هر سه رو نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر سه رو نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جریان چیه؟؟ بازی های Dragon Age Inquisition , Call OF Duty Advanced Warfare ,Assassins Creed Unity , Far Cry 4 و چنتا بازی دیگه از همه سایت های دانلود فارسی پاک شدن !!!
ابتدا اینکه از یکسری از سایت ها پاک شدن که ارشاد بهشون گیر دادهنقل قول:
مثلا در P30DAY هنوز هست
Dragon Age Inquisition هم هنوز *** نشده که سایتی بزاره
خب بالاخره ماهم فاجعه یه مانی سافت یعنی اساسینس یونیتی روگرفتیم ببینیم چی هست :d:d
واقعا از قیمت مفتی که دارن میفروشنش تعجب میکنم ؟؟؟ 7تا دی وی دی 8هزارتومن:d:)):))=))دارم فعلا نصب میکنمش حالا خوبه خودشون میدونن بازی ایراد داره یا بالانمیاد بازیشونو کیلویی حراج کردن=))
انقدر یوبی سافت شرم سار خداکنه همیشه همین جوری باشه
زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا حتی توشهر به اینکه جمعیت زیاده ولی 50فریم میگیرم:d:dمن رفتم تاصبح بازیکنم:d
خب ک....رک رو چی بریزم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اونی که من دارم روی ورژن 1.4 و 1.5 کار نمیکنه!
یا ALI 213 هست یا RELOADEDنقل قول:
بعد از اینکه مشخص شد Street Fighter V قراره فقط برای PC و PS4 منتشر بشه و نسخه XBOX ONE در کار نخواهد بود
ماکروسافت مدتی هست اعلام کرده Tomb Raider با انحصاری زمانی همراه میشه که مطمئنا این تاخیر فقط برای پلتفروم PC در نظر گرفته شده و به احتمال بسیار زیاد نسخه Tomb Raider روی PS4 هرگز عرضه نخواهد شد .
نکته بسیار جالب: اینطور که از شواهد پیداس بتازگی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جنگ در جبهه کنسولی کاملا داره به نفع PC GAMER ها رقم میخوره
اخه Street Fighter V جز بازی حساب میشه واقعااین بازیی منویاد تیکن توسگا یا پلستیشن 1میندازه که توقنداق داشتم بازی میکردم همون رو xb1 نباشه بهتره
خخخخخ این جالبهTomb Raider برا ps4 نمیاد=))=)) خب خب داره جنگ مهیج بین سامورایی ها وگاو چرون ها بپا میشه اینورهم pc درسکوت مطلق سروریو داوریشو میکنه
کی میشه این دوجعبه کنسولی حلبی به بازیافت تبدیل شن:))فقط بگن pc
خب
اسم نسخه جدید Tomb Raider چی هست؟
RISE OF THE TOMB RAIDERنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]