نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره ryse حتمی پیشنهاد میشه یکبار تجربه اش کنی , حتی به خاطر گرافیک فوق العاده اش , گیمپلی خیلی بدی هم نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره ryse حتمی پیشنهاد میشه یکبار تجربه اش کنی , حتی به خاطر گرافیک فوق العاده اش , گیمپلی خیلی بدی هم نداره
به نظر میرسه 3DM بلاخره تونستهDenuvo رو ک..ر..ک کنه
خب خبر خوبیه یادمه بازکردن قفل استارفاکس هم شده بود یه رویانقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خدا رو شکر، ک.ر.ک شدن بازیهای مثل فیفا و مخصوصا dragon age جای خود، اینکه حال این EA games گرفته شد بیشتر حال میده :d خیلی به این قفل اطمینان داشتن و برا خودشون برنامه کرده بودن میخواستن ما رو از گیم بازی کردن بندازن. :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود
بعد از نصب حجم بازی 17.6GB ورژن 3.0.0.16337
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کمپین اولیه بازی سرجاشه که 15 مرحله داشت کمپین دوم Ardennes Assault هم 18 مرحله داره که هنوز شروع نکردم
Skirmish هیچ مشکلی نداره و براحتی میتونید بازی کنید ( تعداد نقشه ها در این بخش سه برابر شده که واقعا عالیه )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در قسمت Theater of War مراحل DLC شامل Operation barbarossa/Case Blue/Victory at stalingrad/The Southern Fronts به همراه پیش نمایش بینظیر
بسیار گسترده فکر میکنم حدودا 50 مرحله باشه که بی نهایت لذت بخشه
برای بخش انلاین هم بازی خریدم
من به عظمت ماشین جنگی رایش فقط از طریق این بازی پی بردم . بهترین بازی شبیه ساز جنگ جهانی دوم.
خدا بداد برسه باز مانی سافت برا pc بازا کیسه دوخته هنوز اون اساسینس یونیتی گندش نخوابیده یکی دیگه داره میسازه[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکرکنم سیستم مورد نیاز بازیه ایندش حداقل یه گرافیک r9 490x یاgtx 970 بخواد[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]یااصلابگه روگرافیگ amd اجرانمیشه فقط انویدیا[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یا یه پردازنده 14هسته ای از سوکت 2011 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
r9 490x = gtx 970 ؟؟ :|
من unity رو بازی نکردم و کلا از اساسین خوشم نمیاد ولی حتما این نسخه رو به زودی میخرم تا گرافیک نابش رو امتحان کنم . . .
فعلا far cry 4 بازی میکنم و واقعا باهاش حال میکنم:d
من که کلی اساسین کرید آرشیو کردم یه دونشم نصب نکردم فقط میدونم یکی از کارکترای اصلی اسمش دزموند هست:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب دوستان دو روزی میشه که PES 2015 رو نصب کردم
بازی سبکی هستش
گرافیک بازی افزایش پیدا کرده ولی به هیچ وجه گرافیک نسل هشتم نیست
حرکات بدن بازیکن ها مثل نسخه ی قبل، خیلی خوب و طبیعی کار شده
حرکات دروازبان بازی فوق العاده شده و عکس العمل ها عالین! و اون دوستمون که میگفتن گل زدن آسون شده، اصلا اینطوری نیست...چون دروازبان واقعا حرکات خوبی داره
اما مثل همیشه، ایرادات PES چندین برابر خوبی هاش هست! ولی مثل نسخه های قبلی نیست که تو 5 دقیقه اول، 20 تا ایراد از بازی بیرون بزنه
ولی خب یه سری چیزایی داره که واقعا رو اعصاب هست
اولیش که همون 5 دقیقه ی اول معلوم میشه، کند بودن بازیکن ها هستش...به قدر بازیکن ها شل و ول هستند که آدم عصبی میشه! مثلا به یکی پاس میدی، اون بازیکن تا توپ رو بگیره و بچرخه یه ربع طول میکشه...یا مثلا میخوای توپ رو از یکی بگیری، ازت رد میشه....تا این بازیکن بخواد برگرده یا تکون بخوره، شما ترجیح میدید از یک نفر دیگه برای گرفتن توپ استفاده کنید. این مورد همون اول تابلو میشه
مورد دوم که واقعا آزار دهنده هستش، تکل ها تو بازی هست...من به شخصه خیلی تکل انجام میدم و همیشه با تکل کردن، جلوی پاس دادن و شوت کردن رو میگیرم ولی تو این شماره، با هر یک تکل، کاملا یک حرکت کاراته اجرا میشه! فرصت کردم فیلمش رو میذارم
مثلا شما دارید به طرف یک نفر می دوید...به محض اینکه تکل کنید، بازیکن شما 1 متر روی زمین سر میخوره و پاش رو به سمت بالا میبره و مستقیم میره سمت بازیکن حریف و صد در صد خطایی میشه که با کارت زرد همراه هست...به جرات میگیم تو 50 تا تکل آخری که تو این دو روز به سمت توپ و بازیکن انجام دادم، شاید 2 بار خطایی نشده که با کارت زرد همراه باشه
این مورد واقعا آزار دهنده هستش و کاملا میشه احساسش کرد...انقدر اذیت میکنه، من بی خیال لیگ بازی کردن شدم...البته به سبک بازی من اصلا ربطی نداره ها...شما وقتی به سمت بازیکنی که توپ دستش نیست هم همینطوری برای مسخره بازی تکل می کنید، بازیکنتون چنان سر میخوره که انگار داره حرکات کاراته رو انجام میده
سیستم مسترلیگ بازی جالب هست...مخصوصا نقل و انتقالات...مثل قبل شانسی نیست یه عدد برای خرید یه نفر وارد کنید بلکه موقع وارد کردن مبلغ خرید یا فروش، میزان رضایت باشگاه و بازیکن مورد نظر رو میبینید که میتونه خیلی کمک کنه و به قول گفتنی، آدم علاف نمیشه
یه گزینه هم تو قسمت انتخاب استدیوم دیدم و اون اندازه ی چمن ورزشگاه بود...اولش جالب به نظر می رسید ولی بعدش دیدم که هیچ تاثیری تو گرافیک یا تو چمن بازی نداره که بلند، معمولی یا کوتاه باشه....شاید این مورد تو تصاویر صحنه آهسته معلوم بشه که من به شخصه دقت نکردم
در کل بازی بدی نیست و اگر مثل من 1 سال بیشتر هست که فوتبال بازی نکردید، خیلی میتونه سرگرمتون کنه ولی تقریبا باید فکر تکل کردن رو فراموش کنید!
من pes2015 رو گرفتم ولی نصب نکردم هنوزنقل قول:
منتظر crc فیفا ۱۵ هستم ، نیومده ؟