بیخیال داداش با tapatalk میام چه انتظاری داری؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خبر رو خوندم اما به نظرم شایعس و همین پاییز امسال 100درصد میاد حاضرم شرط ببندم باهاتون
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیال داداش با tapatalk میام چه انتظاری داری؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خبر رو خوندم اما به نظرم شایعس و همین پاییز امسال 100درصد میاد حاضرم شرط ببندم باهاتون
فکر نکنم صفحه اصلی مشکلی با برنامه tapatalk داشته باشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم.
چیزی که رو کنسول میاد باید براش انحصاری بمونه.
من اینهمه پول دادم باید یجایی خودمو تخلیه کنم یا نه ؟
خبر هم قطعی نشده گویا.
والا برای PC که تایید شده ، دیر یا زود هم میاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شایعه هم نباشه ، بالاخره که میاد . منم ارج این بازی و خریدم باید خودمو تخلیه کنم یا نه :))
تو E3 به این بزرگی گفتن پاییز بازی رو میدیم بیرون مگه میشه زیرش بزنن ! پس اعتبار چی ؟ پس وقتی سال 2013 بازی رو برای نسل هفت داد بیرون تا الان داشتن چی کار میکردن :|
خدا رو شکر خبر قطعی و رسمی نیست . . . پاییز میاد به امید خدا
یوبیسافت که راک*رو میخوره(کاری به خوبی یا بدی بازی ها ندارم...از نظر بزرگی کمپانی گفتم که یوبیسافت در حال حاضر بزرگترین هست) این همه بازیاش رو تاخیر زد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثکه مد شده بازی هارو تاخیر بزنن...
این مبحث یوبی سافت رک..star و میخوره از کجا در اومده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط stopre [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با اینکه بازی های Ro...star بسیار کم بوده و در بیشتر مواقع حتی فقط ناشر بوده
اما زمانی که بازی با لوگوی Ro..Star شروع میشه ، باید منتظر یک بازی ناب بود.
اما ( با اینکه بسیار کمپانی یوبی سافت و دوست دارم دارم عرض میکنم ) هر موقع لوگوی این بازی میاد ( باید منتظر افت فریم ، باگ ، کرش و غیره بود )
خاطر خیلی ها هست بازی زیبای Tom Clancy's HAWX 2 اصلا برای PC ..ک..رک نشد و بعد از چند سال فعال ساز براش اومد که دیگه از دهن افتاده بود اونم بخاطر DRM مسخره ایی که راه انداخته بود ، تازه Uplay داره مشکلاتشو رفع میکنه.
هنوزم جا برای پیشرفت داره.
بازی های Rock.. که هیچ وقت فراموش نمیشن
Grand Theft Auto
Manhunt
Max Payne
Midnight Club
Red Dead
دقیقا این رو توی پرانتز توضیح دادم...فقط منظورم این بود که یوبیسافت کمپانی بزرگتری هست و صد در صد تاخیر براش ضرر بیشتری خواهد داشت نسبت به راک* یوبیسافت همین الآن حدود 35 استودیو(و بیش از 9200 کارمند)فقط استودیو مونترئال 2600 کارمند در اختیار داره اما راک* 8 استودیو(و بیشتر از 900 کارمند داره) داره...منظورم از لحاظ اقتصادی و سهام داری بود و من هیچوقت کارکرد این کمپانی رو زیر سوال نبردم(طرفدار بازی هاش نیستم ینی کلا سبک هایی که میسازه رو خیلی دوس ندارم و فقط GTA رو دوس داشتم که به دلیل موارد غیر قابل ذکر دیگه بازی نمیکنم...و همین موارد در واچ داگز هم باعث ناراحتی من بود)
R رو با یکسری کمپانی و استدیو مفت خور اشتباه نگیر. کارکنان R دقیقا مثل برده ها کار میکن. یه جورایی 24/7 هستن. تو شرایط بسیار سخت کار میکنن. دقیقا مثل سگ کار میکنن.هزینه بازی هایشون حدود 200 میلیون دالر اکثرا در میاد , مثل همین GTA یا LA.NOIR.
شاید بشه گفت سخت کوش ترین تیم بازی سازی هستن.
عطا جان تنها کمپانی که از نظر من هیچ رقیبی براش نیست Blizzard خودمونه!!!;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خودتم میدونی که من یکی از فن های عناوینش هستم.
@};-