که رویه کارت 1080 تویه رزولوشن فول اچ دی ۶۰ فریم نمیتونه اجرا بشه :)):))
یه بررسی توی ی تی وب دیدم که تو بازی مافیا ۳ چه تنظیمات گرافیک بالا باشه چه پایین روی کیفیت تاثیری نداره
یه آپدیت دوم دادن امیدوارم بهتر شه
سلام دوستان. GTA V براش DLC نیومده؟ مرحله هاش خیلی کم بود
چرا در مورد رد دد بحثی نیست ؟
چون فعلا مشغول بازی کردن forza horizon 3 و gears of war 4 هستیم وقت نداریم درموردش بحث کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با آپدیت دومی اس ال آی برای مافیا 3 تقریبا اوکیه البته کارت دوم رو کامل لود نمیکنه ولی خوب من با دو تا 770 با تنظیمات مااکزیمم و فول اچ دی بین 50 تا 80 فرم میگیرم .قبل آپدیت با همین تنظیمات 26 تا 30 فرم میگرفتم که فاجعه بود
الان حداقل قابل بازیه
شاید چون برای PC نیست زیاد بحث نمیشهنقل قول:
چرا در مورد رد دد بحثی نیست ؟
دوستان عزیز
اختلاف نظر و عقیده همیشه بوده هست و خواهد بود شایسته نیست به خاطر مسائل این طور ساده و پیش پا افتاده اینجور بحث ها پیش بیاد
لطفا برای جلوگیری از بسته شدن تاپیک این موارد رو رعایت کنید @};-
ممنون
سلام دوستان .کسی پکیج کامل اموزش ساخت بازی با یونیتی سراغ داره که رراحت و کامل و مسلط طراحی و ساخت بازی رو اموزش بده
ممنون میشم
فروشی هم باشه اشکال نداره
من امروز آپدیتشو دانلود کردم امیدوارم یک لگش برطرف شه.. آدم خابش میبره پشت سیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا این بازی مشکل داره همون اول که میگه take out guards برای من گیر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hooman_haghighi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درست همون نقطه
منتظر آپدیت جدیدم که هنوز نیومده ولی خیلی پر باگه از چاه در میای میوفتی تو چاله