خوب خداروشکر پردازنده سیستمم از Core i5-2500K قویتره
براحتی میتونم اجراکنم اساسینس یونیتی رو لول ماکه رفتیم آسیا
:)):)):))
حالا هرچی هم سیستم مورد نیازش دروغین باشه دیگه کسی نمیگه نسل جدید حداقل باید 8هسته ای باشه مااجراش میکنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب خداروشکر پردازنده سیستمم از Core i5-2500K قویتره
براحتی میتونم اجراکنم اساسینس یونیتی رو لول ماکه رفتیم آسیا
:)):)):))
حالا هرچی هم سیستم مورد نیازش دروغین باشه دیگه کسی نمیگه نسل جدید حداقل باید 8هسته ای باشه مااجراش میکنیم
دوستان سیستم من اینه
گرافیک:ِhd 7970
cpu:FX8320
RAM:4*2 1600
POWER:ENERMAX 730 W
مادربرد:ASUS M5A99 FX PRO
می خواستم بپرسم سی پی یو من الان گلوگاه ایجاد میکنه؟
چجوری و با چه برنامه ای میشه فهمید اگه گلوه گاه داره؟
اگه سی پی یو رو اورکلاک کنم حدودا تا چه سرعتی میرسه؟
فن فابریکشو باید عوض کنم؟
- خیر گلوگاه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- با بررسی میزان لود گرافیک و با نرم افزارهای مانیتورینگ گرافیک مثل gpuz afterburner
- بسته مقدار اور داره مثلا اگه دیفالت 4 گیگاهرتز باشه و مقدار 500 مگاهرتز اور کنید سرعت میرسه به 4.5 گیگاهرتز ( منظورتون رو اونطوری که فهمیدم جواب میدم )
- پیشنهاد میشه از فن مرغوب ( غیر فابریک ) استفاده بشه
آقا این برنامه ی frapsرو که شما گفتینو نصب کردم.روی فارکرای 3 با بالاترین تنظیمات رو رزولوشن فول اچ دی 30 فریم داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با توجه به گرافیک و سی پی یوی من کم نبود 30 فریم؟
خودم چون خیلی روون اجرا میکرد فک میکردم خیلی بیشتر از اینا فریم بده:|
دوست عزیز سوالتون رو در تاپیکهای مناسب مطرح کنید اینجوری باعث بینظمی انجمن و جواب نگرفتن سوالتون و دریافت گوشزد از مدیران میشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محل صحیح برای مطرح کردن مشکلات گیم مکان زیر هست :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیدوارم رعایت کنبید .
جواب شما با توجه به گرافیک شما که 7970 هست و سیپی یو 8320 چنین فریمی طبیعی هست با فار کرای 3 و نهایت تنظیمات و فول اچ دی
آقا من رزولوشن مانیتور و بازی فارکرای رو آوردم رو پایین ترین حد ممکن بازم 30 فریم داد.
با برنامه Fraps امتحان کردم.
یجای کار نمیلنگه؟
با رزولوشن پایین نباید فریم یاد تر میشد؟
:|
سلام مشکل از برنامه نیست....نقل قول:
من خودم توpes2014تست کردم 60فریم میده
اگه کلا روی فریم ۳۰ لاک هست vsync اگه فعاله غیر فعال کنید و همچنین اگه در آپشن بازی limit fps هست دقت کنید ۳۰ نباشه یا اگه گزینه lock frame هست غیر فعال باشهنقل قول:
هرچند با بالاترین تنظیمات و 4xmsaa و فول اچ دی و vsync off و no limit fpsحدود 33-37 فریم میده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vsync روشن بود.
خاموشش کردم میانگین به 70 فریم رسید.
کلا باید vsync رو خاموش بذارم موقع بازی؟
چون وقتی خاموش کردم کیفیت تصویر فرقی نکرد.
واقعا من به این گزینهvsync تاحالانگاه نکرده بودم :dنقل قول:
توواچ داگز حدود 20فریم داشتم که داشتم کله رومیکوبیدم تودیوار ولی یه دفعه باورداشتن این گزینه 80و70فریم گرفتم وتوبازی 52فریم داشتم گاهی میرفت رو 80
:d:d:|