Vsync غیر فعال باشه فشار شدیدی به کارت وارد میکنه. دما رو در حالت خاموش و روشن بودن Vsync تست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
Vsync غیر فعال باشه فشار شدیدی به کارت وارد میکنه. دما رو در حالت خاموش و روشن بودن Vsync تست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دما از و58 57درجه بالاترنرفته بود موقع غیرفعال بودن vsync ولی پاورخنک بود
ولی موقع فعال بودن vsync دماروندیدم ولی پاورسیستم داغ شده بود
اصلا کیفیت تصویر هیچ فرقی باحالت vsync فعال بودن نداشت .. فقط یه فایده داره غیرفعال نبودن vsync دربازی اینه که منو موقع حرکت موس خیلی سریع وتومحیط بازی هم تصویر خیلی صاف وسریع اجرامیشه ولی موقع فعال بودنvsync تصویر نسبتا کندبود وحتی حرکت موس تومنو
تایید میشه شخصا تست کردم با سیستم در امضام ولی فقط 5 درجه تفاوت داشت فقط دور فن یه چند درصدی اضافه میشد ( dead rising 3 )نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصولا گیمر پی سی حرفه ای که قطعات حرفهای هم داره ندیدم که vsync فعال بزاره ، همه روی پی سی هدفشون 60+ fps هست
بعله 100درصد چون هرکی رودیدم وحتی هرسایتی مثل یوت....ب سخت افزارهاروتست میگیرن موقع تست بازی
فریم رو60و70هست باقطعات قوی اگه فعالvsync بود که از 30تافریمبالانمیرفت که رو60فریم بیاد درضمن اگه بازی pes2014رو 60فریم بیاد اصلا گزینه vsync نداره که بخوادایرادی داشته باشه
کیفیت همونه فقط بازی روون تر میشه هر چند برای خیلی ها روون بودن با فریم 30 یا 60 قابل تشخیص نیست ولی برای گیمر حرفه ای چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عجب....نقل قول:
پس واسه همین بود که وقتی خاموشش کردم فن گرافیکم صداش اینقد زیاد شده بود؟؟
پس روشنش کنم بهتره خوب شد گفتی
چی بگم والله هرچی دقت کردم تفاوتی ندیدم جز اینکه صدای گرافبکم در اومد وقتی خاموشش کردم:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من راه افزایش فریم اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه فریم 30 برات رضایت بخشه فعال کن
اگه فریم بالای 60 میخوای غیرفعال کن
یکی دوست داره در بازی از تمام قدرت گرافیک استفاده بشه
یکی دوست نداره از تمام قدرت کارتش استفاده شه
تصمیم با خودتون
من تا حالا ندیدم کسی نخواد از تمام قدرت کارت گرافیک در بازی بهره مند بشه
vsync off صدمه ای به گرافیک نمیزنه فقط باعث میشه از تمام قدرت گرافیکتون بهره مند بشید اگه قرار بود صدمه غیر قابل جبران بزنه اصلا این آپشن در بازی نمیذاشتن
برای من vsync همیشه غیر فعال بوده و هیچوقت صدمه ندید کارتم
بازم میگم فعال کردن یا نکردن vsync با خودتونه
البته Vsync که فعال نباشه در بازی پارگی تصاویر دیده خواهند شد.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ما که فعلا تو فارکرای ندیدیم:dنقل قول:
اقا این رمی که شما تو امضات داری رو منم دارم.
منتهی 2 تا 4 گیگشو دارم.
می خواستم بپرسم این رم واسه اورکلاک کردن مناسب نیست؟
چون تو لیون کامپیوتر الان فروش ویژه داره قیمتشم از رمای دیگه بالاتره ولی تو توضیحاتش نوشته معایب مناسب نبودن برای اورکلاک:|